? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 825
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 3 300
  • Далечният изток
Като видиш
Цитат
честит ден Клиент
И по-надолу няма нужда да четеш.

Освен ако не се казваш "Клиент" и приятелите ти не те поздравяват с "честит ден"...
Не приятелите, това е официално писмо до клиент все пак... Simple Smile
На мен това ми пратиха, чакам да ме арестуват Joy

# 3 301
Ако беше официално щеше да е "Уважителни господин/госпожо Клиент, честит ден!"

Интересно полицейския участък на кого се жалва? На Арменския поп сигурно...
Ще почакаш за ареста, че като гледам адреса, чак от Франция идват да те арестуват.

# 3 302
  • Далечният изток
Чудя се известното време с каква продължителност е... Grinning

# 3 303
Това с ареста  е уникално.
Разсмя ме.
 Много  се познават вече, беше плашещо докато не знаехме какви мошеници има по света,  а и технологиите ни бяха далечни. Сега всички щъкаме и  разпознаваме, то банка ,то генерали, то наследства ,но арест - това ми е първото  инфо.
 Свирни като дойдат, ще направим жива верига и няма да те дадем. За какво сме иначе.

# 3 304
  • Точно където трябва
Винаги съм избяхвала обувки, с онова конопено ширитче като на еспадрили. Сега обаче харесах едни, че и изгодни. Притеснява ме, че при мокро въпросното обточване ще се мокри и съсипе. Някой, който е имал такива да сподели мнение?

# 3 305
  • София
Това с ареста го получих преди седмица. Така че известното време още тече. Когато дойдат да ме арестуват ще дам знак да се покриете в някоя топла страна Airplane

# 3 306
  • Sofia
Винаги съм избяхвала обувки, с онова конопено ширитче като на еспадрили. Сега обаче харесах едни, че и изгодни. Притеснява ме, че при мокро въпросното обточване ще се мокри и съсипе. Някой, който е имал такива да сподели мнение?

Само за сухо време са.

# 3 307
изгорила съм дъската/бамбукова/ с някоя тенджера или тиган
има кръгъл отпечатък
може ли да се направи нещо,за да я изчистя?
Със шкурка.

Аз си купих от амазон комплект за поддържане на дъски. Разтвор за миене, масло, и четки. Не гарантирам, че ще помогне.

# 3 308
Ама то тези и в сухо време много неприятно се изцапват и разрошват в частта близо до земята, но зависи какъв модел е точно, на някои онази конопената част не стига баш до долу.

# 3 309
изгорила съм дъската/бамбукова/ с някоя тенджера или тиган
има кръгъл отпечатък
може ли да се направи нещо,за да я изчистя?
Със шкурка.

Аз си купих от амазон комплект за поддържане на дъски. Разтвор за миене, масло, и четки. Не гарантирам, че ще помогне.

А може направо и нова дъска да се купи.

# 3 310
С какво мога да махна ръждиво петно от теракота? Мопът е пуснал и изглежда вечно. Пробвах с яко търкане с четка, с препарат с белина, препарат за петна, обезмаслител, парочистачка. Не мръдва. Ще пробвам и да го залея с кола, ако някой ден се сетя да купя. Нещо друго?

# 3 311
  • Точно където трябва
Ама то тези и в сухо време много неприятно се изцапват и разрошват в частта близо до земята, но зависи какъв модел е точно, на някои онази конопената част не стига баш до долу.
Уж не е съвсем до долу, чудех се не може ли да ги намажа с нещо и да не поемат вода...поръчах ги, да видим.

# 3 312
Скоро мина такъв въпрос в някоя тема - май пропива и няма махане.
Ако те дразни много, да смените плочката с нова?

С какво мога да махна ръждиво петно от теракота? Мопът е пуснал и изглежда вечно. Пробвах с яко търкане с четка, с препарат с белина, препарат за петна, обезмаслител, парочистачка. Не мръдва. Ще пробвам и да го залея с кола, ако някой ден се сетя да купя. Нещо друго?

# 3 313
Няма как. Първо са две. Второ сме под наем. Ще мисля тогава за нещо декоративно.

# 3 314
Има турски препарат, който чисти ръжда. Пор чоз мисля че е

Общи условия

Активация на акаунт