Звездни компромати - Януари' 23

• 354 824
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 580
  • софия
Сега загледах клипче от изписване на новото бебе на Гани. Бащата изглежда истински развълнуван. Господ си знае работата. Децата без родител няма да останат, поне единият е такъв.

# 2 581
Андрей и Емануела Толева в Куала Лумпур непланирано.
Скрит текст:

Излетяли за планирана почивка във Виетнам, но на летището в Сайгон се оказало, че има проблем с визата им и се налагало екстрадиране. Докато чакат да се разреши проблема, хванали полет за Малайзия и така няколко дни споделят приключения в Куала Лумпур. Толева сподели и на стори как тренира във фитнес там, а аз се чудя откъде тази жена намира сили за фитнес. Крачетата изглеждат плашещо. Scream

# 2 582
Толева изглежда като майка на Андрей.
Той се е свил като непослушен ученик до нея.
Страстта "се усеща" от снимката.

# 2 583
  • софия
Коленете на Толева могат да бъдат използвани за уроци по анатомия (на човешкия скелет).

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 14:28 от zvаnchе

# 2 584
Дж.Гани следващата седмица ще участва в Черешката на тортата.Не знам защо дават поле за изява на такава неприятна жена.Особено след скандалите с бившия и мъж и думите за детенцето им,си мисля че няма кой знае колко хора,които да я харесват.Да не говорим колко е проста и с този бавен и превзет начин на говорене.Толкова ли няма кой да поканят,че пак до нея опряха.

# 2 585
Тя ДжГ е масово нехаресвана, но пък за сметка на това нон-стоп коментирана. Сами си отговорете на въпроса.

Ние ги правим известни, после се чудим и възмущаваме.

# 2 586
Какво очаквате от Никол, тя като съвсем млада имаше дух и енергия на скумрия, та сега с две малки деца ли да показва живец. Работа, неспане, грижи..
Много обичам Силвия Кацарова, и като певица, и като човек ми изглежда приятна. Гледала съм интервюта, където казва, че мечтае дъщеря й да я дари с внуче. Настина й го пожелавам на Теди, дано вече има късмет.
Кацарова след една реплика на мероприятие рязко ми падна в очите.
Фирмено парти в ресторант, на което е поканена и пее срещу съответния хонорар.
Ресторанта обаче приема външни клиенти на лятната си тераса. Застанаха няколко човека близо до вратата към партито да й погледат гърба. Кацарова се възмути гласно на микрофона как някои слушат безплатен концерт.

# 2 587
Тя понеже госпожа Кацарова е по-голяма звИздЪ и от Адел и Бионсе взети заедно 🤣🤣🤣🤣

# 2 588
  • софия
Кацарова е типично парвеню. Добре че хвана богат мъж, за да има привидно оправдание за поведението си.

# 2 589
Кой е мъжа й и с какво се занимава?

Преди няколко години в МОЛ в Сф я бях видяла в Хепи. Беше с антураж хубави, млади мъже. Личеше си, че я боготворят или поне така изглеждаха.

# 2 590
Кацарова е типично парвеню. Добре че хвана богат мъж, за да има привидно оправдание за поведението си.

Това сигурно за майката Кацарова и мъжа й турчина. Младата (Теди) не е с богат мъж, даже напротив. Треньор на местен хандбален отбор е в малко градче. Той всъщност идва на море в БГ с приятелката си, но загаджва Теди в бар, където тя е била гост-изпълнител. (очевидно платен:laughing:).

# 2 591
Тя значи пак към чужденец е посегнала. От предния се беше напарила. Дано тоя е на късмет.

# 2 592
Моника Белучи
Скрит текст:

Роузи
Скрит текст:

София Вергара и Хайди Клум
Скрит текст:
Емилия Кларк
Скрит текст:

Брад Пит
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:
Брадли Купър и дъщеря
Скрит текст:

София Карсън
Скрит текст:

Ел Фанинг
Скрит текст:

Харисън Форд
Скрит текст:

Кейт Бланшет
Скрит текст:

# 2 593
Силвия Кацарова е с голям глас и малък мозък. 🤪 Такива глупости плещи по интервюта, но карай, певица е жената.
Тя се разведе май с милионера и то не наскоро.

# 2 594
  • софия
Били се събрали пак.

Общи условия

Активация на акаунт