? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 651 385
  • 14 838
  •   4
Отговори
# 14 760
  • Буркина Фасо
прочети им условията.

# 14 761
  • Велико Търново
Мм изведнъж реши, че утре ще ходим на ски... супер, но аз нямам екип. По дънки и апрески ако отида много ли ще съм смешна или да купувам долнище от декатлон сутринта.
П.с. не съм ходила на ски/планина/сняг през живота си:)

# 14 762
Мм изведнъж реши, че утре ще ходим на ски... супер, но аз нямам екип. По дънки и апрески ако отида много ли ще съм смешна или да купувам долнище от декатлон сутринта.
Абсурд ски с дънки.
Ски екип задължително. Очила и ръкавици за ски също. Има и в Лидл сега.

# 14 763
Отдават екип и под наем. Не знам къде ще сте, но проверете.

# 14 764
Смешна едно на ръка, ама като паднеш няколко пъти с дънките на снега...

# 14 765
Или ако седне на мокра седалка на лифта...
Хубав скиорски клин става и за екскурзии и не е излишен.
В Декатлон видях, че има добри оферти с 15 000 мм и за около 150 лева.
Но ако не ти се ходи до там ето тук имат прилично качество на добри цени за начинаещи скиорки. Имат магазин на "Дондуков",  утре работят от 11 до 16 часа.
https://www.extreme-bg.com/damski-ski-pantalon-rhea-w2-blk?filte … 40&price=79%2c215
https://www.extreme-bg.com/ski-pantaloni?&filter=2,40&price=79,215

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 00:30 от Черна станция

# 14 766
  • Велико Търново
Благодаря Simple Smile очевидно че нямам представа от скиорстване Simple Smile

# 14 767
Благодаря Simple Smile очевидно че нямам представа от скиорстване Simple Smile

О, скъпа е екипировката.
Ако няма да караш обаче, а само за разходката и да пиете чай там, може само панталон скиорски нескъп, че топли и не се мокри. Ползвах такъв от лидл когато детето беше малко и играех с него в снега. Ако има от къде да вземеш, няма да е лошо..

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 11:50 от Не се сърди, човече

# 14 768
  • Точно където трябва
Спиди са ми звъняли сутринта за получаване на пратка. Куриерът перфектно знае, че това е служебен адрес и днес, в 8.30, там няма никой.СМС - а е пуснат почти по време на звъненето. Т.е. предварително не съм известена. Сега не вдига никой нито на телефона на куриера, нито на националния. Какво мога да направя?
Отбелязали са непълен адрес

# 14 769
Търсиш куриера и се разбираш с него, ако държиш днес да я вземеш. Пратката е в него, ако пренасочиш до офис, на 2ри ще я вземеш.
Друг начин няма.

Те си пишат неуспешен опит за доставка, защото пратката им виси, раздадена е за разнос, няма как да не пишат. Ще ти я достави във вторник, споко.

Аз днес имам за получаване, но в офис, до обед работят офисите, така че ще я взема днес.

Пюс..щом не си на адреса, какво щеше да стане ако се бяхте чули? Няма разлика. Не може да ти я донесе до друг адрес, пренасочването е за следващия работен ден, та все същото...

# 14 770
  • Точно където трябва
Тета75, нищо не разбрах. Как да го търся, като не вдига. Да обикалям улиците ли. Вече не съм в града, до офиса не мога да отида. Ще ме потърсят ли в работен ден или ще я върнат?

# 14 771
Така е, Тете, но напоследък много взеха да се излагат с смс-ите. Преди ги пращаха предния ден, човек да си направи сметката и да отложи доставката. А сега в последния момент. И аз имах ядове по ЧП с два чувала храна. В офис ги оставил?! То ако е леко, хич няма да дам домашен адрес. Но се разбрахме, донесе ги вкъщи на следващия ден.
Ели, ще те потърсят. Смс нямаш ли в кой офис е?

# 14 772
  • Точно където трябва
Да де, но сте се разбрали. Как? Аз не мога да се свържа никак с тях. На СМС не пише в кой офис. Тя трябваше да е доставка до служебен адрес. Иначе знам към кой офис е куриера, който идва във фирмата. Знам кой е и куриера.

# 14 773
Смс получих, че не са ме намерили и в кой офис е пратката. Но и по телефона с куриера се чухме.

# 14 774
Тета75, нищо не разбрах. Как да го търся, като не вдига. Да обикалям улиците ли. Вече не съм в града, до офиса не мога да отида. Ще ме потърсят ли в работен ден или ще я върнат?

Да, вторник ще ти я доставят. Няма да я върнат, споко.
Преди връщането има дълга процедура, звънят, пишат, търсят те наколко пъти..чак след седмия ден връщат.

Дев, не е в офис нейната, в куриера е за разнос. И да ходи в офис, няма да е там, щото е в буса на куриера.

Може да пренасочи до офис за вторник, от линка в смс-а. Да изчака да й се появи смс.

Общи условия

Активация на акаунт