Звездни компромати - Януари' 23

• 354 736
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 760
Атанаска в Париж
Скрит текст:
Китката, с която придържа баджа си, защо така е странно изрязана на пръстите към дланта? Все едно е изрязана с ножица.

# 2 761
А какво се случва със Стоян Захариев сега, съвсем бях забравила за съществуването му,  беше доста популярен преди

# 2 762
  • София
А какво се случва със Стоян Захариев сега, съвсем бях забравила за съществуването му,  беше доста популярен преди
Последно преди 1 година го бяха поканили в "Преди обед" по БТВ
да разкаже историята на песента "Анджелика" има и снимки на младата Нети в клипа

А това е моделка Руми Пеева - има две големи близначки от Джон Ингълс
Скрит текст:
Ама като ме върнахте в ретро океана от хитове, се сетих за едно любимо парче, а моделката в клипа - изящна, естествена, за мен е идеал за красива и женствена дама.
https://youtu.be/q4La6dCVHw8

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 23:56 от lite16

# 2 763
Атанаска в Париж
Скрит текст:
Китката, с която придържа баджа си, защо така е странно изрязана на пръстите към дланта? Все едно е изрязана с ножица.
Паднал е кичур коса върху коколчетата.

# 2 764
Добро утро

Златка Grinning
Скрит текст:

Марая на Мария
Скрит текст:

И малко висша мода
Скрит текст:

# 2 765
  • софия
Любима Кристи Търлингтън. Остарява естествено красиво.
Скрит текст:

# 2 766
  • София
Ким К. и Джей Ло
Скрит текст:
Марион Котияр
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Джейми Лий Къртис
Скрит текст:
Брендън Фрейзър с приятелката му
Скрит текст:
Ръсел Кроу
Скрит текст:
Бийбър
Скрит текст:

# 2 767
Гладиаторът не остарява красиво!
А Джулия все още е сладурана!

# 2 768
  • София
Джулия Робъртс е прекрасна.

# 2 769
Признавам, че за мен и Джулия Робъртс не остарява красиво. Лицето й слабичко, устата изглежда още по- широка, кокалеста една такава. Запазила е фигура, свежарка е, но на младини беше секси, а сега въобще не е. И не е от годините.
Брендън Фрейзър като ли почва да влиза във форма, поотслабнал е. Много добри очи има този мъж, дано е добре вече.
И понеделнишки да оплюя Оливия Уайлд - все с тези черни клинчета, а крачката й къси, прасците дебели, ужасни крака! Компенсира с надменно излъчване, не ме кефи. 🥰

# 2 770
  • София
Кристи Търлингтън е топ.

А в Джулия Робъртс никога не съм намирала и грам сексапил. Красиви крака и толкова. А и откак тук коментирахме как буквално грабила мъжа си като селска мома от седянка, плюс последващите битки с бившата му, съвсем ми е хич.

# 2 771
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кристи Търлингтън е топ.

А в Джулия Робъртс никога не съм намирала и грам сексапил. Красиви крака и толкова. А и откак тук коментирахме как буквално грабила мъжа си като селска мома от седянка, плюс последващите битки с бившата му, съвсем ми е хич.
По гадно е това, което се случи с полусестрата и...

# 2 772
Алесите са симпатични момичета, но ужасно се пулят
Синдрома няколко пъти да ти кажат, че имаш хубави очи...

Скрит текст:

# 2 773
Я разкажете за Джулия Робъртс. Никога нищо не съм чувала за нея. Пък темата я чета плътно от няколко години, как съм пропуснала?! На мен и сега ми харесва визуално, а не-секси образа мисля, че умишлено си го изгражда.

# 2 774
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Я разкажете за Джулия Робъртс. Никога нищо не съм чувала за нея. Пък темата я чета плътно от няколко години, как съм пропуснала?! На мен и сега ми харесва визуално, а не-секси образа мисля, че умишлено си го изгражда.
Когато се запознала със сегашния си съпруг, той бил леко женен, а тя с гадже. Мълвата мълви, че тя направила всичко възможно да го разведе, но вероятно и той не се е дърпал много, много.
 Но все пак са заедно вече от 20 години, и имат 3 деца.
 А относно полу сестра и, била е грозното патенце, конфликти с известната и красива сестра, умира от свръх доза.

Общи условия

Активация на акаунт