? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 651 444
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 90
  • Седмото небе
А дали за София може да се наеме детски аниматор? От къде, как-ако знаете?
Дъщеричката ми скоро навършва две години и мога да организирам малко празненство за нея и още 5-6 деца в заведение на познати, където има обособен детски кът със занимавки и играчки. Но ми се иска за два часа да речем да има кой да им създава някаква забава, настроение, игри...

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дъщеричката ми скоро навършва две години и мога да организирам малко празненство за нея и още 5-6 деца в заведение на познати, където има обособен детски кът със занимавки и играчки. Но ми се иска за два часа да речем да има кой да им създава някаква забава, настроение, игри...

отдавна беше, но от тази агенция наехме фокусник. Simple Smile http://kinetofun.com/en/party_places/29

имаше различни варианти за различни възрасти. проверете кое ви устройва.

# 92
  • София
Преди време в отговор на питане писах, че телевизията на А1 при нас е ток и жица. Никога не казвай никога. От известно време, след време от канала, който гледаш, ТВ самосиндикално превключва на предходно гледан без да правиш нищо. Времето за превключване става все по-кратко. При вас има ли подобен проблем?
Нямам никакъв проблем! При теб е вероятно от дистанционното или от телевизора., по скоро от дистанционното

# 93
  • София
Преди време в отговор на питане писах, че телевизията на А1 при нас е ток и жица. Никога не казвай никога. От известно време, след време от канала, който гледаш, ТВ самосиндикално превключва на предходно гледан без да правиш нищо. Времето за превключване става все по-кратко. При вас има ли подобен проблем?

На А1 сме и се случва 1-2 пъти в месеца - обаче  не сменя канала, а спира миналото предаване, което гледаш на запис и те връща на директното предаването в момента...

# 94
animator.bg два пъти сме ги ползвали и сме доволни. Но за момчешки персонажи

Търся хоспис в София, за лежащо болен. Изпитан по възможност

# 95
Здравейте, има ли тема за новогодишни обещания? Не можах да открия

# 96
  • София
Здравейте, някой да е изкачвал Черни връх тези дни, интересува ме как е пътеката - киша, каша или може да се върви?
Мерси!
С тези злополуки с туристи в Рила и Пирин, предновогодишно, как се решавате?
Идеално беше, над 12 градуса, толкова гора, че в хижата цялата храна свърши току пред нас. Сняг - почти никакъв

# 97
Здравейте и честита Нова година!
Според вас нормално ли е за един ден извън страната да се натрупа такава сметка, при положение че, имам включени и интернет и минути към Европа?

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 08:11 от Tedi099

# 98
Къде извън страната се е пътувало е по-важния въпрос.

# 99
  • софия
Ако е ползван в държава извън ЕС без да се съобразяваш, възможно е.

# 100
Германия

# 101
  • софия
Няма логика. Да не се е закачил за друг оператор?
Доста хора се оплакват, че минавайки през/покрай страни извън ЕС, се закачат за такива мрежи и се трупа голяма сметка. Но около Германия всичко е ЕС. За Швейцария не знам как е уредено.
Бих подала жалба до оператора да направи преглед на потреблението и кои мрежи са ползвани.

# 102
Здравейте и честита Нова година!
Според вас нормално ли е за един ден извън страната да се натрупа такава сметка, при положение че, имам включени и интернет и минути към Европа?

Не мога да си представя, че е възможно. Какво казва мобилният оператор?

# 103
Няма логика. Да не се е закачил за друг оператор?
Доста хора се оплакват, че минавайки през/покрай страни извън ЕС, се закачат за такива мрежи и се трупа голяма сметка. Но около Германия всичко е ЕС. За Швейцария не знам как е уредено.
Бих подала жалба до оператора да направи преглед на потреблението и кои мрежи са ползвани.

Свързах се с тях казаха че още нямали информация по случая и ще се свържат с мен следобяд!

# 104
Някой има ли информация, дали е отстранен проблема с разплащанията с карти на ДСК

Общи условия

Активация на акаунт