? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 647 119
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 4 935
Пасаторът ми започна да пуска някаква кафява течност и явно се е развалил. Мога ли да ползвам блендер за пюриране на зеленчуци за бебе или няма да ги пюрира достатъчно гладко?

# 4 936
Зависи от блендера, колко е мощен, но би трябвало да стане. Пробвай и ще разбереш

# 4 937
  • Точно където трябва
Детето пак е прецакало звука на компа. Включен е, самия клип е включен и пак няма. Как се оправяше?

# 4 938
  • Сф
Чакайте малко, сега влизам, да дам рапорт. Мм е махнаджия. Все вика - " Женооо, има резка/зацапано на екрана и не само. Нямаш вика препарати класни като съвременните домакини.  Всичко става с препарати, както в моята работа- с машини. " И сам поиска специален препарат! Даже с кърпичката се продава. Чакам го още да забърше екрана между другото. Сигурно довечера за мача, че е на работа.
Стойката ни е необходима. Не е скъпа, а без нея не може при нас. Монтажа е скъп ми каза, но ме черпел. От него си. Това работи. 🤣
Като рових снощи за модела тв, го видях същия в емаг за над 800 лв. Все тая. Мачът е свирен, но не мисля че съм се прецакала. Бюджета ми беше тоя, за който взех това чудо на чудесата и съм ок.
И още нещо. Аз съм стисната и трудно ще ме преметне някой, стига да не е поне 10 то поколение пряк потомък на Мойсей. Не се притеснявайте, Тарти 🤣

# 4 939
  • София
Изчезнаха ми 2 чорапа от пералнята.... Аз съм такава натура, че търся логично обяснение на всичко. И като не го намеря, само за това мисля Та къде биха могли да са?
Пералнята е на 16 години, изпрала е хиляди чорапа досега и никога такова нещо не се е случвало.
Гуменото уплътнение е здраво и плътно, плътно към барабана. Отворих за всеки случай помпата долу - чиста вода изтече на пода, но нищо видимо.
То нали всеки с ОКР-то си, но мир няма да намеря докато не разбера КАК 🙃

# 4 940
Помпата, която си отворил, филтърът ли е? Аз там намерих 2 цветоулавящи кърпички, които ми създаваха проблем

# 4 941
Погледнахте ли гуменото уплатнение отгоре не долу дето принципно има нещо?Иначе щом не са в долния филтър може би по маркучите знам ли.След едно запушване преди пет години с бебешки чорап,всичко дребно в мрежа.
И аз имам такъв спрей,към десетина лева беше за няколко месеца ми изкарва,три тв чистя с него.Стойката ни с чупещо рамо и нам си кво си,към 50 лв беше преди 6 години някъде.

# 4 942
  • София
Помпата, която си отворил, филтърът ли е? Аз там намерих 2 цветоулавящи кърпички, които ми създаваха проблем
Това е :

До там имам достъп. Ще пробвам да развия винтчето да видя докъде ще стигна.

Не са в уплътнението, него веднага проверих по логика.

# 4 943
  • Сф
Сигурен ли си, че на входа са били ? Два чорапа ? Еднакви ли ти се губят? Аз следя на входа на пералнята  още, заради детето. 🤣 Щом не са във филтъра , да провериш / обърнеш прането ? Понякога се крият в него.

# 4 944
  • София
Сигурен ли си, че на входа са били ? Два чорапа ? Еднакви ли ти се губят? Аз следя на входа на пералнята  още, заради детето. 🤣 Щом не са във филтъра , да провериш / обърнеш прането ? Понякога се крият в него.
Сигурен съм. Не липсва чифт а по един брой от два чифта. Обърнах прането два пъти, в джобовете на изпрани дънки проверих също два пъти.
Сигурен съм, че са сложени за пране и съм сигурен, че не са излезли с готовото пране.
Мъжки чорапи за голям крак са, не бебешки. Физически път да изпаднат от барабана, продължавам да не виждам.
Развих винтчето от снимката, но само сваля декоративен капак, не ми даде повече достъп или видимост.
По съвет ще я пусна празна да видим ще слязат ли към филтъра по някакъв начин 😶

# 4 945
  • Сф
Няма къде да се наврат 2 големи чорапа. Пусни на празно и виж как работи. Ако са предизвикали запушване примерно при помпата,  няма да работи ок. Мм питах, каза че не вярва да са вътре. По - скоро да бъркаш нещо ..Да не са в непраното пране ? На него му се е случвало стотинка да застане при помпата и да запуши, но тогава забива пералнята.  А два чорапа големи ...каза че е абсурдно за него да се погубят някъде из пералнята, нямало къде.
Щом си проверил обичайните места.
А има ли възможност да са пуснати не като чифт? Провери си чорапите в гардероба , да не е прибран грешно някой чифт. При мен се е случвало . Примерно тъмносин с черен и само ако се вгледаш много...ах, тия безкрайни мъжки чорапи...

# 4 946
  • под тепетата
Вариант 1 - В /под коша за пране
                 2-  В голям плик за завивка
                 3- имаш коте/куче Wink

# 4 947
  • София
Нямам кош за пране, нямам животни вкъщи, не е имало и пликове за завивки в пералнята.
Пуснах на плакнене и изпомпване - нормално мина процедурата. Bongo ми писа да пробвам няколко пъти, евентуално ако са под барабана около нагревателя, налягането да ги изтласка към филтъра.
От първия път нищо, изпомпването беше нормално, мощно, няма запушване.
Липсват един много светло сив дюс и един много тъмно син със сиви пръсти, няма как да съм ги носил така. Но за да проверя себе си, прегледах всичко в кутиите с чорапи - всички чифтове са си точни. Аз съм педантичен откъм ред.

# 4 948
Еми вътре са, брат. Ама до филтъра нама да ти слязат, ще са се оплели горе нейде.

# 4 949
И в гънките на уплътнението на вратата. При трето проверяване съм ги откривала и то плътно прилепнали към гумата.

Общи условия

Активация на акаунт