? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 645 074
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 10 830
Здравейте, обръщам се с особен казус тук, защото това е една от най-четените теми, и много се надявам на помощ.

Получих карта Револют на мое име чрез Български пощи. Само че аз такава не съм искала да ми издадат, никога не съм ползвала Револют и нямам дори акаунт. Как да постъпя? Вероятно става въпрос за кражба на данни. Има ли начин да се свържа с Револют без акаунт и да им обясня случая? Познат, който ползва Револют, е в шок и недоумява как е възможно.

# 10 831
Някой да ми каже физически магазин в София за награвател за фурна освен Ташев Галвинг? Ако работи утре цена няма да има Simple Smile
Никелектрик до театър София. Имат много повече от Ташев Галвинг. Носете стария за по-сигурно. Потърсете им телефона. Успех!

# 10 832
Здравейте, обръщам се с особен казус тук, защото това е една от най-четените теми, и много се надявам на помощ.

Получих карта Револют на мое име чрез Български пощи. Само че аз такава не съм искала да ми издадат, никога не съм ползвала Револют и нямам дори акаунт. Как да постъпя? Вероятно става въпрос за кражба на данни. Има ли начин да се свържа с Револют без акаунт и да им обясня случая? Познат, който ползва Револют, е в шок и недоумява как е възможно.
Някой ти е извадил на твое име и е ползвал преференция за референция... виж си познатия.

# 10 833
# 10 834
Аз си трих историята преди около месец (цялата) и пак ми излизат тези в търсачката. Правят се на нормални сайтове, но реално са линкове към Али. Също бих предпочела да не ги виждам. 

# 10 835
Как ще й издаде карта приятеля, когато за да се направи акаунт се иска да си качи документ за самоличност и да си направи селфи?!
Reddish, пиши им на този имейл - formalcomplaints@revolut.com или от тук https://forms.revolut.com/058d9447-abe1-4974-a8ad-234dfc2d77b7

# 10 836
Е как друг човек ще извади карта заради бонуса?
Явно има нещо друго, не може без ЛК и селфи да се заяви карта Револют.

# 10 837
Аз си трих историята преди около месец (цялата) и пак ми излизат тези в търсачката. Правят се на нормални сайтове, но реално са линкове към Али. Също бих предпочела да не ги виждам. 
Не е от историята, а от предпочитанията за реклами и подобни, нещо от сорта дали да съобразява търсенията с твоя вкус, има настройки в този смисъл в гугъл акаунта. Някъде гугълския съпорт беше писал че не е от тях, а от нежелани програмки закачили се към браузера. Пробвай с друг браузер дали дава същите резултати.

# 10 838
  • до най-прекрасния мъж
Някой напред попита за кукър и фрайер. Откакто имам мултикукър под налягане със запичащ капак (година и нещо) и еърфрайер (почти 3 месеца), котлоните и фурната ми са почти безработни. Котлон ползвам само за закуската на детето, защото така или иначе става много бързо, а фурна само за пица, защото аз правя по две големи пици и вече съм им хванала чалъма как да стават бързо.
Уредите ми са Инстант и двата. Кукърите им са с неръждаем вътрешен съд и понеже готвя и за бебе (вече почти малко дете Simple Smile ), взех на тази марка. Нямам никакви забележки, готвят много бързо и определено супер лесно и вкусно. И най-важното за мен - имам време за детето, което ми е безценно.

# 10 839
  • Пловдив
Може ли да се пътува до Турция/Гърция с кола, която е на двама собственика, само от единия без допълнителни документи?

# 10 840
Здравейте, бебка е на 11 м и от 2 месеца имаме страхотен проблем с заспиването. Отказва да заспива в кошарата не само през деня , а и вечерта. Като заспи, спи цяла вечер, но приспиването може да продължи и 2 часа,като вече към края е толкова ядосана, че изпада в истерия и се налага почти винаги да я приспим в количката, където заспива за 2 минути. Къде може да е проблема, на някой друг случвало ли се е това и как сте се справили?
Да поясня, че всичко започна, когато се научи да се изправя в кошарата.

# 10 841
  • Буркина Фасо
Здравейте, бебка е на 11 м и от 2 месеца имаме страхотен проблем с заспиването. Отказва да заспива в кошарата не само през деня , а и вечерта. Като заспи, спи цяла вечер, но приспиването може да продължи и 2 часа,като вече към края е толкова ядосана, че изпада в истерия и се налага почти винаги да я приспим в количката, където заспива за 2 минути. Къде може да е проблема, на някой друг случвало ли се е това и как сте се справили?
Да поясня, че всичко започна, когато се научи да се изправя в кошарата.
виж тук - https://www.bg-mamma.com/?board=373

# 10 842
  • София-Младост
Може ли да се пътува до Турция/Гърция с кола, която е на двама собственика, само от единия без допълнителни документи?
Може.

# 10 843
Как е кола на двама собственика? В талона пише едно име само.

# 10 844
Как е кола на двама собственика? В талона пише едно име само.

В големият талон има опция да се добави още едно име, като ползвател или нещо такова. В талона на семейната кола има имената и на двамата.

Общи условия

Активация на акаунт