? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 647 139
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 4 920
  • Mediterraneo
Сигурно Simple Smile Айде, удължената гаранция и стойката как да е, ма този препарат ме уби. Сигурно едни 30 лева му е броила, а Пюр?

# 4 921
И двеста лева за стойка.

# 4 922
Сложихме такъв нагревател на свекървата http://www.perfect-pro.net/bg/product/nagrevatel-za-voda-muhler-fwh-3050w/509, но като се пусне топлата вода, много бързо се вдига температурата и стига докъм 50+ градуса.... Няма никакви степени за регулиране. Всички ли нагреватели са така? И всички ли са с аератор и водата тече като през душ? При нас специално доста пръска поради тази причина, защото освен това нагревателят е стенен и разположен по-нависоко. Цялата мивка става в пръски. Та се чудехме, да връщаме ли смесителя или да търсим друг нагревател, който няма да сгрява водата толкова много и няма да пръска така. Какъв е вашият опит с подобни нагреватели?

Последна редакция: нд, 30 апр 2023, 04:40 от Барбалена

# 4 923
Ние сме с такъв на етажа дето не се ползва.Регулират се градусите от самата батерия,на ляво топло,на дясно студено.Иначе да бързо нагрява за секунди,нали е проточен.Нашият е с чупещо и местещо рамо и пак пръска,и нашият се пада доста високо,мивката е дълбока.Аз бих го сменила,при бъдещия ремонт сме предвидили да се свърже към бойлера.

# 4 924
Зависи с каква цел го монтирате. Има нагреватели, които загряват само колкото да не е ледена водата, до около 25°С. Ако целта е да се регулира, по-добре си вземете нормален проточен бойлер, който се връзва към топлия кран. Не заемат много място. На самия бойлер настройваш колко да ти е максималната температура на подгряване,  иначе регулацията е съвсем нормално от батерията.

# 4 925
Всички приспособления които изкарват водата като душ, пръскат.

# 4 926
При този ако се завърти дръжката надясно, си тече студена вода, наляво - топла. Но е толкова гореща, че не можеш да си задържиш ръцете да измиеш нещо. Засега няма как да се монтира нормален бойлер под мивката, защото трябва да се изкъртят плочките над мивката. И това беше най-бързото и лесно решение, но за мен категорично не става....

# 4 927
Колкото е по-малка струята, толкова е по-гореща водата. Размърдай я, наляво още, докато се регулира. Но пръскат, да.
Няколко варианта сме имали на вилата и във свеки. Не са са удобни постоянно ползване.
И на свекървата беше със стенен монтаж, ММ преправи тръбите и изкара мека връзка до под мивката, когато сменяхме кухнята, така решихме проблема.
Взехме й миялна преди няколко години и си премахна доста от ситуациите с пръскането 😁 2ра употреба БОШ за 350 лв, много е доволна жената.

# 4 928
Ние също взехме съдомияла, но сложихме и нагревател за неща, които трябва да се мият на ръка. А и ръцете си да миеш с ледена вода, не е приятно. Ама с гореща май е още по-зле Smiley

# 4 929
Няма ли средно положение? Аз съм ползвала на Crown, той се регулираше идеално.

# 4 930
В средно положение на ръкохватката, водата се спира, надясно - студена, наляво - топла.
Сега попаднах на този Sapir, и там си има степени: https://www.home-max.bg/digitalen-nagrevatel-protochen-za-stena/

# 4 931
Всички са на еднакъв принцип, без значение как е нашарена лентичката. Обясних по-горе. Малка струя - гореща вода, силна струя - по-хладка вода.
На вилата зимата изобщо не смогваше да затопли зимата, ако пуснеш по-силно.

# 4 932
  • София
Момичета, имате ли проблеми със зареждането на 24chasa.bg или статии в него?
В момента ми дава това

Да, имам този проблем от месец. На лаптопа не може да се чете, но на телефон или таблет - няма проблеми.
При мене се случи след като им бяха хакнали сайта и го оправиха.

# 4 933
  • София
Скрит текст:
Момичета, имате ли проблеми със зареждането на 24chasa.bg или статии в него?
В момента ми дава това

Да, имам този проблем от месец. На лаптопа не може да се чете, но на телефон или таблет - няма проблеми.
При мене се случи след като им бяха хакнали сайта и го оправиха.
Ами изчистете си кеша и дайте няколко пъти рефреш.

# 4 934
  • София
Препоръчайте ми ароматизатор за вкъщи, моля. Нещо все не мога да улуча на сполучлив такъв. Предпочитам от тези, които са с клечките, но явно на нетрайни попадам. Замислям се и за дифузерите с етерични масла. 

Общи условия

Активация на акаунт