? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 897
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 5 220
На мен не ми зарежда страницата с козметиката по- горе, а при вас?

На мен също от стр.на института не ми зарежда. А като цъкна горе на адреса редакция, излизат гиргилици..

Сякаш е тази..от друго място я отворих..не знам същата ли е обаче
https://seastars-solilug.bg/
Пробвай от тук да отвориш..

# 5 221
Черна мивка на SCHOCK с какво я миете? Варовика я прави много непривлекателна.
С Пулирапид. Шок имат два вида мивки-кристалайт са по-грапави, кристадур по-гладки и задържат по-малко варовик.

# 5 222
С Пулирапид. Шок имат два вида мивки-кристалайт са по-грапави, кристадур по-гладки.
Аз ползвам доместос или някакъв негов вариант.

# 5 223
  • Ланкър, планините Овнерог
А Цикатрадина помага ли при изгаряне?Рекламират я за какво ли не...
Определено да. Изпитано точно при изгорено.

# 5 224
Преди кръвни изследвания за щитовидната жлеза може ли да се пие вода? ( иначе знам, че трябва да е на гладно)

# 5 225
Мисля че може, само не пий напитки с кофеин

# 5 226
  • София-Младост
Май Доместос ми бяха казали в магазина. Аз си я измива с препарата за чинии, но водата не е толкова варовита в Сф.

# 5 227
Тета, конкретно крема за рани и изгаряния е на страницата на Института по органична химия, трудно се намира Simple Smile
https://www.orgchm.bas.bg/produkti.html
Козметиката е отделно.

# 5 228
Тета, конкретно крема за рани и изгаряния е на страницата на Института по органична химия, трудно се намира Simple Smile
https://www.orgchm.bas.bg/produkti.html
Козметиката е отделно.

Точно за него тогава търсих. Мерси много..ще прочета в линка към института..

# 5 229
  • Бургас
Здравейте.
Наскоро на едно фермерско изложение за био/еко неща си купих хранителна добавка, която уж беше в срок на годност, но след няколко дни установих, че всъщност стикера със срока на годност е залепен върху друг с по-стара и изтекла дата. На всичкото отгоре не ми дадоха и касова бележка.
Къде мога да подам сигнал/жалба?

# 5 230
  • София
Преди бая време съм мяркала обезцветяващ крем за косми на Lycia, обаче в интернет не намирам наличност от него. Нещо подобно да препоръчате?

# 5 231
  • софия
Преди бая време съм мяркала обезцветяващ крем за косми на Lycia, обаче в интернет не намирам наличност от него. Нещо подобно да препоръчате?
Боя за обезцветяване на всеки бранд.
Кремът вече не се произвежда. Продължавам да тъжа за него, но се оказа, че обезцветяващата боя не е зле.

# 5 232
В Кауфланд килограм сливи (5лв.) струват почти колкото килограм ягоди (5.50лв.)! Това възможно ли е другаде,освен в България?

# 5 233
В Кауфланд килограм сливи (5лв.) струват почти колкото килограм ягоди (5.50лв.)! Това възможно ли е другаде,освен в България?

Защо да не е нормално? Сега е сезон на ягодите, не на сливите. Simple Smile

# 5 234
  • Бургас
Ако са от някои далечни земи сливите, възможно е 🙂 Наскоро си купих френски сливи - 6 броя, ама бая големки, струваха 5 и нещо. Просто много ми се преядоха и бяха много вкусни!

Общи условия

Активация на акаунт