? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 646
  • 14 838
  •   2
Отговори
# 7 575
Здравейте, ще съм благодарна, ако някой сподели код за намаление от Booking, който няма да ползва. Благодаря!

# 7 576
Някой знае ли колко струва пращане на документ по Спиди или Еконт?

# 7 577
  • София
От къде до къде? В сайтовете и на двата куриера има калкулатори.

# 7 578
  • София

Беше към 8 лв. с ЕКОНТ, но може цената  вече да е по-висока.

# 7 579
Адрес-офис, офис-офис, офис-адрес...кое от трите?
Спиди офис офис беше около 4 лв..

# 7 580
  • София
Момичета, да попитам и при вас.  След инжектиране на един серум със сприцовка в петък(при лекар) имам спукан кръвоносен съд и синини. Мажа с Лиотон 1000 и Арника гел, много бавно минава, сега жълтее. С какво да тонирам под фондютен за да не личи? С обикновен коректор прозира. Но нещо, което мога да купя офлайн - Дъглас, ДМ...

# 7 581
Благодаря, ще проверя на калкулаторите

# 7 582

Беше към 8 лв. с ЕКОНТ, но може цената  вече да е по-висока.
От офис до офис на Еконт е под 6 лв.

# 7 583
Между автоматичните станции на куриерите е най-евтино, ако има такава опция и за двете точки. По спомен Спиди преди ок.година взимаха под 3 лв за документ между АПСите си. Между еконтоматите е нещо като 5.

# 7 584
За да не отварям тема ще питам тук, дано е правилното място. Някой имал ли е опит с откупуване на дялове от наследствен имот? С останалите наследници не поддържаме контакт-не можем да се гледаме. Възможно ли е да упълномощя адвокат да се разправя с тях, без да ми се налага да ги виждам?

# 7 585
  • Далечният изток
Естествено.

# 7 586
  • София
Слънцезащитните спрейове за тяло втриват ли се след пръскане или си остава така на кожата като парфюм примерно?

# 7 587
Ако са тези, стандартните, напръскваш и разнасяш с ръка наоколо( важното е да покрие навсякъде и да не остава ненамазано място).

# 7 588
  • София
Слънцезащитните спрейове за тяло втриват ли се след пръскане или си остава така на кожата като парфюм примерно?

Винаги размазвам с ръка!

# 7 589
По-добре размазвай,че мъжа ми без да го прави това,заприлича на карикатура.Не беше изгорял само по следите от спрея.

Общи условия

Активация на акаунт