? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 149
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 14 715
Здравейте! Да попитам дали някой е поръчвал мебели от сайта delamart.. и евентуално отзиви ако имате. Благодаря

# 14 716
  • Буркина Фасо
Аааа.... моловете още вчера работеха. Дюнерите също Joy

Иначе е официален неработен ден днес, ако това пита, че не стана ясно.
то било ли е някога ясно от 1-2 пъти? Smiley
на много места днес се работи. днес и фризьорката ми работи.

Не те разбрах. Питах за това какъв е реда. Да плащам на адвокат за такавй щета няма смисъл. До тук разбрах, че утре трябва да отидем при нашият заснраховател.
ако си само с гражданска каквото трябва вече сте направили. твоят застраховател не ти е нужен. другия е уведомен и той ще ти изплаща. някой май искат и снимки на щетата. ако се наложи ще те уведомят.

# 14 717
  • София
Сайтът esteto.bg читав ли е?! Пише bg, а телефонът е румънски?! Особено работно време имат. Направих поръчка, надявам се всичко да е о.к.  За първи път поръчвам от този сайт и не знам за колко дни доставят. Такса доставка е 10 лв.! Не пише з коя куриерска фирма работят?!

# 14 718
  • Бургас
Има ли приложение за смарт часовник, което да показва колко време съм шофирала за деня и колко километра съм минала?

# 14 719
Има ли приложение за смарт часовник, което да показва колко време съм шофирала за деня и колко километра съм минала?
Гугъл мапс не върши ли работа? Ако имаш пуснат тракер си виждаш цялата история.

# 14 720
Какъв е пропусквателния режим на Витоша? Знам, че ограничават колите по някое време, но кои дни, в колко часа?

# 14 721
  • софия
Какъв е пропусквателния режим на Витоша? Знам, че ограничават колите по някое време, но кои дни, в колко часа?

# 14 722
Благодаря..а извън почивните дни пак ли има такова ограничение?

# 14 723
  • софия
Не.

# 14 724
Знаете ли, дали БНБ приема
стари банкноти?
Приема, изкупува?
Благодаря!

# 14 725
Още първия резултат от Гугъл ще ти отговори - https://www.bnb.bg/AboutUs/AUFAQ/CONTR_NOTES_COINS_FAQ

# 14 726
Имам въпрос във връзка с човек, изпаднал в кома след претърпяно тежко ПТП. Човекът все още не се събужда от комата. Колко дни имаме право на престой в болницата, т.е. колко време по закон той може да стои в болницата, ако продължава да не се събужда? Знам за случаи на хора, които с месеци седят в кома, но ме интересува законово как стоят нещата, преди от болницата да започнат да ни притискат? Човекът е здравно осигурен. Всички други жизнени показатели са добри (кръвно налягане, сърцебиене), просто все още не се събужда.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 21:30 от aksnerD

# 14 727
Татко изпадна в кома след инсулт и искаха да го изписват след седмия ден, толкова била пътеката. Той почина през нощта, преди да дойде датата за изписване...

# 14 728
За съжаление, не знам в България да има отделение, където да полагат грижи за пациенти в продължителна кома. На апаратно дишане ли е човека?

# 14 729
За съжаление, не знам в България да има отделение, където да полагат грижи за пациенти в продължителна кома. На апаратно дишане ли е човека?

В момента да, предстои му операция по поставяне на тръба в трахеята (трахеостомия) и след това вече ще може да диша самостоятелно.

Общи условия

Активация на акаунт