? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 647 056
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 4 980
  • София
И аз залагам да са под дивана. Grinning
Колко залагаш? 😅😅😉 Че е плътен до пода и  е по-трудно да набутам нещо там, отколкото между барабана и уплътнението. Всичките ми мебели са такива, освен долния ред на кухнята - той е на крачета. Но там вече проверявах... "Мистерията на изчезналия чорап" от Агата Кристи 🤐

# 4 981
Виж някъде около коша за пране да не са паднали. Наоколо? Под/зад?
Не може да се изпарят тези чорапи.😇

# 4 982
  • София
Нямам кош. Пералнята ми е кош - събувам / събличам и директно вътре. Така и лесно виждам кога се е събрало количество на пране.

# 4 983
Аз му вярвам,  че е проверил и че чорапът не е навън. Значи е вътре.

# 4 984
  • Буркина Фасо
Нямам кош. Пералнята ми е кош - събувам / събличам и директно вътре. Така и лесно виждам кога се е събрало количество на пране.
ако не се покаже из изпраните дрехи мушкай главата в барабана и с едно фенерче разгледай дъното. може да се е закачил да нагревателя. Smiley

# 4 985
И аз никога не съм губила чорапи в пералнята.
Казах или отиват в някой джоб, крачол, ръкав, завивка, калъфка или падат от сушилника накъде настрани докато простирам.
Или изобщо не влизат в пералнята и след време се намират в други дрехи, под дивана, леглото и т н.
Но загубени в пералнятя не виждам как ще се случи.

# 4 986
Изгубени и намерени чорапи съм имала в следните случаи:
1. Вместо в черното, добавен към бялото пране.
2. Свит в ъгъла на чаршаф плик.
3. Изтупан през терасата. Преди пране винаги обръщам дрехите наопаки и често както са събули мъжовете всичко накуп, редовно има чорапи на топка в крачолите и съответно падат долу.
Ще се намерят , не мисля , че са в пералнята, има друго обяснение.

# 4 987
Аз съм виждала ... в старата пералня.

# 4 988
  • Сф
Хаха, аз мисля че са извън пералнята. Невероятно ми е два да се загубят наведнъж вдън земя. Но...ние за ключа викахме майстор. 30 лв беше и нищо. Ключа се оказа паднал до колата пред блока., Намерихме го де. Не беше наш и добре, че се откри. На собственика като разказахме падна от смях и той и вика- престарали сте се направо. Ех, ако знаехме. Та и ти ребъл, кой знае откъде ще изскочат чорапите , напразно се тормозиш. Понякога човек колкото и да е подреден и да е сигурен в нещо, се оказва точно обратното. А с птицата, влизат чрез шахти, въздуховоди и подобни.
Ех , ако Шерлок Холмс помогне за чорапите, ама го няма 🤣ще трябва сам да разрешиш загадката .

# 4 989
При направена (евентуално) снимка от от мобилна камера на КАТ миналия понеделник в София. Кога мога да очаквам да бъде връчен фиш? (на Софийски адрес)

# 4 990
Имаше подобна тема във форума, преди години.
Чорапените чудовища и други бедствия Simple Smile

# 4 991
  • София-Младост
При направена (евентуално) снимка от от мобилна камера на КАТ миналия понеделник в София. Кога мога да очаквам да бъде връчен фиш? (на Софийски адрес)
До 3 години.

Хора, едни чорапи струват 2-5 лв. Три страници изписахте в търсене Simple Smile))) Слагайте ги в торбичка, за да не се губят.

# 4 992
  • Козлодуй
Eeee прекалено сериозно приемаш нещата Simple Smile

# 4 993
  • Буркина Фасо
в най-неудобния момент. Smiley
отиди до КАТ за проверка. плащаш на място с карта и % намаление.

# 4 994
Вчера четох за чорапа и си помислих как перат тези хора и какви са тези перални, е вчера чорапите ми излязоха, винаги ги слагам по чифтове, но любимото боне на сина не излезе. Явно винаги има първи път.

Скоро ми дойде фиш от юли месец 2021 г от Варна. Даже и не  помня кога съм минавала там. На почивка не съм ходила в района.

Общи условия

Активация на акаунт