Звездни компромати - Януари' 23

• 354 706
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 715
Шерцингер, защооооо? Cry
Защо се е направила на Ким Кардашиян от Али Експрес? Толкова много я харесвам, още когато изгря с Pussycat Dolls ми беше нещо като идол и ми харесваше как във времето се запази секси. Това, което виждам сега вече няма нищо общо с Никол Шерцингер. Много жалко.

# 2 716
Стенли съм го гледала от времето на Тангра, на живо, с къдрава и изрусена коса! Беше много подвижен, чак клякаше, е, бил е безумно млад!

# 2 717
За мен "Обсебен" на Стенли е една от българските песни с най-смислен текст. И клипът е смислен с препратката си към Бунюел. Имаше в тези години българската музика потенциал, но бързо чалгата и пошлото задушиха всякакви наченки на арт.

# 2 718
Новоизбраният чешки президент, не е компромат, но жените май доста го харесват:
Скрит текст:

Компромат е ПР-ката им, която снощи излезе подпийнала и изложи целия екип. Жената на новоизбрания президент не хареса това.

Интервюто с Деси Цонева не ме подразни никак. Не я бях гледала до сега и смятам, че е права по отношение на приказките за нея и мъжа й. Все пак живота си е нейн, може да се жени за когото си поиска. И мен би ме подразнило ако съм жена от известен род и с благосъстояние, която е наричана златотърсачка след брака си.

# 2 719
Текстът на "Обсебен" е написан от Ина Григорова (съратничката на Нойзи от "Егоист"). Мисля, че следите й се губят в Щатите.

# 2 720
  • Sofia
Рита Ора представя нова песен, напоследък няма тоалет, през който да не се вижда всичко:
Скрит текст:
Бритни Спиърс с видео за феновете си, уверява ги, че е добре (едно трябва да се признае на новия й мъж - вкара я в супер форма и изглежда редовно спортува)
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:

# 2 721
Текстът на "Обсебен" е написан от Ина Григорова (съратничката на Нойзи от "Егоист"). Мисля, че следите й се губят в Щатите.

Благодаря, че сподели. Само жена може да напише така добре тези чувства на "обсебен" Broken Heart
Много е добра:
https://www.jenatadnes.com/poeziya/stihove-ot-ina-grigrova/

# 2 722
  • гр.Пловдив
Aaa съфорумките, които споменах, нито ми приличат на мъже, хеле пък на Нойзито.
Просто са ми любими и за миг си представих как ги харесвам тук, а в реала ако се окажат той, който толкова не харесвам. Страховитичко.

Мария пак си е увеличила джуките. Нещо има различно, при брадичката има едно нетипично до сега за нея "нагъване". Главата й изглежда странно- голяма, устата голяма, а лицето сякаш отслабнало.

Изглежда така,защото е оклъощавяла ужасно и й е останала само една глава и джуки ,а скулите изпъкват грозно като на Никол буклата

# 2 723
Енджи Касабие каква хубава кукличка беше някога. Сега прилича на поредния гръмнал балон...
Бритни ме плаши... май е имало защо да е под попечителството на баща си.

# 2 724
  • софия
Ина Григорова е написала едни от най-яките текстове на песни („Откакто ти“, "Мога", "В трето лице" на И. Флорин, "Няма как" и още много). Има и жестоки стихотворения. За съжаление трайно се е установила в Щатите.

Още една песен с жесток текст (на Остава).

# 2 725
Иво Аръков, станал певец 🙉

# 2 726
Новият чешки президент напомня Хемингуей, хубав мъж е.
Шерци и мен не ме кефи с руса коса, но в тяло е бомба!
Нойзи обаче появи ли се някъде, тук не остава неотразен, много е дразнещ! 😁 Не знаех, че живее у Мариини. Заврян зет значи?
Кактусче 🥰

# 2 727
  • Glasgow
А тя от кого има този имот?
...

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 08:38 от Jokerr

# 2 728
Корейската момичешка група Blackpink с Еманюел Макрон и жена му, както и с Роджър Федерер
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 20:57 от BronzeIce

# 2 729
Г-жа Макрон вади крака като на момичетата от групата, браво на нея.

Общи условия

Активация на акаунт