Звездни компромати - Януари' 23

• 354 813
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 595
Не знаех, живи и здрави да са!
От българската естрада Кацарова и Елвира Георгиева май държат палмата за най-къса мисъл.

# 2 596
Скрит текст:
Кацарова е типично парвеню. Добре че хвана богат мъж, за да има привидно оправдание за поведението си.

Това сигурно за майката Кацарова и мъжа й турчина. Младата (Теди) не е с богат мъж, даже напротив. Треньор на местен хандбален отбор е в малко градче. Той всъщност идва на море в БГ с приятелката си, но загаджва Теди в бар, където тя е била гост-изпълнител. (очевидно платен:laughing:).

Какъв турчин-мъж има Силвия Кацарова? Мъжът ѝ е бизнесмена Любомир Димитров, но не е ясно дали все още са заедно. Този като някакво парвеню сигурно си е мислел, че е голям трофей да забие Кацарова.
На мен и майка, и дъщеря са ми еднакво отблъскващи. Силвия Кацарова е типична ромка, но през последните години започна да се самоопределя като туркиня. Това се случи преди години след интервю с Кеворкян, където за първи път Кеворк засегна темата, че преди се е казвала Силвер Нури. Тогава интервюта се правеха без предварително някой да знае какво ще го питат и Кацарова изпадна в небрано лозе. Защото всъщност с години е  криела ромски произход, но после все да се турчее и да си приписва турски произход. Хора, които я знаят от Хасково са ми разказвали, че никакви турци не са и не говорят дори турски тя и родителите ѝ. Отделно в турския няма такова име "Silver".

# 2 597
  • Glasgow
Че аз винаги съм знаела, че е ромка, то не е ли очевадно?
Страхотен глас и още може да пее, но на мен ми опротивя, когато заедно с Гала промотираха онзи шарлатанин, дето уж лекува рак, не помня в Мексико/Филипини, някъде на майната си и хора си загубиха живота заради тях. Колко низко могат да паднат хората за пари, не е истина.

# 2 598
Естествено, че е ромка, то е видно. Но няма лошо! Когато човек печели честно парите си и живее прилично почтено, няма значение какъв етнос е.
Това за безплатната публика е тъпо обаче. Нали си е взела хонорара!? Едва ли заплащането й се определя "от 10 до 50 човека - толкова, от 51 до 100 - толкова".

# 2 599
Мис Симона Пейчева и дружки
Скрит текст:

Много фешън стайлинг

Др Денков и приятели в Париж
Скрит текст:

# 2 600
  • Glasgow
А този на Теди, който коментирате онзи дето деляха с Александра от Мюзик айдъл ли е? Нещо скандинавско беше. Една много дива мацка от риалити, дето после мъж, с когото живее  я преби в чужбина

# 2 601
Тази с грозните бели обувки, така и е сплескан бюста, че ме боли като я гледам.

# 2 602
Отворих да видя белите обувки, но видях коленете и затворих без да стигна до обувките. Лицата опънати, а колене (при други и лактите) все едно не са техните и не са виждали грижа от години.
На Толева повече снимки без Андрей съм виждала, от тази по-горе ме лъхна същото усещане като от снимките на Иван&Стрина, все едно да се снимаш с племенник.

# 2 603
Дора Мотора бая прасец обади и като цяло е тромава няква.
Пейчева по горничка от бански, другата по сЮтен?! За къде са се барнали така?! Щях да реша за плажно парти, но пък са със сака😅🤭

# 2 604
Червената рокля с ресните е представата ми за грозна рокля. Не знам коя дама я носи, в смисъл не искам да я обидя.

# 2 605
При толкова пари, това ли е резултата?
Полуголи жени, като рекламни работнички. Нали вече са го хванали, златния портфейл, кому е нужно това.

# 2 606
  • In The Middle Of Nowhere
Новата булка на Благо е вече блондинка
Скрит текст:

# 2 607
Много ми е груба в лицето таз мома, брада, джуки, поощрително не от мен.

# 2 608
  • софия
Йожени Минч
Скрит текст:
С Жорж ХристОф
Скрит текст:

# 2 609
  • София
Тя да не му е взела зъбите?
За булката на Благо говоря

Общи условия

Активация на акаунт