Звездни компромати - Януари' 23

• 354 820
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 610
Не мога да реша кой от двамата ми е по-противен.

# 2 611
Минч наистина прилича на козел така, ама без разлика.

# 2 612
В интернет се е появил клип, в който майката на Пике си позволява да се държи контролиращо към Шакира. Вещицата на терасата придобива смисъл сега.

# 2 613
Кaкъв смисъл дa имa?  Шакира зa мен падна на ниво “Съдебен спор”.

# 2 614
И аз бих сложила вещицата, ако се налага. Разбирам Шакира на 100%. Друг тип човек съм и не реагирам така, но ако й е прекипяло - нека си сложи жената и вещици, и гномове. Simple Smile

# 2 615
  • София
И какво казва майка му?Пике гледа като п@сран.Шакира как го е допуснала 😳😳😳

# 2 616
Ха ха ха, Жоро Христов и Минчев като гадженца Grinning

# 2 617
Ако някой не хване така за лицето - ще му падне зъб. Па нека после да има разправии.

# 2 618
  • Glasgow
В instagram се въртеше едно дето са някъде заедно, може би на мач, и тя прави сърчица с пръсти на фотографи или фенове... той нещо и  скръцна със зъби. Реално във видеото се сравняваше на Майли Сайръс мъжа как ѝ прави забележка да се държи прилично и Пике на Шакира

# 2 619
Дора Мотора твърде пищна, с масивни крака и много грозна рокля. За млада жена, снаха във фамилия, която от манията за красота си вади хляба, чак ми е странно. Не е добра визитка.

Изпуснала съм момента, кога Кацарова е правила ринопластика? Преди
Скрит текст:
След
Скрит текст:

# 2 620
Някъде четох, че Шакира ще пуска втора песен по въпроса с Пике, майка му и т.н. Simple Smile
Като гледам видеото горе, бая материал трябва да е събрала през годините.

# 2 621
Мама Пике изглежда control freak с доста агресивно поведение. Не знаем цялата история на случката, но от клипа това се вижда, а и Пике изглежда доста смутен от ставащото. В добавка и това, че е живяла близо до тях... Иначе много добре изглежда жената.

# 2 622
Дора Мотора по принцип се облича много добре и много скъпо, даже понякога се учудвам, ясно, че Денков изкарва много пари, но това е огромен бюджет за гардероб, ама тяхна си работа де, имат пари, угаждат си. Дрехите й обикновено скриват недостатъците на фигурата й, доколкото може.

Скрит текст:

Скрит текст:

Денков й е направил коремна преса с vaser lipo като на Джаферович, на мен ми е малко груб резултатът, като мъжка е, но щом тя си се харесва.

Скрит текст:

# 2 623
  • София
Мис Симона Пейчева и дружки
Скрит текст:

Много фешън стайлинг

Др Денков и приятели в Париж
Скрит текст:

Смачканият бюст е на актрисата Илияна Лазарова, до нея е мъжът й:

# 2 624
  • в пералнята
Тя да не му е взела зъбите?
За булката на Благо говоря
Някъде във фейсбук бях прочела коментар от сорта на: "Тоа ги зима, прави им по едно дете и като неговите зъбаци и ги оставя."

Още се прививам от смях. 😂😂😂

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 19:42 от Arhinora

Общи условия

Активация на акаунт