? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 653 505
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 2 835
# 2 836
Много благодаря!

# 2 837
  • Буркина Фасо
Здравейте, как мога да си проверя задълженията към общинска полиция? Фишове за неправилно паркиране?
като отидеш в съответната община и провериш.
на лепенката (ако имаш такава) има и тел.номер.

# 2 838
И аз знам, че за новите дисплеи няма нужда от очила със защита. Има някаква, за синя светлина, което е маркетингов трик.

# 2 839
Има настройки на синята светлина и за телефони, и за монитори. Не си давайте парите за глупости.

# 2 840
Поразрових се междувременно, от 1 година вече не са Ови и Сари, жалко!
И рецептата е съсипана, беше единственото читаво българско нещо извън масовката на Монделийз.
Ови и Сари са част от Пенелопа Груп.
Елит също са част от Пенелопа Груп.
Как си разпределят марките и се ребрандират те си знаят.
Рецептата и производството си е същото, само си сменят суровините...

# 2 841
Наскоро питах за най- изгодния начин за превод на 800 лв.
Картата ми е към ДСК, имам ДСК Директ, от червеното поле ли мога да направя такъв превод?
Фирмата иска и платежно, него  нямам идея как да го представя.

# 2 842
  • пустинята Гоби
Можете, да. След превода в Архиви може да намерите платежното. Не искам да ви подведа, но мисля, че левче е таксата на ДСК или поне толкова беше миналата година, когато звънях да питам, колко ще ми струва превод в Гърция.

# 2 843
Да,  от червеното поле се прави превод.
След това отивате на Преводи - Архив и от посочените символи се изтегля pdf

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 22:05 от Medika

# 2 844
Много благодаря!
Изипей ще ми е към 8 лв, но се дразня, че и покрай самата сума изникнаха някакви доплащания, та гледам да я намаля на макс.

# 2 845
Трябва да ви е активирана възможността да правите преводи т.е активно банкиране. При нареждане на превода праща код на телефона, плюс въвеждате статичен код, който имате при активиране на опцията за преводи.
Иначе, да - 1 лв е таксата за междубанков превод, 50 ст. ако сметката на получателя е в ДСК.

# 2 846
Имаше едно предаване, преди много години. Мисля, че Папараци се казваше, имитираше Горещо на Венета Райкова. С гости, светски клюки, жълто, с две думи.
Някой помни ли как се казва водещата?
Не питам за това по БТВ, с Мария Игнатова.

Май по Евроком беше онова. Thinking

# 2 847
Да не говориш за Сигнално жълто на Албена Вулева? Аз друго не помня. Само че то не беше просто за клюки, ами имаше доста 'лично мнение' от водещата.

# 2 848
Мисля, че авторката пита за едно преди сигналното, от зората на кабелните. Кой го водеше обаче нямам спомен.

# 2 849
  • In The Middle Of Nowhere
Имаше едно предаване "Ексклузивно" по Евроком, ако не се лъжа, пак с Венета Райкова като водеща.

Общи условия

Активация на акаунт