? Въпроси всякакви ? (2023 г.)

• 652 388
  • 14 838
  •   1
Отговори
# 14 640
  • Пловдив
Ползвам рецепта от 1 година, която е за многократно използване. И след попривършване на лекарството, отивам и си вземам ново. В рецептата ми е изписан Глюкофаж, от който на мен не ми е ок. И последните пъти при закупуване ми е заменян с Метфогама. След това, обаче, въведоха това с електронните рецепти и да ке дава камо лекарството записано в рецептата. Въпросът ми е, в този случай мога ли са продължа са си вземам Метфогамата като заместител или трябва да отида при ендокринолога, за да ми издаде нова рецепта?
Да, трябва.

# 14 641
  • София
Какво значи т. нар. "професионален режим" във Фейсбук? С какво се различава като инструменти от нормален акаунт? Имам познати, които нито са известни, нито имат бизнес, а частният им акаунт е "професионален", та се питам защо.

# 14 642
  • София
Къде ( София, Център / Широк център ) приемат еднократни електронни цигари за рециклиране?

# 14 643
Прането и въобще всякаква работа е забранена по принцип по празниците.
За къпане не съм чувала.
Не знам с какво пречи.

За Глюкофаж - трябва Ви нова рецепта, за Метфогама. Моята майка също не понася добре Глюкофаж.

# 14 644
За къпане не съм чувала.
Не знам с какво пречи.

За Глюкофаж - трябва Ви нова рецепта, за Метфогама. Моята майка също не понася добре Глюкофаж.

Аз съм чувала, че е свързано с мръсната вода и починалите, но аз не спазвам тези неща, освен ако ме мързи и си търся извинение.Wink

# 14 645

Че то готвенето не е ли работа, при това нелека..пък виж как всички готвят баш на празниците Grinning

Не переш на ръка, така че пускане на пералня аз не го броя въобще за трудова дейност/работа...

# 14 646
Трябва ми приложение за клекове, тип едномесечен challenge, което постепенно увеличава броя клекове. Теглих няколко, но не ми позволява да видя каква е схемата - трябва да направя клековете за деня, за да отключи бройката за следващия ден. Каквото теглих, не е плавно, а все с някакви големи засилки - от 5 клека на 100 примерно. Някой скоро ползвал ли е такова, да ми препоръча?

# 14 647
Зад народните вярвания обикновено стои логика, замаскирана зад суеверие и/или религия.

Къпането едно време не е било като днес - да влезеш в банята и да се напариш, а е било предшествано от бая хамалстване. Предвид общата “политика” на празници да се осигурят някакви свободни от физическа работа дни, забраната за къпане си е съвсем логична.

Нарциса, защо точно от приложение търсиш? Влез в ютюб и си харесай някоя програма, със сигурност ще намериш по-добро разнообразие.

# 14 648
  • Точно където трябва
От къде е разликата между наличност по сметка и баланс по сметка? От неосчетоводени постъпления/ плащания?

# 14 649
Да.

Виж в карти-неосчетоводени плащания, и ще видиш кои плащания, съм кого, са блокарани , но още не са осчетоводени. Аз така проверявам.

# 14 650
  • Свищов
Трябва ми приложение за клекове, тип едномесечен challenge, което постепенно увеличава броя клекове. Теглих няколко, но не ми позволява да видя каква е схемата - трябва да направя клековете за деня, за да отключи бройката за следващия ден. Каквото теглих, не е плавно, а все с някакви големи засилки - от 5 клека на 100 примерно. Някой скоро ползвал ли е такова, да ми препоръча?

Не е приложение, но аз съм правила това: https://trenirai.org/2013/07/klekove-30-dnevno-predizvikatelstvo.html

Накрая са доста но в серии по 50 с кратки почивки успявах. Много съм доволна.

# 14 651
  • На изток от Рая
Здравейте! Някой поръчвал ли е спално бельо от trikso.bg? Излизат ми постоянно, но не намерих реални мнения.

# 14 652
  • Somewhere far away
.
Още един въпрос, как почиствате пред входните ви врати. Аз да си призная май никога не съм го правила Sad
не почистваме, има си чистачка за тази работа.

# 14 653
  • до най-прекрасния мъж
.
Още един въпрос, как почиствате пред входните ви врати. Аз да си призная май никога не съм го правила Sad
не почистваме, има си чистачка за тази работа.
+1
Само си пера изтривалката от време на време и я минавам ежеседмично с прахосмукачка. Другото си го върши чистачката.

# 14 654
Къде ( София, Център / Широк център ) приемат еднократни електронни цигари за рециклиране?
Това би ми било полезно.

Дали приемат в пунктовете за рециклиране на батерии? Все там си мисля да пробвам, но така и не стигам до тази задача.

Общи условия

Активация на акаунт