Звездни компромати - Януари' 23

• 354 777
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 670
  • Glasgow
Претенция и накрая Мария И.

# 2 671
  • I want it all and I want it now.
Д Цонева е при Мон Дьо говори за баща си.

# 2 672
Деса освен за баща си, баба си, мъжете си... какво друго да каже. Нищо не е постигнала  в тоя забавен живот.

# 2 673
Нойзи. Типична бивалентна пасивно-агресивна до директно агресивна, комплексирана с ултра претенции Риба. Мъж Риба. Диагноза.
Съгласна!
хахах, ама наистина ли е зодия риби.. смях се с глас 😀

# 2 674
Ауу Кактусче, как можа да принизиш моите възвишени мисли и творения до нивото на този еклектичен, помпозен и празнословен стил на НойзО. Шъ съ обидя да знайш! Joy Grinning Hug
Да ви кажа, хич не ми пука, клети съфорумки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 675
Е, как. Има статут, наследство и две дипломи. Хахаха много ве заблавяваше интервюто. За Цонева иде реч де.

# 2 676
  • София
Е, как. Има статут, наследство и две дипломи. Хахаха много ве заблавяваше интервюто. За Цонева иде реч де.
А аз се изхилих от сърце като каза, че не е тръгнала с басмяна рокличка от Дружба. Демек не съм някоя случайна и безпарична, че да не заслужавам да съм с богат мъж. Така де, аз живея в Дружба и се замислих дали да не си поръчам една басмяна рокля, за да се идентифицирам и впиша по-успешно сред плебса. 🙂

# 2 677
По БНТ - коментари на песни (от класика, до слабата нова песен на Дара и Любо, до Гага - голям буламач), по Нова - измислените Стенли (кой ги слуша, освен приятелите им и учениците за периода, в който се правят на неразбрани меланхолици), а по Бтв - Виктор Калев с неговото странно маниерничене. Всичко това паралелно. Направо се надпреварваха да отегчат зрителя.

# 2 678
По БНТ - коментари на песни (от класика, до слабата нова песен на Дара и Любо, до Гага - голям буламач), по Нова - измислените Стенли (кой ги слуша, освен приятелите им и учениците за периода, в който се правят на неразбрани меланхолици), а по Бтв - Виктор Калев с неговото странно маниерничене. Всичко това паралелно. Направо се надпреварваха да отегчат зрителя.
Даа, сега тъкмо премятам и подминах всичките тези глупости…

# 2 679
Мама Пике изглежда control freak с доста агресивно поведение. Не знаем цялата история на случката, но от клипа това се вижда, а и Пике изглежда доста смутен от ставащото. В добавка и това, че е живяла близо до тях... Иначе много добре изглежда жената.
Тя Шакира е същата. Не е сложно, че Пике е харесал някоя като майка си. И сега вече с новата си май е завил от този вкус.
Странно изглежда, но чак “доста агресивно”… може на жената да й е писнало от коментарите на Шакира - тя има доста изцепки. Все пак са семейство и си позволяват повече.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 11:33 от Linda*kiss

# 2 680
Нойзиту се съмнявам, че влиза в СО😂, по-скоро в Актуалните. В Черешката беше муж на място. Марийчето готви, а той и свири на китара. Идилия😁

# 2 681
  • Sofia
Нойзи ми е известен само като коментатор на футболни мачове. Справя се отлично там и неговата ирония много ми хареса. Това го написах, за да знае, че има и хора, на които е симпатичен тук Simple Smile Ако ни чете Simple Smile

# 2 682
  • София
Смятам, че сцената с Шакира и свекито е извадена от контекста и нагласена спрямо сегашните развития на събитията. Шакира е видимо доволна, смее се... Тя според мен е кибритлийка и не вярвам да позволи кофти отношение спрямо нея, още повече, че е звезда в цял свят. Аз много я харесвах преди, но смятам, че трябваше достойно да излезе от тая каша. Донякъде я оправдавам, че когато човек е наранен, забравя добрите обноски и действа първосигнално. След време може да съжалява за цирка, който набързо спретна. Не е нито първата, нито последната, на която изневеряват.

# 2 683
Никой не е казал, че се подвизава с мъжки ник Stuck Out Tongue Closed Eyes
Оле, дано не е Амбър, Айс или Тесс... Харесвам тези момичета, ще се почувствам като мъж сдружил се с тайландка ...
Мен ли визираш? Жена съм на 100%, дори раждала. Trollface

Ева Лонгория. Струва ми се нещо променена в лице от известно време. Нещо на очите ли е правила? Хм...
Скрит текст:

Смятам, че сцената с Шакира и свекито е извадена от контекста и нагласена спрямо сегашните развития на събитията.
И аз категорично така мисля.

# 2 684
  • Glasgow
Нойзи ми е известен само като коментатор на футболни мачове. Справя се отлично там и неговата ирония много ми хареса. Това го написах, за да знае, че има и хора, на които е симпатичен тук Simple Smile Ако ни чете Simple Smile
това студио гледала ли си 😄бях го споделяла вэв фб да обясня какво е да си Риби
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт