Звездни компромати - Януари' 23

• 354 781
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 790
Аз сега си спомних, че съм работила съвсем за кратко за този Паскал Дойчев като юрисконсулт.
Много ме беше харесал (за работата), и след като се махнах, няколко пъти ми звъняха негови хора, за да ми предлагат и още и още, само за да се върна.
На мен не ми харесаха буквално мутренските методи на работа, обкръжението му, както и избухливия нрав. Успях да придобия впечатления за тези неща само за броени дни работа там.
Иначе получих заплащането, за което бяхме говорили, без уговорки. Където трябваше да ходя- викаше ми се такси, като пари за таксито се връщаха щедро закръглени нагоре. Изобщо, във финансов план при него никой не изглеждаше ощетен, напротив даже. Но все пак говорим за работа в офиса му, пир ръководните позиции. Ако на персонала в хотелите не се плаща- кой знае, може да има пръст някой друг, не точно шефа.

Горката ти, и аз щях да му ставам адвокат, но понеже познавах хора от "кухнята" бързо се отказах. Иначе моят мъж дълго време му беше мениджър и отношението към персонала беше меко казано отвратително. Там трябва да си послушен и неуморен. Сега пак звъни с предложения, но звучи повече като пиян зарязан любовник.

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 11:34 от FreakOnALeash

# 2 791
  • софия
В ММ започнаха едно време сума ти водещи, които сега знаем малко или много -Ива Екимова, Мартен Роберто (DJ мисля е сега), Лилана, Антония Йорданова (Knapp и стилист в БТВ), Мишо Вучков (журналист малко, сега не знам), Роро (RIP), Киро, (Кирил Христов, водещ), Наталия (имаше някакво предаване по БТВ май за малко), Ася Йочева (в реклами съм я срещала), Стоян Михалев също май беше там. Ина Григорова обаче не я помня. Сигурно има и други. Любимка ми беше Гути.
Диана Ангелова Алексиева 🙃също, мисля, беше водеща там.

Родът на Цонева един елит... Дядо ѝ първо поколение с обувки.

# 2 792
  • Враца
В ММ започнаха едно време сума ти водещи, които сега знаем малко или много -Ива Екимова, Мартен Роберто (DJ мисля е сега), Лилана, Антония Йорданова (Knapp и стилист в БТВ), Мишо Вучков (журналист малко, сега не знам), Роро (RIP), Киро, (Кирил Христов, водещ), Наталия (имаше някакво предаване по БТВ май за малко), Ася Йочева (в реклами съм я срещала), Стоян Михалев също май беше там. Ина Григорова обаче не я помня. Сигурно има и други. Любимка ми беше Гути.
И Диана Алексиева- съпругата на Захари Бахаров. Тя всъщност беше известна преди той да стане.

# 2 793
По повод Деси Цонева, потеклото и Дружба, сещам се за цитит , за съвет даден от бащата на Гетсби във 'Великият Гетсби'-
'Когато почувстваш желание да критикуваш някого, просто си спомни,  че не всички хора на този свят са имали преимуществата, които си имал ти'

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 17:05 от Анонимен

# 2 794
Скрит текст:
Аз съм погнусена от мазното интервю на Монди с Деси Цонева.

"Аз не съм дошла с басмената рокличка от Дружба" - казва Деси Цонева.

Цялото интервю се върти около това как тя е от род и не е някаква от Дружба.

Родът, за който толкова претендира Цонева всъщност е един от многото псевдо-елити, създадени от комунизма. Тогава много хора с басмени роклички и калпаци стават елит, а интелигенцията бива изпращана по села и паланки. Не ми се говори за починали хора, но и бащата, и дядото на Цонева в интелектуалните среди минаваха за нечестни и повърхностни хора. Не знам за каква всенародна любов се говори в интервюто.
Не била дошла с басмена рокличка, но поведението и излъчването ѝ е като на груба перачка с басмена рокля.
Добре че навремето не е имало възможност масово да се види какво представляват някои хора, ама наследниците им достатъчно ясно показват за какъв "сой" става дума.

абсолютно вярно.

# 2 795
Липсата на басма в гардероба на Деса не я прави нея самата качествен материал. Тя има публични изяви, в които се държи, с извинение, като парцал. Цената на дрехите и обувките й не може да компенсира ниската й себестойност, която сама в ефир демонстрира.

# 2 796
И Диана Алексиева- съпругата на Захари Бахаров. Тя всъщност беше известна преди той да стане.

Беше "известна" и с това, че е половинката на Любо от "Те". Що статии имаше в медиите за щастливата им връзка и всеотдайна любов... С тази си поза доста ме озадачаваше- още тогава. А сега ми е напълно безлична като персона. Иначе е хубавка, но до там. Лятото често ги засичам семейно.

# 2 797
Липсата на басма в гардероба на Деса не я прави нея самата качествен материал. Тя има публични изяви, в които се държи, с извинение, като парцал. Цената на дрехите и обувките й не може да компенсира ниската й себестойност, която сама в ефир демонстрира.
Е, тя се опита да мине с извинението, че старата Деси не е за пример. Сега била друга... Иначе да, тя винаги си била имала пари и не й трябвал мъж милионер... Тъпо!

# 2 798
Изобщо не е проблема в мъжа милионер. Жената си е градска легенда и преди него, Тодор Славков само открехна вратата за подвизите.

# 2 799
Изобщо не е проблема в мъжа милионер. Жената си е градска легенда и преди него, Тодор Славков само открехна вратата за подвизите.
Съгласна, но тя се опитва да излезе от това амплоа и да ни се представи като примерна майка "на дъщеричка" (за момчето почти нищо не каза) и да е бяла и добра след някакъв уж катарзис...

# 2 800
Публикацията на Тодор Славков на снимките от частно парти (по-учтиво не мога да го нарека) дори не я броя. Тя сама се излага много без да се усеща и не й пука изобщо. Така е възпитана явно.

# 2 801
  • Cофия
Гледам снимки на Тоци от Сурва в Перник.... Според мен майка и е част от програмата......

# 2 802
Гледам снимки на Тоци от Сурва в Перник.... Според мен майка и е част от програмата......

И дедото е топ Grinning. Приличат на кукери с апрески. Ох голям цирк са, а Батинков с тая шубичка и небръснат - все едно идва от казана с ракията.

# 2 803
И без да гледам снимки съм сигурна, че на тях не им трябват кукерски страшни маски, за да участват в програмата.

# 2 804
  • на пистата
Но пък на снимката с майка си,Тоци изглежда много добре.

Общи условия

Активация на акаунт