Звездни компромати - Януари' 23

• 354 722
  • 3 035
  •   3
Отговори
# 2 745
Много наедряла ми се вижда Женито.

# 2 746
Менопаузата не прощава и на миските.

# 2 747
  • Брюксел / София
Жени напълняла ли е? Подпухнала ли е? Доста едра изглежда в тяло. В лицето все още е Ок, макар че на снимките е някак отдалеч…

# 2 748
  • При семейството си
Жени за първи път не изглежда добре, явно годините и начинът на живот и на нея не са простили.

# 2 749
  • София
Деси Цонева хич не изглежда толкова свежа и слаба при МонДьо колкото в инстаграма си.

# 2 750
Менопаузата не прощава и на миските.

И начина на живот.

# 2 751
Гледах репортаж от събитието на Визаж. Половината бяха с дрехи Баленсиага. Въобще не ми казвайте, че е случайно. Нарочно ги носят в момента. Уж за да са скандални...
А Жени е толкова зле, че в последния момент се усети какви глупости говори и се спря.
На въпрос на интервюиращия - как е оцеляла през пандемията, с кредит ли, Жени тръгна да обяснява как не е теглила кредит, плащала от свои пари бла бла. После се усети и каза "да, всъщност истината е, че теглих кредит.".
Патица, пълна патица...

# 2 752
Абсолютно е нарочно, и аз така мисля

# 2 753
  • софия
Съвсем нарочно кляфките от бг модните среди са се натъкмили в Баленсиага. И тук идва хубавото, че са бг - никой не ги брига за нищо. Наглостта си остава само за тях.
Сезонът на Малдивите е в разгара си. Друго не знам, но Халваджиян са хубави семейства. Не са се чули скандали,а Маги си държи на хората и им осигурява ангажименти, респ. заплащане.
Скрит текст:

# 2 754
Енджи Касабие доста успешно според мен си развива "професията.
В Инстаграм рекламира нещо като добавки , до колкото разбрах. Как едва ли не за 1 седмица сваляш от 2 до 5 кг.

# 2 755
Гледам Сано в 120 минути и ми се вижда, че е с доста ботокс в челото.

Мда, нито една бръчка нито при Сано (на 45), нито при водещия Светльо (39)....
Обработват записа с филтри. Не само в тази ТВ.

# 2 756
Атанаска в Париж
Скрит текст:

# 2 757
Атанаска като Мис Пиги във фейса.
Алесите ми приличат на тези герои от любима комедия :

Игнатова изобщо нямаше да я позная, ако не бяхте казали, че тя в клипа. По-добре да не пее.
Ама като ме върнахте в ретро океана от хитове, се сетих за едно любимо парче, а моделката в клипа - изящна, естествена, за мен е идеал за красива и женствена дама.
https://youtu.be/q4La6dCVHw8

# 2 758
Невероятно изглеждa и сегa.

# 2 759
JoyJoyJoy ама вярно Алесите като от снимката. Аз ги харесвам, де. Готини и добросърдечни са. А малката на Мими е голям бонбон. Heart Eyes

Винаги се чудя като видя снимка на облечена майка с яке, а малкото й дете по къс ръкав и гол пъп Thinking Това за Хилари.

Общи условия

Активация на акаунт