Звездни компромати - Януари' 23

• 354 832
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 565
Сега четох в El Pais. Не ми беше попадало нищо по темата. Не го харесвам изобщо, нищо че имал над 43 трофея.

# 2 566
  • На морето!
Еми хайде, коментирайте.
Разкажете за Алвеш, за руската миска, само питате и нищо.

Иначе от всички млади и усмихнати лица на новини и прогнози, най-свежа ми е Кари Никулие, а най-дразнеща Ивомира Пехливанова.

# 2 567
За Ивомира съм абсолютно съгласна, нелепо изглежда с тази уста, посредствена.
 На Хекимян пък бившата, как се казваше, толкова е куха, и глупаво реагираща в интервютата, неподходящо приповдигната винаги

# 2 568
  • Брюксел / София
Ивомира Пехливанова е като птицечовка с тази монтирана уста. И точно малко й поспадне устата и добие по-нормален вид и хайде пак я набоцка. А, колко й е крива устата като я уголеми дума няма да отварям! Ама, завиждам де Simple Smile

# 2 569
  • София
Какво очаквате от Никол, тя като съвсем млада имаше дух и енергия на скумрия, та сега с две малки деца ли да показва живец. Работа, неспане, грижи..
Много обичам Силвия Кацарова, и като певица, и като човек ми изглежда приятна. Гледала съм интервюта, където казва, че мечтае дъщеря й да я дари с внуче. Настина й го пожелавам на Теди, дано вече има късмет.

# 2 570
Никол е много  слаба , може би за това вече няма “живец” в нея.  Гергана Малкоданска ми е много приятна на мен , разгледах и инстаграма -много усмихната , детето и е голям бонбон.

# 2 571
  • Glasgow
Сара Полсън с 80годишната си приятелка. Като майка и дъщеря са
Скрит текст:

# 2 572
Същият е приятеля на Теди Кацарова. Ян Слама се казва. Чудя се защо не й предлага брак, изглеждат добре заедно и не са първа младост.

# 2 573
  • Бургас
Сара Полсън с 80годишната си приятелка. Като майка и дъщеря са
Скрит текст:

Приятелката не е ли майката на Чарли от "Двама мъже и половина"?
Много симпатична актриса!

# 2 574
  • Glasgow
Тя е, да.

# 2 575
Джугани избухна с бебешка фотосесия, която е супер зловеща 🤣

# 2 576
Изпитвам  погнуса от Дж.Г.Не мога да я гледам.
За  случая с Дани Алвеш съм склонна да вярвам на жената. Винаги ми е докарвал такъв вайб,а и всички факти които излизат,100 пъти смяна показанията,татуировката,семенна течност върху бельото на жертвата,изрод,дано да не го отърват скъпите адвокати.

# 2 577
Е чак зловеща. Но е грозна и безвкусна - новородено бебче в електриковосиня прежда и върху някаква леко проскубана кожа. Пък и са толкова банални тези сесии вече.

# 2 578
Джугани, ако се раздели с полицая, дали ще му остави детето? Спомням си навремето, че заради Илиан заряза някакъв предишен, а заради предишния по-предишен. Противна жена, а като си отвори устата, звучи като с ментални проблеми.

# 2 579
Да, ще го остави.

Общи условия

Активация на акаунт