? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 613
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 5 415
Като си забравиш картата в банкомата на борика ли се звъни или на банката, или на двете.
Банкоматът не е на банката, с която е обвързана картата.

# 5 416
  • София
Хора, кое кисело мляко не съдържа нишесте?

# 5 417
  • София
Като си забравиш картата в банкомата на борика ли се звъни или на банката, или на двете.
Банкоматът не е на банката, с която е обвързана картата.
Първо на твоята банка да я блокират веднага.
Може и да можеш сама през приложението за онлайн банкиране.

# 5 418
Хора, кое кисело мляко не съдържа нишесте?
Заквасеното домашно. С такава закваска. Домашна.

# 5 419
  • ту тук, ту там
Къде може да се гледа полуфиналът на Шампионската лига в момента? Онлайн, канал (предполагам само платено)?

# 5 420
Моят гледа по тв,сега погледнах канала някъв руски-мат4.

# 5 421
  • ту тук, ту там
Да, точно там са го намерили децата! Благодаря!

# 5 422
Не съм забелязала проблеми с ДСК днес. Работи нормално. Код за интернет плащания ми иска понякога, според търговеца, но не съм имала проблеми (използвам код по смс).

# 5 423
Светът прогресира - твоя задача е да се напаснеш към него.
Бездушие?! Дискриминация?! Дайте да закрием форума, че някой неграмотен да не се почувства дискриминиран, неможейки да го чете.
Под вол теле се търси с тая изродена псевдозагриженост.
Форумът не е задължително да се използва, фактурата е задължително да я получиш. Баба ми на 86 години няма интернет на село и иска да си получава фактурите, как да ги види без интернет. Примерно. Или аз да й я разпечатам на хартия, за да не плащат печат и разнос електроразпределителното дружество. Защото те за това минават на електронни фактури, за да си спестят разходи за хиляди левове, не от желание да са модерни, да са еко или нещо друго.

# 5 424
  • Бургас
На паркинга на Кауфланд са сложили бариера. Колата ти може да престои там за не повече от два ча́са - ок, разбираемо е, защото се ползваше за паркинг от работещите наоколо и не само. Но: престоят не трябва да е по-кратък от 15 минути. Защо? Може да искам да си купя цигари само и после какво - да чакам да минат 15 минути ли?

# 5 425
Как леко да затъпя ужасно остри ножове 😠?

# 5 426
Денонощна ветеринарна клиника в Пловдив има ли? Спешно е.

# 5 427
  • София
Денонощна ветеринарна клиника в Пловдив има ли? Спешно е.
Пробвай тук, но първо звънни и виж на кой адрес е денонощната, че имат две:

https://provetclinic.com/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D … 0%BC%D0%BE%D1%89/

Стискам палци!

# 5 428
Как леко да затъпя ужасно остри ножове 😠?
Режи домати.

# 5 429
Светът прогресира - твоя задача е да се напаснеш към него.
Бездушие?! Дискриминация?! Дайте да закрием форума, че някой неграмотен да не се почувства дискриминиран, неможейки да го чете.
Под вол теле се търси с тая изродена псевдозагриженост.
Баба ми на 86 години няма интернет на село и иска да си получава фактурите, как да ги види без интернет. Примерно. Или аз да й я разпечатам на хартия, за да не плащат печат и разнос електроразпределителното дружество.

За втори път. Баба ти от месеци заедно с хартиената си фактура получава заявление за хартиена фактура и ще го получава до септември. Трябва да го подпише и да го занесе в офис на Електрохолд. След като обикаля, за да плаща сметки, вероятно няма да ѝ е проблем. А на внуците ѝ още по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт