? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 901
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 7 725
От сайта на еконт

# 7 726
Бях чела нещо за стара ел инсталация, че миришело така, но защо в банята, то там тръби... мишки да не са се завъдили... явно наистина е много стар блокът Sad

# 7 727
Сяра и амоняк миришат доста различно. Амоняка се използва за почистване и на някои фирми смърди ужасно. На нещо като сяра мирише като се реже или заваря метал, но едва ли половин година сменят 2 тръби в банята, по-скоро чистят с амоняк. Горяща инсталация мирише на горяща пластмаса, едно време казваха "мирише на бакелит".

# 7 728
На кой етаж сте? Ние имахме подобна ситуация със съсед с психични отклонения, който си хвърляше боклука в коминното тяло в банята. Сярата мирише на развалени яйца, а амоняка на развалени ябълки- това за мен са най- близките сравнения.

# 7 729
На 6ти; но те още миналата година като почина дядото, извикаха фирма да почисти основно, и го пуснаха за продажба... сега от около месец тече ремонт

# 7 730
  • BG-DE
Има ли оператор чийто номера да започват с 0883?

# 7 731

Май на А1...
Това намирам

https://www.google.com/amp/s/www.svobodnaevropa.bg/amp/32465972.html

# 7 732
  • BG-DE
Благодаря 😊

# 7 733
  • Буркина Фасо

Май на А1...
+ и на другите оператори ако номера е прехвърлен от А1 към тях

# 7 734
Всичко започващо с 088 оригинално е било от Мтел/А1, но после може да е преместено на които и да е оператор.

# 7 735
  • Сф
Едно време номерата на младежките Loop карти на Мтел почваха с 088 3. Моят също така почва, имам го над 15 години

# 7 736
Блокът е много стар панелен
Мирише на дърт блок. Можеш да си смениш жилището, няма да става по-добре. Все тая козметичните ремонти.

Я, то колко лесно било!  Ама то повечето панелки са стари...

# 7 737
Мирише на дърт блок. Можеш да си смениш жилището, няма да става по-добре. Все тая козметичните ремонти.

Я, то колко лесно било!  Ама то повечето панелки са стари...
Има разлика от панелен апартамент и много стар вонящ панелен апартамент.
Лесно, трудно - някои панелни блокове са супер стари и са си на изживяване. И в комплект с неподдържане стават опасни, миризмата едно на ръка.

# 7 738
  • Буркина Фасо
Всичко започващо с 088 оригинално е било от Мтел/А1, но после може да е преместено на които и да е оператор.
оригинала е Мобилтел. аз бях на тях.Smiley

Скрит текст:

Я, то колко лесно било!  Ама то повечето панелки са стари...
Има разлика от панелен апартамент и много стар вонящ панелен апартамент.
Лесно, трудно - някои панелни блокове са супер стари и са си на изживяване. И в комплект с неподдържане стават опасни, миризмата едно на ръка.
надали вонята подбира старо и младо. все си е воня.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 10:19 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 7 739
Мобиком беше на БТК, което после стана Вивател и накрая Виваком.
И Мобиком мрежата не беше по GSM стандарта, та е несъвместима с днешните телефони.

Общи условия

Активация на акаунт