? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 645 136
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 10 800
  • Mediterraneo
Офлайн, онлайн, GPSът на колата успя да ме вкара в центъра на Мадрид в час пик. А трябваше да караме само по магистралата.

# 10 801
  • софия
GPSът се ползва в приложение.

# 10 802
GPSът се ползва в приложение.

Това не го разбрах, а имам GPS от двайсетина години. Как в приложение?

# 10 803
GPS е технологията, която ползват приложенията за навигация.

# 10 804

Пак не разбрах какво има предвид съфорумката. Иначе съм наясно какво е GPS. Терминът се използва за самото приложение, както ксерокс, клийнекс и подобни. Ако това има предвид, разбира се. В ОК му казват сатнав.

# 10 805
  • София
Аз онзи ден за първи път се престраших да ползвам мултикукър за боб. За 30 мин и го свари.
Имам мултикукър от 1 година и ме в страх да го ползвам
Мултикукърът и air fryer-ът са на почит у нас. Свикнеш ли веднъж, няма да го оставиш.

# 10 806
  • софия
Пак не разбрах какво има предвид съфорумката. Иначе съм наясно какво е GPS. Терминът се използва за самото приложение, както ксерокс, клийнекс и подобни. Ако това има предвид, разбира се. В ОК му казват сатнав.
Това, че GPS се ползва с/от приложения с различна цел - определяне на маршрут, (прогноза на) времето и т.н. Не GPS определя маршрута ти и не той те води някъде. Той определя местоположението ти. Толкова.

# 10 807
Мисля, че преди бях питала в тази тема дали Месинджър може да се използва самостоятелно, обаче беше преди месеци. Искам профилът ми във Фб да бъде напълно заличен - изтрих го, но трябва да мине време (няма конкретна причина - и преди съм писала във форума, че от няколко години Фб ме дразни - дойде му времето).
Сега, ако си направя нов профил в Месинджър, дали това няма по някакъв начин да реактивира профила ми във Фб, преди окончателното му изчезване?

# 10 808
Това, че GPS се ползва с/от приложения с различна цел - определяне на маршрут, (прогноза на) времето и т.н. Не GPS определя маршрута ти и не той те води някъде. Той определя местоположението ти. Толкова.

Така е, но поне при нас GPS в широк смисъл се използва за приложението, а не само за технологията. По-често казвам, че моя GPS е направил нещо, а не моя гармин, Том-Том, tractive, etc.

# 10 809
Мисля, че преди бях питала в тази тема дали Месинджър може да се използва самостоятелно, обаче беше преди месеци. Искам профилът ми във Фб да бъде напълно заличен - изтрих го, но трябва да мине време (няма конкретна причина - и преди съм писала във форума, че от няколко години Фб ме дразни - дойде му времето).
Сега, ако си направя нов профил в Месинджър, дали това няма по някакъв начин да реактивира профила ми във Фб, преди окончателното му изчезване?

Аз не знам да може така. Messenger изисква Фейсбук профил.
Ако има вече варианти да се ползва самостоятелно, бих се радвала да науча.

# 10 810
Май можеше с телефонен номер да се направи профил. Още не съм опитала.

# 10 811
Аз съм опитвала - не успях.

# 10 812
  • ту тук, ту там
Като си деактивираш фб профила, месинджърът ти може да продължи да функционира.
Не знам обаче има ли различни нива на деактивиране/замразяване/изтриване.

# 10 813
Гугъл мапс миналата година ми “каза” в движение, че от Загреб към Сърбия пътят е затворен и ни пренасочи да минем покрай Будапеща. Само 4ч. отгоре. Стори ни се пълен абсурд поне обходен маршрут да няма. Че и накрая нищо затворено нямаше.

# 10 814
А, аз не искам да го деактивирам - задала съм го за пълно изтриване. Значи ще си карам само с Вайбър, жалко.

Общи условия

Активация на акаунт