? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 645 007
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 10 965
На мен Скечърсите са ми незаменими, но не ходя по планини. По работа и в градски преходи навъртам много километри. Главно от аутлети в чужбина вземам, или от обувки.бг. Ще видя и тези Асикс, не съм си купувала. Много са ми важни удобните обувки.

Да попитам и аз за едни възглавници Тед. Рових и в техния сайт и навсякъде, но не намирам. От мемори пяна са, не от тези кривите, "ергономични", а с правилна четвъртита форма, мънички - 45/30 см. Помня, че  мъжът ми ги беше купувал от Метро на някаква промоция, редовната цена беше около 50 лв. Носим си ги когато пътуваме и искам да си купя нови. Или подобни, малък размер. Може дори и по-малък, но не по-голям.

P. S. Сега се сетих, че миналата есен минах рилските езера точно с едни скечърси, от тези с малко по-твърдата подметка. Нямах проблем. Но не съм планинар по принцип, не съм нито много млада, нито особено слабичка...

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 22:50 от Clotilde

# 10 966
  • София
Трябва ми безплатна програма за разархивиране на субтитри...

# 10 967
Ще видя и тези Асикс, не съм си купувала. Много са ми важни удобните обувки.

АСИКС нямат скъсване. А на подметката на не най-ниския клас пише AHAR (AHAR+). Такава подметка, ако човек не е активен състезател, издържа пет години.
https://corp.asics.com/en/about_asics/institute_of_sport_science/technology/ahar

Другото уникално е материалът GEL.
https://youtu.be/RmOimiKIxDY

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 23:41 от Черна станция

# 10 968
  • София
Знаете ли дали в някой магазин има промоция на топ матраци? Трябват ми няколко, знам че предишни години имаше промоции, но не помня през кои месеци бяха.

Днес гледах в Кауфланд. https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_7800_BG39-LFT/view/flyer/page/40

# 10 969
Някой може ли да препоръча спрей неутрализиращ миризма от напишкано?
Трябва ми безплатна програма за разархивиране на субтитри...
Аз ползвам WinRar  за всякакви архивирани файлове.

# 10 970
В семейството ми има подписан нов договор с А1 на 14.09. Днес получихме известие за излязла фактура х 2/ ясно ми е, че се предплаща една вноска/. Но защо само след 12 календарни дни има фактура? Ясно, че ще отида и до офиса, ама да попитам някой със същия случай да има?
Ами то има няколко дни в месеца за фактуриране - 3-ти, 12-ти, 27-ми (казвам примерни дати). Ако си подписала на 14-ти първата ти фактура ще излезе на 27-ми същия месец, но не би трябвало да е за пълната сума. После следващата фактура ще е на 27-ми другия месец. На мен по-интересно ми е защо ти е излязла сумата х 2..

# 10 971
Вероятно не е точно по две. Има активационна такса при преподписването, и тя влиза във фактурата.

# 10 972
В зоомагазините има избор от неутрализатори на миризми. Както и доста ефективни, такива.

# 10 973
Благодаря за информацията за топ матраците в Кауфланд - не ходя често там и не бях видяла тази промоция.

Скрит текст:
В Месинджър изглежда наистина не може да стане записване с телефонен номер - опитах, но май създаде нов фб акаунт и след няколко минути ми излезе съобщение, че акаунтът ми бил суспендиран - сигурно го мислят за бот или нещо подобно, защото в него няма нищо, освен основни данни от записването. Все едно е толкова чудно да искам да използвам само Месинджър. Отвратителен сайт!

# 10 974
  • Deutschland/HE
Дъщеря ми има само месинджър, без да има профил във Фейсбук. Но май вече е премахната тази опция за нови потребители, тя го инсталира преди 4-5 години.

# 10 975
Ами, не стана. Нямам намерение да се връщам към стария ми профил и да го дезактивирам - не искам да го имам. На мен това, че веднага реагираха на регистрацията ми, ми прилича на изнудване - категорично не искам да ползвам Фб и започвам да съжалявам, че не изтрих и Инстаграма, при това отношение.

# 10 976
Ами създай си нов само за месенджър и не качвай нищо в него.

# 10 977
Точно това написах горе в скрития текст - днес си създадох нов акаунт за Месинджър, но изглежда че то си е празен Фб акаунт (въпреки че го направих изцяло през Месинджър, без да влизам във Фб). 5 минути след като го направих, получих съобщение, че е суспендиран и ще бъде изтрит, ако не съм по-активна (във Фб, не в Месинджър) и не попълня още данни. Аз не искам да имам какъвто и да е профил във Фб (освен ако не е абсолютно празен) - просто не харесвам сайта и не искам да съм на него; нямам проблем със стария ми акаунт - само исках да го няма.

# 10 978
Попълни измислени данни, няма нужда да даваш истински.

# 10 979
В зоомагазините има избор от неутрализатори на миризми. Както и доста ефективни, такива.
За напишкано от дете става въпрос. Дали ще свършат работа животинските?

Общи условия

Активация на акаунт