? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 883
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 5 235
  • София
Освен това сливите са вносни. Simple Smile И в Лидл цената е същата

# 5 236
Аз разбрах, че са скъпи ягодите. При мен прасковите, които идват от майната си, в кварталния Лидл бяха значително по-евтини от ягодите местно производство.

# 5 237
  • София
А Цикатрадина помага ли при изгаряне?Рекламират я за какво ли не...

Аз се изгорих, ама на грил не много, зачерви се веднага, сложих оцет за малко, пръсках се няколко пъти с цикатридина и ми мина много бързо, нито мехурче стана, нито ме болеше. Ама за по-сериозни изгаряния не знам.

# 5 238
Взех си пак Дефламол обаче си ми стана голям мехур и имам големи опасения, че ще ми остане белег. От снощи не съм спряла да се мажа с кремове, май трябваше първо с олио да се намажа 😟. Утре ще гледам да си купя и Цикатрадина, че ми е на ръката 😠 а идва лято 🤬😆.

# 5 239
Изрежете мехура.

# 5 240
Или само го пробийте със стерилна игла на няколко места. После може пак да се напълни с течност и пак така се действа. Ако имаш крем Рачев, той също е добър вариант.

# 5 241
Не се пука мехур. Той сам ще спадне.

# 5 242
На мен медицинска сестра ми е пукала мехур.

# 5 243
  • под тепетата
И аз съм си пукала мехур и колкото и да го пръсках, накрая се инфектира и се наложи да пия антибиотици. Кракът ми беше станал син -зелен.
Как да изпратя голям файл с видео по вайбър?

# 5 244
И аз съм си пукала мехур и колкото и да го пръсках, накрая се инфектира и се наложи да пия антибиотици. Кракът ми беше станал син -зелен.
Как да изпратя голям файл с видео по вайбър?
За файла, използвайте https://wetransfer.com/uploadбързо, лесно, безплатно. Не нарушава размера и качеството на файловете

# 5 245
  • под тепетата
Благодаря, MariyaS! Използвала съм го, когато изпращам по имейл. За  вайбър от телефона директно става ли?

# 5 246
Благодаря, MariyaS! Използвала съм го, когато изпращам по имейл. За  вайбър от телефона директно става ли?

Става да, пускаш линка като съобщение. Няма проблем

# 5 247
  • под тепетата
Супер! Благодаря, deede!

# 5 248
  • София

Затова мехур не се пука.

# 5 249
Това, че не се пука от бабите ли го знаете?😆
Изрязва се, трябва да се махне кожата.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 09:52 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт