? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 647 069
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 4 965
Когато рамер на дрехи е даден примерно М/30 или М/32 цифрата какво означава?

# 4 966
Зависи от дрехата, зависи и от страната производител. М по принцип е Medium. А 30/32 е дължина на ръкава за блузи и на крачола за панталони. Мина онова време, в което пишеха ръста. За съжаление.

# 4 967
Трябва да си запиша един телефонен номер,но не помня името. Мога ли да го запиша някак във Вайбър само , за да ми излезе как е името на човека? Нали всеки си пише име и фамилия като си инсталира Вайбър...
Ами аз като напиша телефонния номер с +359 в търсачката на вайбъра и винаги ми и име на човек.
Аз лично не съм с името си във вайбър,
Нито снимката ми на профила е активна за непознат номер.

# 4 968
Днес/ утре къде може да отиден болен с ковид на преглед? Че много се е филмирал?
За София
Проверете в болница Здравето дали все още правят такива прегледи. 02/ 491 17 19. Ако не, може би  в Инфекциозна.
Мисля, че всички останали си затвориха кабинетите.

# 4 969
  • София
Днес/ утре къде може да отиден болен с ковид на преглед? Че много се е филмирал?
За София

Инфекциозното на Софиямед!

В Спешното на Токуда също!

# 4 970
И на мен ми изглежда като дължина на крачола. Например на дънките номерата са 28/30, 28/34, 30/30и тн.

# 4 971
И на мен така, но те пък не са с букви.

# 4 972
  • Сф
Влизам да питам само: Намериха ли се чорапите?

# 4 973
  • Козлодуй
При нас чорапите се закачат за гумите в барабана но аз ги слагам вече в торбички за да не ги търся после Simple Smile Лидл понякога пускат хубави торбички за пране Simple Smile Пролетно време при акция чистота Simple Smile

# 4 974
  • София
Никога в спешното на Токуда!!!
За нищо.

# 4 975
  • София
Влизам да питам само: Намериха ли се чорапите?
Не 😅 4 пъти извъртях плакнене и източване - работи на пушка. Хванах един чорап и се опитах, контролирано и със сила, да го промуша между барабана и уплътнението - невъзможно е! Все по-неубеден съм че са попаднали там и все по-незнаещ къде са аджеба 🙃
Ще се намери обяснение някога, де.
Веднъж, преди години, прибирам се една вечер вкъщи. Врати, прозорци, тераса - всичко затворено плътно, а на секцията в хола кацнала врана .... Седнах аз на дивана, гледам я, тя ме гледа и в мой стил почвам да анализирам и търся обяснение как... Пък се усещам, че животинчето е не по-малко стресирано от мен и първо трябва да го върна в средата му, пък после да търся обяснението. Отворих широко, умни животинки са и веднага отлетя. Поразчистих пораженията, но не това ме вълнува.... не намирам и не намирам възможен начин това да се случи.
И дни по-късно разгадах. Още бях със старата кухня и изхода за вентилацията трудно се забелязваше над ред горни шкафове. Миналата нощ имаше буря, кацнало е животинчето под козирката на вентилационния комин да се скрие и е паднало вътре. 9-етажен блок, а аз съм на втори етаж. Усетило се е да избие капака на вентилационния отвор вероятно с клюн и така е влязло.
Та, необясними неща няма, ще си дойде с времето 🙃

# 4 976
Според мен са се скрили в някой джоб или в друг чорап.
Също и в завивки(пликове, калъфки) най-често влизат.
Третия вариант е изобщо да не са сложени в прането 😅 а да са се скрили под леглото или дивана

# 4 977
И аз залагам да са под дивана. Grinning

# 4 978
  • Далечният изток
При мен най-често са в ръкавите на някой суичър.

# 4 979
Абе вътре са някъде....сигурна съм. В пералнята.

Grinning
https://ezine.bg/n-82877-%D0%9A%D1%8A%D0%B4%D0%B5_%D0%B5_%D0%B8% … D1%80%D1%8A%D1%82

Общи условия

Активация на акаунт