? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 647 048
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 4 995
Фиш излиза дори и при подаване на заявка за нов паспорт Simple Smile, но щом сте наясно, че имате, препоръката ми е да си го вземете от КАТ и да го платите онлайн, за да не плащате високия комисион на банката - през и-пей е 1.60лв. таксата.
При направена (евентуално) снимка от от мобилна камера на КАТ миналия понеделник в София. Кога мога да очаквам да бъде връчен фиш? (на Софийски адрес)

# 4 996
  • пустинята Гоби
Чорапите са евтини, ама пералнята не е. Принципно не може да побира до безкрай изгубени неща една пералня. В моята преди време се навряха 2 лева, които се опитах да извадя, че ги видях, ама вместо това ги натиках надолу. Сега пералнята нещо почна да издава звуци и аз за тия 2 лева си мисля. А е сравнително нова, при това не евтина машина. Чорапи ми липсват винаги на мен, хич не си правя труда да мисля къде са обаче. Първо сме 4 човека, второ постоянно пътуваме и се перем на други места, все нещо изгубено има по трасето, много знам аз, в моята пералня ли е или другаде.

# 4 997
Едни светли дънки сравнително нови ми седят на жълти ивици, които не се махат след пране, имате ли идеи дали може да се оправят? С нищо не са заливани, нямам идея как са станали. По цялата дължина на крачолите е така

# 4 998
  • Сф
Да давам ли вече телефона на майстора ? 😂

# 4 999
  • пустинята Гоби
Ще звъня на сервиза аз, моята е в гаранция Simple Smile.

# 5 000
В най-старата ми пералня монета влезе под едно от ребрата. Тракаше си дорде беше
жива, ама не ми пукаше. Просто разбрах къде е попаднала и бях спокойна, че
този гаф не пречи на работата ѝ. От Перлите - въртяна повече от 20 години.

# 5 001
  • Сф
Ще звъня на сервиза аз, моята е в гаранция Simple Smile.
Ама то гаранцията покрива ли да си хвърляш монетите вътре ? 🤣
Чакайте да ви кажа за тия гаранции. Взех си печка , която бучи . Оказа се, че е от реотана на фурната. От гаранционния дойдоха след около месец на подадената заявка . После чаках да пристигне реотана още месец . Добре че работеше все пак. Викам на чичака, добре де , то хубаво безплатно, ама какво щях да правя два месеца без фурна? Трябваше да викам на частно някой или? Ами, вика и да викате ,частта я няма. Направо се потресох! Дано да ме метна нещо... Оттогава съм фен на G.....и сервиза им. 🤕🙄🤪

# 5 002
В най-старата ми пералня монета влезе под едно от ребрата. Тракаше си дорде беше
жива, ама не ми пукаше. Просто разбрах къде е попаднала и бях спокойна, че
този гаф не пречи на работата ѝ. От Перлите - въртяна повече от 20 години.

Само че с новите модели, монетата чупи пластмасовите ребра (не са ребра, но забравих думата) и те падат. Ново е около 30 лв. Играх го вече.

Не всички чорапи са по 3-5 лв., та прехраната на чорапеното чудовище може и скъпо да излезе. За щастие такива чорапи не са ми изчезвали, само детски и такива за маратонки.

# 5 003
  • sofia
Случвало ми се е да изчезне някой друг чорап, но обикновено ми се появява в следващото пране Joy
Някой път така ги е притиснала центрофугата към някое ребро на барабана, че не се отделят, а и аз като не го видя...

# 5 004
  • София
https://e-uslugi.mvr.bg/services/kat-obligations
Тук може да се направи провека има ли фиш.

# 5 005
  • софия
Ребъл още в първия пост писа, че не му е за чорапите. Като човек с умерено ОКР го разбирам. Дано е намерил чорапа.

# 5 006
  • Варна
Търся мнения за ТехноМеджикЛенд в София. Ще имаме няколко часа в града и синът си избра това за гледане. Струва ли си двата часа път от и до него от жп гара?

# 5 007
  • София
Да, много ни хареса, на колко години е момчето?
За по-малки препоръчвам Музейко, но за ученици в прогимназия/ гимназия - категрично Техно маджик ланд
Допълвам
 - не е чак 2 часа пътя - тук може да се планира с градски транспорт
https://routes.sofiatraffic.bg/v1/results?ts=1682938747&toa= … 9#first-itinerary
от сп. ПЛ. ЦЕНТРАЛНА ГАРА (1327) до ТЕХНО ПАРК СОФИЯ (0190)

Търся мнения за ТехноМеджикЛенд в София. Ще имаме няколко часа в града и синът си избра това за гледане. Струва ли си двата часа път от и до него от жп гара?

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 14:04 от milka22

# 5 008
При направена (евентуално) снимка от от мобилна камера на КАТ миналия понеделник в София. Кога мога да очаквам да бъде връчен фиш? (на Софийски адрес)
На мен ми го връчиха, когато ходих да си подавам документите за нова лична карта. Не са ме търсили на адрес. Електронният фиш ми беше издаден месец и малко преди това. Мисля че 7 дни имаш да платиш с 30 % отстъпка, считано от датата на връчването. Аз така направих.

# 5 009
Фиш излиза дори и при подаване на заявка за нов паспорт Simple Smile, но щом сте наясно, че имате, препоръката ми е да си го вземете от КАТ и да го платите онлайн, за да не плащате високия комисион на банката - през и-пей е 1.60лв. таксата.

Онлайн също има комисиона - 1.50 ако помня вярно.

Общи условия

Активация на акаунт