? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 646 623
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 5 400
Ами да тропнем хорце, тогаз....що ли...Simple Smile

Лисе, за мен си барнала нещо си. Туй алергии, къщички за куче-не ми се вярва.
И аз кашлях над месец след един вирус, и когато пих АБ заради зъбна операция, и ми мина кашлицата веднагически.
Разсъждавам си де....

# 5 401
  • Козлодуй
Аз кашлям когато се събудя и съм хъркала защото ми е пресъхнало гърлото когато пия вода спирам да кашлям - затова държа бутилка с вода на нощното шкафче Simple Smile Съответно ако е отворен прозореца и е достатъчно влажен въздуха не кашлям Simple Smile

# 5 402
По тази логика никога не трябва да има новости (електронни билети за ГТ, фактури, услуги и т.н.), защото винаги ще има 90-годишни, които няма да са свикнали с тях. В Естония има само две административни услуги, които искат физическо присъствие - сключване на брак и продажба на имот. А ние протестираме за всяко нововъведение.

# 5 403
Ами не, новото си върви. И трябва.
 Въпросът е да има опция  и за старото.
 Както се вижда,  щракам по клавиатурата , настолен компютър,  но признавам, не ми се учи ново вече.
 Даже забравих което знам да ползвам. Токът е с електронна ф-ра поне. За вода - няма, интернет - също на каса.
 Няма да  ползвам електронно банкиране никога , по много причини и не само  че не искам да уча-пример.
 Не съм надеждна , допускам  разни кликове дет не трябва. Няма да рискувам. Има кой , синове,  да се заемат някога,  като не мога да ходя.
 Пенсия - от банкомат.
 И все пак съм много ,много назад от един млад ,в час човек.
 Шитнаха ми литература да се уча, мерси , не искам, ще забравя веднага ако постигна напредък.
Нямам модерен телефон ,с причина, не ползвам никакъв,  и наличен старец, също.
 Има доста като мен и  по зле.
 Но това не е причина да се спрат новостите,  електронна фактура е най-малкото.
 Някога, преди сто години осъзнах , че няма да можем и  хляб а си купим като остареем. Като сложат чипове , то  натам отива , не сега , но за вашите деца и внуци - сигурно. Или заместител - какъвто са телефоните ви. Доближаваш го - плащаш.
 Просто не ми се ще да се нахвърляме един срещу друг, колелото се върти и за вас ще дойдат новости  ,дето не искате да учите.

# 5 404
  • София
Декатлон връщат ли пари ако върнеш стока купен от магазин, както преди години?

# 5 405
Декатлон връщат ли пари ако върнеш стока купен от магазин, както преди години?

В сайта видя ли?

https://www.decathlon.bg/content/35-vrashtane

# 5 406
  • пустинята Гоби
Тъпотията с хартиените фактури е спряла отдавна за много хора, на вас какво ви пречи, че шепа народ ще ги получава? Сякаш живеете в саксия и сте расли в гората, честно..

В България няма елементарни правила за справяне в купищата пластмасови, хартиени и стъклени отпадъци, хартиената фактура пречи. На мен не ми пречи, аз от години не получавам. Че и цяло семейство щяло да си празнува от спиране на фактурата…

# 5 407
Изобщо не е спряла тъпотията с хартиените фактури, ами все още е основният начин на фактуриране, защото за да получиш електронна, трябва изрично да го заявиш, а на хората масово им е все тая и не го правят. Затова се радваме. Чак хоро аз няма да играя, но се кефя, че бавно влизаме във века, в който се намират повечето западноевропейски държави. Бабите ще кажат, че искат хартиена и всичко е точно.

# 5 408
С ДСК приложението имате ли проблеми?
Дава ми грешка цял ден, също така исках да поръчам нещо от Али Експрес, за първи път ми иска код за Интернет плащания, въвеждам си и код от смс и моя си код и не става... Отделно, че до сега си плащах всичко в Али експрес без проблем и без тези кодове...

# 5 409
Банка ДСК има ли телефон, който да не започва с 0700?
Помня, че имаше такова приложение, в което фигурираха телефони , които да не навъртат сметка.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 19:22 от Mateah

# 5 410
В Google Play изпиши в търсачката 0700 и ще ти излезе.
Скрийншот:
Скрит текст:

# 5 411
  • Сф
Има ли някакви промени по форума? Днес шрифтове и икони на телефони ми изглеждат уголемени.

# 5 412
Банка ДСК има ли телефон, който да не започва с 0700?
Помня, че имаше такова приложение, в което фигурираха телефони , които да не навъртат сметка.

# 5 413
  • Далечният изток
С ДСК приложението имате ли проблеми?
Дава ми грешка цял ден, също така исках да поръчам нещо от Али Експрес, за първи път ми иска код за Интернет плащания, въвеждам си и код от смс и моя си код и не става... Отделно, че до сега си плащах всичко в Али експрес без проблем и без тези кодове...
Нямам проблеми. Но не съм поръчвала, само влизах в приложението.

# 5 414
Аз в събота пусках поръчка в Алиекспрес, с виртуална на ДСК, не ми е искало кодове.

Общи условия

Активация на акаунт