? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 960
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 105
  • На брега на реката
Да, отстранен е!

# 106
  • София
За сметката : къде в Германия? Ако си близо до швейцарска граница и те е хванал техен оператор - като нищо! В центъра на Тирано ( Италия ) ме е хващал швейцарски оператор. Знам за този риск и внимавам - за една минута само докато проверя в нета чий е оператора към който съм вързан, имах 40 лева без ДДС сметка.
Правилата за роуминг в ЕС не важат за Швейцария.
Принципно имаме кредитен лимит всички и при достигането му, трябва да има реакция от тяхна страна. Но това не става в момента на достигането му, а отнема ден - два време.
Та ако си в тази хипотеза - направо е възможно

# 107
За сметката : къде в Германия? Ако си близо до швейцарска граница и те е хванал техен оператор - като нищо! В центъра на Тирано ( Италия ) ме е хващал швейцарски оператор. Знам за този риск и внимавам - за една минута само докато проверя в нета чий е оператора към който съм вързан, имах 40 лева без ДДС сметка.
Правилата за роуминг в ЕС не важат за Швейцария.
Принципно имаме кредитен лимит всички и при достигането му, трябва да има реакция от тяхна страна. Но това не става в момента на достигането му, а отнема ден - два време.
Та ако си в тази хипотеза - направо е възможно
Единствено в Мюнхен бях!

# 108
  • BG-DE
Ама 10 000 сметка да натрупаш не знам какво трябва да правиш, а и номерът няма ли някакъв лимит? Аз имам номер към А1 и има лимит 100лв. Сигурно е грешка.

# 109
Ама 10 000 сметка да натрупаш не знам какво трябва да правиш, а и номерът няма ли някакъв лимит? Аз имам номер към А1 и има лимит 100лв. Сигурно е грешка.
Лимитът ми е до 60 лв и на мен ми се струва невъзможно!

# 110
Здравейте, някой знае ли защо от София за Камелот се заобикаля по този начин? Преди няколко години сякаш се минаваше по-напряко

# 111
  • София
Здравейте, някой знае ли защо от София за Камелот се заобикаля по този начин? Преди няколко години сякаш се минаваше по-напряко

Ами вероятно защото прекия път е в ремонт или е затворен по някаква причина. Обадете се в заведението и ги попитайте.

# 112
На 23.12. ходихме до Самоков пътя си беше ок, освен сега да има нещо.

# 113
Как перете големи и тежки завеси, на химическо? Абсурд да успея да ги набутам в пералнята. 😀

# 114
До Камелот се стига по пътя София - Самоков през Пасарел без отбивки никъде . Не съм чула да има порблем и да е затворен в момента.

# 115

Търся хоспис в София, за лежащо болен. Изпитан по възможност
https://hospice.serdika.com/?gclid=EAIaIQobChMI2OX-io-r_AIVAYxoC … AYASAAEgLfb_D_BwE
Доста добри условия, бях на рехабилитация там и бях свидетел, че добре се грижат за болните

# 116
  • София
Как перете големи и тежки завеси, на химическо? Абсурд да успея да ги набутам в пералнята. 😀
Не. У приятел с голяма пералня / барабан за 10 кг пране. За мен е най-удобно така.

# 117
Нямам такива завеси, но имам мерино завивка, която без вода е към 4 кг, а с вода минава със сигурност 12; пълня ваната вкъщи и слагам поне 300 мл препарат за вълна. Завивката е подарък от баба, която пък я е изпрала преди това в огромен стар леген.

# 118
  • Сф
Google  дава така маршрута до Камелот, защото на отбивката маркировката не позволява ляв завой към комплекса. И затова трябва да заобиколиш, че на разклонението да направиш ляв завой и после Камелот да ти се падне от дясно и да можеш да влезеш.
Това по спомен от миналата пролет, че и аз му се чудех какво обиколки ме кара да правя.

# 119
  • Козлодуй
Завеси дори да не са големи ги давам на химическо защото не успявам у дома да ги изгладя дори парна четка купих и с нея не става - та само на химическо вече. Закачах ги мокри и после с парна четка и пак не се изгладиха както искам. Само пресата на химическото ги глади перфектно - дори и някоя година се е случвало и от тях не съм доволна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт