? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 647 144
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 4 830
  • BG-DE
Когато преди години майка лежа там не изписваха в събота, защото имало само дежурен лекар, нямало го лекуващия, едва ли сега е по-различно.

# 4 831
  • При елфите ...
Когато преди години майка лежа там не изписваха в събота, защото имало само дежурен лекар, нямало го лекуващия, едва ли сега е по-различно.
Благодаря...

# 4 832
  • пустинята Гоби
На помен в църка носят ли се цветя?

# 4 833
Не.

# 4 834
  • София
8 май неработен ден ли е?

# 4 835
# 4 836
  • София
Да.

# 4 837
Кажете някое проверено и работещо хапче за път . Винаги ми става лошо когато пътуваме с колата по пътища с много завои , а сега ми предстой 3 часово такова пътуване . За това ако знаете някое силно хапче да не ми става лошо казвайте , без значение цената .

# 4 838
Цветя не се носят,но нещо сладко се носи(може и солено),но за сладко съм сигурна,особено ако е на 40 дни.

# 4 839
  • София
Кажете някое проверено и работещо хапче за път .

На дъщеря ми и помагаше Дименхидринат.

# 4 840
  • пустинята Гоби
Цветя не се носят,но нещо сладко се носи(може и солено),но за сладко съм сигурна,особено ако е на 40 дни.
Година е. Май нищо няма да нося, за цветя се чудех, ама щом казвате, че не се носят, няма да вземам.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 21:45 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 4 841
Кокулин помогна много при моето момче,много повръщане,на всеки 20 минути дори и при равен път.Последно изкара над 7 часа път със спирания и дори яде без никакви проблеми.

# 4 842
Кокулин не помага нито на мен, нито на щерката. Изпила съм света да пробвам какво ли не, но няма оправия, освен ако аз не шофирам. Това ми е хапчето... Зад волана нямам никакви проблеми с каквито и да е завои.

# 4 843
  • София
Изписват ли пациенти приети във ВМА в събота?!? Thinking

Не

# 4 844
Като човек който повръща, даже и като шофира( проблем с вестибуларния апарат),  мога да кажа, че напоследък открих джинджифил-а като превенция на повръщането( вари се отвара, като чай, може и да се подслади) или се дъвче захаросан джинджифил( продават по магазините за ядки). Купувала съм си и дъвки с джинджифил- Суит + имат такива в асортимента си( особено ако ще пътувам по маршрут с по-сериозна денивилация, тамън и ушите ми не заглъхват... И не се яде предвварително( или ако се яде- да е лека храна).

Общи условия

Активация на акаунт