? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 985
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 5 085
  • Козлодуй
Колебая се между две ютии заради разликата в гладещата повърхност . Коя е по- добрият избор?
https://techmart.bg/%D0%AE%D1%82%D0%B8%D1%8F%20Tefal%20FV3962E0%20Easygliss
Или
https://techmart.bg/%D0%AE%D1%82%D0%B8%D1%8F%20PHILIPS%20DST301120
Мога да се изкажа само за Тефал - това означава че не прави гънки и лесно се глади с нея Simple Smile

# 5 086
  • Mediterraneo

Точно в самолет не си представям как другояче може да се отиграе ситуацията - с или без китайци. Да ходят един по един до тоалетната, за да пръцкат там ли? Или да стискат, докато самолетът се приземи?

А ти колко пъти си летял със самолет? Как си ги представяш нещата? Сервират вечерята и след това настава масово пърдене? Наистина?

# 5 087
Искам да запечатам да не се отварят едни врати и прозорци на село и ми казаха, че ставало с монтажна пяна. Каква точно ще ми свърши работа?

# 5 088
Имаме избила влага на стената на спалня, която е до мокро помещение. Преди малко един майстор ми свали два реда плочки в банята, за да установи, че проблема не е  там. Моля, препоръчайте ми фирма с термокамера или друг уред, която да установи причината за теч-а( за Пловдив)!

# 5 089
Помислете дали причината за влагата в спалнята не е от конденз, и от отдавна монтирана дограма. Може да бъде и на срещуположна стена. От четири години имам подобен проблем и за сега го боря с електрически влагоабсорбатор. Но при нас е между две спални. Там тръби просто няма. А не ни се занимава с демонтаж на дограмата.  Поне не и на този етап, цялата срещуположна страна е.

# 5 090
Не е конзденз. Избило е на конкретно място, но като разкъртихме- няма проблем с тръбите там. Явно улива от някъде( според майстора който дойде, може изобщо да не е вкъщи проблема), но трябва да разберем откъде.

# 5 091
Ние бяхме с вана,на 7 етаж.Под нея се беше пукнала тръба и избила влага на пети етаж,на шести под нас беше баня,на пети спалня.Термокамера намери проблема.За София обаче е случая,просто да имате в предвид че може и отгоре да идва проблема,ако сте в блок.

# 5 092
Моля някой да даде лаборатория /координати/в България за замерване на ЛОС. В кореспонденция съм с френска, но може да има и тук за която аз не знам. Продукта е на Мегахим - Русе/солидна сума за смърдящо "говедо" /Става въпрос за интериорна боя/латекс . Ще се съдим.
За ЛОС
Летливите органични съединения (ЛОС)  се отделят като газове от някои твърди вещества или течности. ЛОС включват разнообразие от химикали, някои от които може да имат краткосрочни или дългосрочни неблагоприятни последици за здравето. Концентрациите на много ЛОС са логично по-високи на закрито (до десет пъти), отколкото на открито. ЛОС се отделят от внушителен брой продукти, наброяващи хиляди. Примерите включват: бои и лакове , бои ... ., почистващи консумативи , пестициди, строителни материали и обзавеждане и т. н.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 18:26 от niljaniljo

# 5 093
Преди време някой беше пуснал линк към онлайн магазин със сравнително ниски цени за протеини. Уж го бях запазила за следваща покупка, но не намирам линка. С тези никакви обяснения от моя страна, дали може да излезе някаква информация?

# 5 094
  • София
Сила? Фитнес1?

# 5 095
Има ли тук завършили обучение в Cisco 98 ?

Интересува ме ценно ли е това обучение и дали има перспектива в бъдещето , с упоритото навлизане на изкуствения интелект ?

# 5 096
  • под тепетата
Zlat_na, да не е този?
https://gymbeam.bg/sirop-ot-furmi-bombus.html

# 5 097
  • оттам, откъдето започва България
Колебая се между две ютии заради разликата в гладещата повърхност . Коя е по- добрият избор?
https://techmart.bg/%D0%AE%D1%82%D0%B8%D1%8F%20Tefal%20FV3962E0%20Easygliss
Или
https://techmart.bg/%D0%AE%D1%82%D0%B8%D1%8F%20PHILIPS%20DST301120

Явно изборът ще е твой. У дома има 2 ютии, но ММ пък реши, че иска да е независим и си поръча     https://www.technopolis.bg/bg/Uredi-za-gladene-s-p … 4972   

Не съм вярвала, че и аз ще го ползвам. Оказа се, че е много приложим за доста дрехи в ежедневието, а и не се горят материите.

# 5 098

Интересува ме ценно ли е това обучение и дали има перспектива в бъдещето , с упоритото навлизане на изкуствения интелект ?
Ако става дума за сертификатите на Cisco за компютърни мрежи, те бъдеще си имат защото упоритият изкуствен интелект още не се е научил сам да прокарва кабели Joy Обаче са скъпички.
И ако това е името на фирмата, първо бих проверил дали са лицензирани от Cisco да провеждат курсове и изпити и какви са отзивите за тях. Ако изпитите им ги провежда друг (т.е. те нямат лиценз, което е често срещано) по-скоро ще ги прескоча и ще отида при този другия.
П.П. провери цената за изпита за сертификат накрая, че той е скъпото и често обявяват цена само за курса без финалния изпит. Ако ще искаш да си търсиш работа с това се стреми към второто ниво - CCNP, защото само със CCNA най-много в някой от мобилните оператори да попаднеш, а те не плащат добре.
Преди време някой беше пуснал линк към онлайн магазин със сравнително ниски цени за протеини. Уж го бях запазила за следваща покупка, но не намирам линка. С тези никакви обяснения от моя страна, дали може да излезе някаква информация?
myprotein.bg ?

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 20:18 от bboiko

# 5 099

Ако става дума за сертификатите на Cisco за компютърни мрежи, те бъдеще си имат защото упоритият изкуствен интелект още не се е научил сам да прокарва кабели Joy Обаче са скъпички.
И ако това е името на фирмата, първо бих проверил дали са лицензирани от Cisco да провеждат курсове и изпити и какви са отзивите за тях. Ако изпитите им ги провежда друг (т.е. те нямат лиценз, което е често срещано) по-скоро ще ги прескоча и ще отида при този другия.
П.П. провери цената за изпита за сертификат накрая, че той е скъпото и често обявяват цена само за курса без финалния изпит. Ако ще искаш да си търсиш работа с това се стреми към второто ниво - CCNP, защото само със CCNA най-много в някойнот мобилните оператори да попаднеш, а те не плащат добре.
Цитат на: Zlat_na link=topic=1511632.msg46375775#msg46375775 date=168312633
[/quote

Благодаря за а отговора , исках да е безпристрастен .

На моята родственица съпруга е един от тримата сертифицирани преподаватели в Бг и той сам ми предложи , надявам се да няма разочарование , близки сме

Общи условия

Активация на акаунт