? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 859
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 3 495
  • Буркина Фасо
ходила си като здрава в санаториума, за това не са ти искали болничния картон Smiley

# 3 496
Да, точно така. Simple Smile

# 3 497
  • София
На мен ми искаха картона, когато бях в дълъг болничен.  Лекар пишеше в картона от коя до коя дата ми пуска болничен. И така 6 м. Накрая засече още колко дни ми остават.

# 3 498
При повторно сглабяне на дестка кошарка се отчупиха парчета около болтовете от самото дърво, които са твърде разчупени и не могат да се залепят. Какво бих могла да залепя там? Прилагам и снимка
Скрит текст:

Разбъркай стърготини с С200 или С300 и наслагвай, докато се запълни дупката. Първо един слой, да изсъхне, после втори и така докато се изпълни. След това зашкурете да стане равно с другата повърхност и отгоре пръсни със спрей боя за дърво.
Най-лесно ще стане с автокит. Той е по-добър от кит за дърво, защото става по-твърд и стабилен, но съответно трябва да си купиш специално, има малки разфасовки. И С200 се продава и на малки тубички. Ако няма от къде да намериш стърготини, може да използваш от тези спагети, като ги натрошиш или фиде.

# 3 499
  • София
Да, талашит 😊 Мисля си евентуално с някакво малко парченце дърво кантирано или пластмасово - просто да го залепя отгоре. Понеже само с лепило вероятно ще ще остане видимо, а и докато се измирише...  
Това е талашит, а не дърво. Освен да го намажеш обилно с лепило за дърво и да изчакаш да стегне хубаво няма много какво да направиш. Талашита отвинтване и повторно завинтване не търпи.

Изравняване и фолио!

# 3 500
Да, залепете фолио за мебели отгоре!

# 3 501
Дали за себе си,(последно мин година) дали за детето(последно, преди около 5 г взех болничен, но за придружител в болница), винаги са ми искали картон. Май да отразят и да не надминат максимума болнични дни.

# 3 502
Благодаря много за хубавите идеи и предложения!!! 🙂 Изравняване по някой от предложените начини и боя/фолио ще приложа

# 3 503
  • София
Искат ми картон за болничните и ги записват. Иначе как ще знаят колко болничен си ползвал. Аз имам различен лл от децата.

# 3 504
Някой чул ли е,чел ли е,кога най-сетне ще спрат да връткат часовниците напред-назад пролет и есен?Говореше се,че през 2023год. страните от ЕС трябва да вземат окончателно решение.Преди ковид 2год. ковид им попречи.Сега в Брюксел сигурно са заети с колко оръжие да изпратят на Зеленски.

# 3 505
Аз пък съм доволна. Бих се радвала да оставят лятното време, ако престанат да го сменят.

# 3 506
Добър вечер.
Да ви попитам следното.
Аз нямам картон .
Кои трябва да ми го издаде.

# 3 507
  • София
Купуваш картон от книжарница и отиваш при ЛЛ, като преди това ти си попълваш имена, адрес, месторабота и ЕГН мисля, че се попълва.

# 3 508
При цялата електронна система още търсят тия мърляви книжки за да си следят дните?

# 3 509
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не съм сигурна, че са им толкова обединени системите.
при смяната на ЛЛ се оказа, че данните за ваксинациите са само при старата лична. добре, че е страхотен човек (освен лекар) и при нея нищо не се губеше.

Общи условия

Активация на акаунт