? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 645 172
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 10 770
Един различен въпрос - препоръчайте ми боб марка, от Лидъл. Казах, че ще готвя боб, но сега се лутам между марките... Вкарах се в як филм с това обещание...
Белен боб на крина ти трябва. Става чуден!

# 10 771
Един различен въпрос - препоръчайте ми боб марка, от Лидъл. Казах, че ще готвя боб, но сега се лутам между марките... Вкарах се в як филм с това обещание...
Белен боб на крина ти трябва. Става чуден!
за колко часа се сварява. Киснете ли го предварително? И като е белен разварява ли се?

# 10 772
Не го кисна , сварява се върза. В повечето случаи не се разварява. Много вкусен става

# 10 773
Извинявам с но не отговори за колко време?

# 10 774
По- бързо става от стандартния боб. Не знам точно колко.

# 10 775
Много бързо се вари белен боб на Крина. Не повече от 40мин..Слагам всичко и проверявам, но аз съм имала случай с преваряване, затова след 30 мин. следи. Варя по стар обичай в обикновена тенджера.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 23:07 от Пролетно цвете

# 10 776
Имам инсталирано приложението на Лидъл на телефона си, но не мога да отворя брошурата им. Опитвам два пъти и не се отваря. Някой с това приложение да има проблем?

# 10 777
Купи си сварен в буркан, да не се вкарваш в приключения... и си го готви както там.
Все тая, какъв ти ти хареса.

# 10 778
Имам инсталирано приложението на Лидъл на телефона си, но не мога да отворя брошурата им. Опитвам два пъти и не се отваря. Някой с това приложение да има проблем?

Отваря се при мен.

# 10 779
  • Далечният изток
И аз я отварям. Рестартирай.
В момента има буркан със сварен боб на Родна стряха на промоция. Видях в брошурата, никога не съм купувала. На мен ми носят домашен градински боб и въобще не знам какъв се продава по магазините.

# 10 780
   Не е същото с готов сварен боб от консерва. Ползвам понякога за салати или гарнитура, но какво пък му е сложното да се свари един боб? Особено, ако имаш кукър. И аз съм за беления. Едно време мъжът ми е белил зърно по зърно, сега поне не се налага. Малко на каша става, но е вкусен и не страдаш после Simple Smile.

# 10 781
Провери дали ти е актуализирано приложението на Лидъл. Скоро имаше голяма актуализация, чак искаше на ново да се вписвам.

# 10 782
Аз онзи ден за първи път се престраших да ползвам мултикукър за боб. За 30 мин и го свари.
Имам мултикукър от 1 година и ме в страх да го ползвам

# 10 783
Примеливо ли е за мъж да облече бяла риза върху цветно сако (цвят 1) и цветен панталон (цвят 2) по повод на сватба, за която, в поканата гостите са помолени бялото да бъде запазено за булката?

Доколкото знам идеята на такова подсещане е друга жена да не се появи в бяла рокля, за да не бъде сбъркана с булката (или някой мъж да не се появи в чисто бял костюм от глава до пети)?

Но важи ли това правило за мъжките ризи и да речем дамските обувки?

# 10 784
Не вярвам това чак до мъжките ризи да се отнася.

Общи условия

Активация на акаунт