? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 651 370
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 14 775
  • Точно където трябва
Офффф, от бързане направих глупост. Отворих и без да прочета, че е отложена за 2-ри се възползвах от Отложи доставка и я отложих за 3-ти. Пак е нещо. Не е спешна.

# 14 776
Мм изведнъж реши, че утре ще ходим на ски... супер, но аз нямам екип. По дънки и апрески ако отида много ли ще съм смешна или да купувам долнище от декатлон сутринта.
П.с. не съм ходила на ски/планина/сняг през живота си:)
С дънки на ски писта е наистина смешно!?
Екипировката започва от ски-бельо, долна блуза, подходящи чорапи, ски- гащеризон, яке, ръкавици, каска с очила, шал плюс неща, които може да се наемат - обувки, ски, щеки. Да не забравяме и слънцезащитен крем.

# 14 777
Само нека не е гащеризон Wink Много е неприятно да си с такова нещо и да трябва да ходиш до тоалетната. Много по-практично е панталончето Simple Smile
За каска и маска едва ли става дума в конкретния случай, но ако все пак, да ги взема от една и съща марка. В противен случай най-често не си пасват добре и остава дупка между каската и маската и духа на челото.

# 14 778
Еконт изплащат ли наложен платеж в събота? Спиди не го правят, затова питам за Еконт.

# 14 779
  • София
Това пише в сайта:
Можете да получите сумите по наложен платеж в брой на следващия работен след събирането им:

в офис на Еконт - след 12:00 часа
на адреса на изпращане на пратката - в рамките на работния ден. По изключение за изплащане на наложен платеж в събота имате възможността да се уговорите предварително в офиса или с куриера.

# 14 780
Да. Ходих. Изплатиха без проблем.

# 14 781
  • Sofia
Миналата нощ миялната малко се е изпуснала 😖 и ламината е леко понадут по краищата…
Има ли начин да се оправи?

# 14 782
Не ми се вярва.

# 14 783
  • Пловдив
Мм изведнъж реши, че утре ще ходим на ски... супер, но аз нямам екип. По дънки и апрески ако отида много ли ще съм смешна или да купувам долнище от декатлон сутринта.
П.с. не съм ходила на ски/планина/сняг през живота си:)
С дънки на ски писта е наистина смешно!?
Екипировката започва от ски-бельо, долна блуза, подходящи чорапи, ски- гащеризон, яке, ръкавици, каска с очила, шал плюс неща, които може да се наемат - обувки, ски, щеки. Да не забравяме и слънцезащитен крем.
БЕЗ шал, без шал! Молявисе! Без шалове, никакви развети висящи неща. Носи се онова тръбовидно нещо, на което викаме бъф. Или като носиш балаклава/ски маска тя служи за шал.

# 14 784
Във всяка втора употреба има ски панталони. Купувала съм за без пари за мен и малките.

# 14 785
E  да де, ама знаеш ли дали имат някаква (останала) защита от вода? Кой знае как са прани и на каква възраст са. А и за дрехи втора употреба се иска яко пране на висока температура, а за скиорските екипи с мембрана това е недопустимо.

# 14 786
  • русе

От кой сайт поръчвате кърпите и доволни ли сте от тях?

# 14 787
   Извинявам се за намесата, но оставяте жената с впечатлението, че задължително трябва да купи скъп екип, за да отиде за три дни на планина. Може пък да не и хареса и да не повтори. Аз съм купувала хубави екипи, но от мен скиор не излезе. Твърде съм страхлива, мъчих се три-четири години, не се научих да карам добре, та се отказах. Приятелско семейство, запалени скиори, са споделяли, че изцяло от втора употреба се екипират. Не са с големи финансови възможности. Но наистина обичат и карат, не като мен. Не екипът прави скиора. Иначе от Декатлон съм вземала цял гащеризон (като космонавт), за дъщеря ми, за един зимен лагер, за под сто лева. Точно за три дни бяха. Има и такива варианти.

# 14 788
  • софия
Скрит текст:
От кой сайт поръчвате кърпите и доволни ли сте от тях?
От дистрибутор. Откакто имам, не ги сменям с нищо. За прозорци, прах и универсалната са ми незаменими. Имам и за очила, и за под. Втората почти не съм я ползвала, че почистваме пода с друго, но имам от зор заман.
Толкова ги харесвам, че имам и по една разервна за прозорци, прах и универсална.
В началото мъжът ми беше много скептичен и ми се подиграваше, но сега и той ги ползва активно, когато трябва.

# 14 789
Ако вземе втора употреба ски панталон, може и с дезинфектант за пране да го изпере, не е нужно да го пуска на 90 градуса. Каквото и да е останало от мембраната на панталона, все ще е по-добре от дънки. Ако не отидат на -20 градуса да карат, ще оцелее.

Общи условия

Активация на акаунт