? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 647 105
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 4 875
В една и съща година купихме Филипс и самсунг, след 2 години jvc, след още една година LG,. Жевецето първо издаде багажа. Филипс и ЛГ правят най-малко проблеми като Филипс работи почти 20 часа в денонощието. Затова се колебая. ЛГ се гледа много рядко затова не можем да преценим колко е добър.

# 4 876
Допълвам, също ако ще се ползва смарт функцията да се гледа на коя оп. система е, ако е Андроид най-добре.
Позвам Филипс, ами те са си с някаква тяхна оп.с-ма и почти нищо не мога да инсталирам, така че от смарт всъщност е не-смарт.

# 4 877
Ако се търси OLED най-добрите са LG. Дистанционното им също е много удобно. Но пък операционната им система е малко бавна. За издържливост през годините - Sony и Philips.

# 4 878
  • Mediterraneo
ММ се кълнеше във Филипс, докато преди няколко месеца не изгоря тв на не повече от 5 години. Старият беше изкарал почти 20. Затова сега взехме някаква измислена марка, смарт, голям, с параметрите, които търсеше, за половината от парите, които търсят марките за същите параметри. Колкото изкара, толкова.

# 4 879
След като няма претенции за качество на картината - възможно най-евтините с три годишна гаранция Grinning

# 4 880
Не препоръчвам JVC - на първата седмица създаваше проблеми, забива и изобщо не е ОК. Уж е на Linux OS.
Препоръчвам LG, Филипс и Sony.

# 4 881
За да глади добре,ютията трябва да е по-тежка.
И аз така мисля, но потребителката иска лека. Моята ютия глади много добре, но сякаш ми липсва онази тежест, която усещах със старата метална ютия на майка ми.
Моята е тежка, Конти , подарък от доста години е и затова не съм търсила друга, но е мъка да гладя с нея. Все едно не е гладено, има пара, но…
Наскоро в хотел гладих с Филипс, ми то царска работа. Беше стар модел, май Aqua.
Та сега съм решила да купя нова, мразя гладенето и го върша само в крайно належащи случаи.
Насочих се към един по- скъп Филипс, коментарите бяха отчайващи, затова попитах в темата.
Благодаря!

# 4 882
  • sofia
На мен една ютия от лидл-а ми върши перфектна работа, вече няколко години....като има добра пара и не тече е предостатъчно.
Предната толкова я избирах и след няколко години почна да тече...иначе тежка, не знам си ква... е, аз не гладя по цял ден, че за подобен уред да дам повече от 50 кинта.

# 4 883
Аз съм чувала, че съвременните ютии гладели добре, въпреки че са лекички. Моята е стара и още работи, но си мисля колко по-удобно би ми било с малка и лека ютийка, отколкото да бутам този топуз.

# 4 884
  • Варна
Имах ютия Тефал, Аква серия, доста стара. Развали и се терморегулатора и даже не съм проверявала колко струва ремонта. Купих си нова Филипс, ей така за разнообразие, че ми беше омръзнал Тефал. Всъщност съм по-доволна от Тефал. Отпред беше по-остър и глади по-добре. Ако нямах база за сравнение и Филипс си е супер. Препоръчвам да гледате за функция, да се самоизключи след определени минути в покой. Аз нямам това и няколко пъти се случва да се връщам да проверявам дали е изключена.

# 4 885
  • Сф
Филипс или LG бихте избрали, ако сега трябва да купувате телевизор?
Не държа на кристална картина, и някакви екстри. Просто искам да не изгори на втората година. А може би някоя куча марка? Ариели, телефункен 🤔
Бих избрала LG , но като отидох на място вчера в магазин Т. и  ме привлекоха с оферта за един Филипс. Дойде ми много изгодно и веднага го взех. Срещу около 80 лв си удължих гаранцията от 2 на 5 години. Доволна съм, вече гледам 😉

# 4 886
  • In The Middle Of Nowhere
Purelove, може ли модела?

# 4 887
Такситата от софийското летище мамят ли още със сметките?

# 4 888
  • София
От години имат договор и на стоянките и на двата терминала са само ОК. Нямам съмнения, че ще бъда измамен, но не бих ги ползвал.

# 4 889
От години имат договор и на стоянките и на двата терминала са само ОК. Нямам съмнения, че ще бъда измамен, но не бих ги ползвал.
В смисъл знаете че крадат,но не бихте ги ползвал?!

Общи условия

Активация на акаунт