? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 717
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 7 560
  • Далечният изток
Преди време имаше въпрос за европейската здравноосигурителна карта (ЕЗОК). Заявления вече се подават в „Първа инвестиционна банка“.

# 7 561
  • София
Моите са от Кауфланд, на Дитекс. Нямам забележки.

Кои са за предпочитане - тези, които само покриват отгоре матрака и в 4-те краища имат ластик или тези, които са като долен чаршаф и обръщат матрака и са изцяло с ластик за захващане?

# 7 562
Няма значение. Важно е да не е от шумящите.

# 7 563
За съжаление виждам, че вече не са налични в сайта на ИКЕА.

# 7 564
Няма значение. Важно е да не е от шумящите.

Точно така.
У нас са с ластици, на дъщеря ми е с цял борд, като чаршаф с ластик, и двата вида са хубави.

Amiamo , и в Т маркет съм виждала, но нямам техни. От Кауфланд съм ги купувала, когато са на промоция.

# 7 565
Купувала съм на Дитекс протектори от Метро. Но и при тях не са налични в момента. Има някакви други.

# 7 566
Ние сме с на тед,изцяло покриващи и не шумкат.За всички легла съм взела по два,в пералня и сушилня и не са мръднали от няколко години.Помня на един черен петък ги поръчвах бяха на 50% и доста изгодни.Не са пропускали до сега.

# 7 567
В нас също сме с протектори на "ТЕД" купувани от Кауфланд преди поне 5 години - непромукаеми, нешумящи, с ластици в четирите края, пера на 30° с центрофуга ( нямам сушилня).

# 7 568
Моят протектор е от Юск, доволна съм. Не шуми.

# 7 569
Пухени якета пера на програма за нормално замърсени дрехи смес памук и синтетика, която при мен е 1ч., 30 градуса с 400 оборота центрофуга. После суша в сушилня с топки, на програма за завивки и след нея пускам още 2-3 пъти програма за освежаване, защото се разпухват по-добре. И въпреки всички усилия със сушилнята, само от химическо чистене ги взимам пухкави като нови. Само веднъж след пералня съм имала проблем с пухено светло яке, защото пухът беше пуснал някаква мазнина или нещо, което беше боядисало плата. Оправиха ми го на химическо.
Моля, ако си от София, сподели къде се намира това химическо чистене, от което си доволна. Склонна съм да ида до другия край на града Simple Smile

# 7 570
Здравейте, препратете ме към друга тема, ако има конкретна и подходяща. Искам да попитам има ли закон или нещо уредено с някаква директива в Европа, когато се дава животно за осиновяване - дали има случаи и възможности, при които човекът, дал животното може да си го вземе обратно. Става дума за кученце, което изпратихме в петък  за осиновяване чрез организация посредник тук в друга организация в Германия. Знаем, че все още не е осиновена, а е в приемен дом, но отказват да ни я върнат. Въпросът е, че допуснахме грешка, защото не проумяхме, че семейството ни и останалите 2 кучета за сме много превързани към нея и раздялата е непоносима. Знаем, че е малко късно, но все пак ако има някаква възможност, търся начини да успеем да я върнем при нас.

# 7 571
Поискайте да я осиновите.
Вие или някой ваш познат.

# 7 572
  • София
Може ли на качено видео във Фейсбук да се види кой го е гледал? Пише n на брой преглеждания, но този, който го е публикувал, вижда ли аудиторията?

# 7 573
   Препоръчайте, моля, препарат против варовик за баня. Сменяме си ваната и варовитите очертания на старата са се "циментирали". Чистих с обичайните си препарати за баня и търках с твърда четка, но още са си там.

# 7 574
Вярно ли е,че преди "10-ти" е имало времена,когато са наричали чиновниците полушеговито клеркове? От английското clerc,(чиновник). Yum Не си спомням да е имало такова нещо...

Общи условия

Активация на акаунт