Звездни компромати - Януари' 23

• 354 772
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 685
Нойзи беше чест гост в предаването на Коритаров. Обичах да го слушам вечер, водеха се интересни дискусии и спорове. Там го видях за първи път и ми направи добро впечатление. Леко преиграва в изказа си, от който можеш получиш мазолои на ушите и преплитане на червата от напъване да проследиш възвишената му мисъл. Grinning

# 2 686
Нойзи ми е известен само като коментатор на футболни мачове. Справя се отлично там и неговата ирония много ми хареса. Това го написах, за да знае, че има и хора, на които е симпатичен тук Simple Smile Ако ни чете Simple Smile
това студио гледала ли си 😄бях го споделяла вэв фб да обясня какво е да си Риби
Скрит текст:
Вадиш от десет кладенеца вода е да си риби, малко разпилян и приятно разсеян нон стоп. На мен като коментатор ми е много досаден, чак се учудвам, че някой го е одобрил, според мен мястото му не е там и ми беше странно как непрекъснато го канеха. С мъжа ми се обзалагахме дали пак ще е поканен за някое студио и като го виждаше всеки път оставаше меко казано разочарован… 😀

П. П. О, да, това със следенето на мисълта е много трудоемко, като риба за риба го казвам. И аз често се отплесвам и за околните е трудно да хванат темата, за която говоря… 😅

# 2 687
Не съм го гледала като коментатор, но бих предпочела него пред онова недоразумение банданещо си.

# 2 688
Нойзи и Карбовски ги знам от едновремешното култово списание Егоист. Мда, дърта съм вече... Hushed

# 2 689
Не съм го гледала като коментатор, но бих предпочела него пред онова недоразумение банданещо си.
Е, ако чак толкова зле поставят нещата, със сигурност всеки друг пред нея.. поне да разбираше от футбол, а тя си написала имената на футболистите по ръцете с химикал, че да не забрави някой.

# 2 690
Залагам на политическата тема,там се подвизават мъже доста често.
Едва ли, нали пишел по теми дето го интересуват. Сигурно е в здравната, може човекът да има някакъв обрив. Или в Семейни отношения да се оплаква, човешко е. Дори да си интелектуален елит биологията е обща с плебса, кво да праиш, природата ни е набутала всички заедно ¯\_(ツ)_/¯

# 2 691
Вкъщи имам риба с Асц рак, не е лесно!!!!! Joy

# 2 692
  • Враца
Нойзи и Карбовски ги знам от едновремешното култово списание Егоист. Мда, дърта съм вече... Hushed

Да, и аз това щях да напиша- от Егоист идват и Нойзи, и Мартин Карбовски, и Тео Чепилов, и Ина Григорова (която освен другото, стана и автор на някои от най-прекрасните и емблематични песни на съвременни певци- от Руши до Нина Николина, Теди Кацарова, Тони и др.).
Обаче, честно казано, като ги четях в списанието, бях влюбена във всичките. Когато (след доста години) ги видях как изглеждат, се разочаровах Wink

# 2 693
Вкъщи имам риба с Асц рак, не е лесно!!!!! Joy
Хаха, съчувствам! 😀 Сигурно най-страшно е овен с асцендент скорпион… 😅
За да съм по темата, хвърлям една Анита на Рачков, която не знам коя зодия е, но изглежда голяма за възрастта си.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 694
В защита на Нойзи
Има интервю с него в един клюкарски сайт, сигурно повечето от вас са го видели, но малцина са имали нервите да стигнат до края на интервюто. И аз се отказах, когато стигнах до "метасмисъл"-а.... Но, ето какво казва за Мария накрая

Иначе аз постигнах личната си мечта - тя се казва Мария, макар че още не мога да разбера с какво съм я заслужил. Как стана така, че аз - с никакъв де факто кантиански морален закон в мен, а само звездите над мен, ако ме разбирате - съм се озовал с най-красивата на света? И дали Кнут Хамсун беше прав? Не вярвах в любовта, струваше ми се капан за наивници, но ето че се случи и сега не мога и ден без жена си.

# 2 695
Е как да не боготвори Мария, Нойзи.
Прибрала го е в къща в полите на Витоша. Заедно с тъщата се редуват да му готвят домашна храна, за да може да се рее интелектуално.
И аз искам такава Мария.

# 2 696
  • софия
По БНТ - коментари на песни (от класика, до слабата нова песен на Дара и Любо, до Гага - голям буламач), по Нова - измислените Стенли (кой ги слуша, освен приятелите им и учениците за периода, в който се правят на неразбрани меланхолици),...
Нашето семейство го слуша 🙂 Не сме му съученици, но сме горе-долу една възрастова група, тийнът ни е на 16. Дори на негови участия в клуб ходим. На концерта в НДК беше пълно с млади хора, които знаеха песните му.
Стенли е една от музикалните икони от началото на деветдесетте с право. Текстовете на песните му имат смисъл. Няма да пиша какво означаваше преди '89-та година тук да има музика като неговата, защото, ако не си живял тогава, няма как да го разбереш.
Отивам да си го върна, че тв беше пуснато на Калев, който хем ми е симпатичен, хем не бих отишла да го гледам.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 13:17 от zvаnchе

# 2 697
  • София
Стенли е прекрасен. Ако не познавате творчеството му и назад, и напред в годините, запазете достойно мълчание Simple Smile.

# 2 698
И аз съм фен на Стенли.
Лаф от Фейсбук - Едно от изпитанията в Сървайвър за жените, било да не се хванат с Благо Джизъса

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 13:15 от Анонимен

# 2 699
Хаха и Акага са мистерия - въпреки че те май бяха и държавно подбутвани - и те са в графа “блудкави, еднотипни”, но вкусове всякакви. Наскоро ги гледах Акага наживо на частни партита. Не стоят добре на сцената - пълни, но натъпкани в скучни “миш-маш”костюми, нямат харизма и пееха много чужд репертоар. Хората се поклащаха от любезност.

Общи условия

Активация на акаунт