? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 992
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 7 485
Надявам се да са ме забравили... Да, наясно съм, че няма да е вечно, но докато може- ще се възползвам. Щото нали знаете, че като идеш да преподписваш- само по-скъпи планове предлагат. Назад не връщат...

# 7 486
  • пустинята Гоби
Ще препоръчате ли оптика, от която сте доволни, за диоптрични очила в Центъра или някой от Люлините Laughing
Оптика Леонардо на Графа, малко над Попа. От 4-5 години са ми положителните наблюдения, лични и на мои близки.

# 7 487
Търся си добра машинка за наситняване на твърди зеленчуци - зеле, моркови... не съм купувала досега друго, освен едно многофункционално ренде, с което добре се порязах. Искам да мога да сложа четвърт зелка и да излезе на жулиени. Какво да търся? Не мога да се ориентирам в избора...

# 7 488
Аз досега не съм намерила такъв уред. Мога да ти препоръчам какво да НЕ купуваш, мултифункционален уред с функция ренде. За нищо не става.
Ползвам единствено една такава резачка, но само за рязане на картофи на пръчици. За друго не става и тя.

# 7 489
Аз си мечтая за инструмент за рязане на краставица на малки кубчета за таратор Simple Smile

# 7 490
  • Sofia
Аз имам това и съм доволна

# 7 491
Аз съм доволна от това ренде на Лидъл.

# 7 492
Аз си мечтая за инструмент за рязане на краставица на малки кубчета за таратор Simple Smile
Има и на Bosch и на Philips. Таратор, мусака, руска салата - за нула време.

# 7 493
  • София
Ще препоръчате ли оптика, от която сте доволни, за диоптрични очила в Центъра или някой от Люлините Laughing
ZEISS VISION CENTER. Имат оптики на няколко места.

# 7 494

Как излиза зеленце? Колелцата ги видях вече на снимка

# 7 495
Здравейте, за първи  път се налага  да върна продикт на Озон.
Става въпрос  за една подложка  за къпане на бебе, която  се оказа, че няма как да използваме, защото  не става за нашата ваничка и искам да я върна.
Проблемът е, че отлепих търговския етикет върху  поставката и имеше още един закачен, който също  премахнахме.
Пуснах заявка, но ми се иска да знам като цяло  дали някой е имал такъв казус  с връщане към Озон и премахнати етикети. Също  и кашончето, в което пристигна поръчката сме изхвърлили.
Четох условията за връщане и не съм сигурна дали имаше смисъл  да пускам заявката изобщо.

# 7 496
  • Sofia

Как излиза зеленце? Колелцата ги видях вече на снимка
Утре ще правя зелева салата и ще споделя как е.
Отдавна не съм правила и не помня дали ставаше на тънки ивици.

# 7 497
  • На брега на реката
Скрит текст:
Здравейте, за първи  път се налага  да върна продикт на Озон.
Става въпрос  за една подложка  за къпане на бебе, която  се оказа, че няма как да използваме, защото  не става за нашата ваничка и искам да я върна.
Проблемът е, че отлепих търговския етикет върху  поставката и имеше още един закачен, който също  премахнахме.
Пуснах заявка, но ми се иска да знам като цяло  дали някой е имал такъв казус  с връщане към Озон и премахнати етикети. Също  и кашончето, в което пристигна поръчката сме изхвърлили.
Четох условията за връщане и не съм сигурна дали имаше смисъл  да пускам заявката изобщо.

Не мисля, че с нещо можете да докажете, че не е ползвана! Обикновено, с махането на етикета, отпада възможността за връщане, дори да имате оригиналната опаковка и платежни документи! Друг е въпроса, ако в условията пише, че ако не сте доволни, след употреба, може да се върне!
Най-добре звъннете на телефон и питайте, има ли смисъл да връщате!

# 7 498
  • In The Middle Of Nowhere
Има ли начин онлайн да ми препоръчате някакъв магазин тип антиквариат за да ми кажат за един артикул дали има някаква стойност?

# 7 499
Ако плащам с дебитна карта в градския, ако се чекирам два пъти в рамките на 30 минути,  ще ми го отчете ли като билет 30+, или това важи само ако ползваш пластиките на ЦГМ?

Общи условия

Активация на акаунт