? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 651 412
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 75
  • софия
Преди време в отговор на питане писах, че телевизията на А1 при нас е ток и жица. Никога не казвай никога. От известно време, след време от канала, който гледаш, ТВ самосиндикално превключва на предходно гледан без да правиш нищо. Времето за превключване става все по-кратко. При вас има ли подобен проблем?

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 17:43 от zvаnchе

# 76
  • София
Ние сме с телевизия от А1, но не е имало такъв проблем. Да не е от телевизора или от дистанционното?

# 77
  • софия
Не знам. Доскоро нямаше подобни явления, но е изнервящо. Като в Сърдити старчета, където си правеха номера с дистанционното.

# 78
Ох, още ми е на дневен ред това с телевизията. А Булсатком има ли все още и те как са, ако ги има?

# 79
В последно време не е имало проблеми с Булсатком. Но това, което ти казват, че ти  дават и за което уж плащаш - 100 Mpbs оптика, няма нищо общо със същата скорост при Сoolbox. Но пък на вторите телевизията не е с цифров приемник и трябва смарт телевизор. Така, че ...

# 80
Сoolbox за пръв път ги чувам... Сега ще прочета и за тях. 3 от телевизорите са смарт, само един не е.

# 81
Здравейте! Искам да попитам някой дали знае дали при изследване на кортизол в урина, референтните стойности са различни при дете и възрастен?
Дали има не знам, но като гледате резултата от изследванията, там има отбелязани референтни стойности за профила на пациента. Ако е дете, би трябвало РС да са съобразени.

# 82
Здравейте! Искам да попитам някой дали знае дали при изследване на кортизол в урина, референтните стойности са различни при дете и възрастен?
Дали има не знам, но като гледате резултата от изследванията, там има отбелязани референтни стойности за профила на пациента. Ако е дете, би трябвало РС да са съобразени.
Да, за тези стойности в резултата знам. Проблема е че при пускане на изследването, вместо данните на детето са регистрирани данните на родител. Резултата е готов. В случая материала е на детето, но на името на родителя. Грешка в лаборатотията. Има референтни стойности, но дали са стандартни. Дали мога да разчитам на този резултат?

# 83
  • Rock & Roll feeling ...
Попаднах в следната ситуация.
На 31.12 чекирах картата си безконтактно на банкомат, който ползвам редовно.
Въведох пин и отбелязах сума, която искам да изтегля. На екрана ми изписа, че не има проблем.
Товага повторих процедурата и ми изписа, че картата е блокирана.

Сега реших да си погледна он-лайн хисторито и виждам, че ми е извадило от сметката съответната сума, а не я взех на банкомата. Как се процедура в такова положение? Навярно има камера и могат да видят, че сумата не е взета...

# 84
А, неприятно това с изследванията. Тука не мога да помогна , съжалявам.

Кактус, пусни писмена жалба до клона , към който е банкоматът, че така и така на дата Х в час Х се случи проблем. Ако банкоматът не е към клон - пусни към самата банка. Възможно е парите да са блокирани и утре да ти се появят обратно в сметката .

# 85
  • София
На мен са ми връщали блокирана сума.
Изчакай утре.

А за беналгина какво мислите?!

То, всичко е леш, но все пак
Беналгинът е аналгин с кофеин.

Аз съм на А1. Не ми е правило такава мизерия.

# 86
  • plovdiv
На тази вълна-на ЕОН някой разбрал ли е как се слагат отметки, върнато предаване,да продължиш да гледаш оттам,от където си спрял? Аз не можах да го разгадая.

# 87
Нормални стойности на кортизол в 24-часова урина:
При възрастни: по-малко от 100 micrograms (mcg) или 276 nanomoles (nmol);
При подрастващи: 5-55 mcg или 14-152 nmol;
При деца: 2-27 mcg или 5-75 nmol.

# 88
Нормални стойности на кортизол в 24-часова урина:
При възрастни: по-малко от 100 micrograms (mcg) или 276 nanomoles (nmol);
При подрастващи: 5-55 mcg или 14-152 nmol;
При деца: 2-27 mcg или 5-75 nmol.
Благодаря!

# 89
  • София
Ох, още ми е на дневен ред това с телевизията. А Булсатком има ли все още и те как са, ако ги има?
Аз съм на Булсатком от 3 години и само веднъж си разменях любезности с тях. На оптика сме обаче -  това сигурно има значение.

Общи условия

Активация на акаунт