Много ме беше харесал (за работата), и след като се махнах, няколко пъти ми звъняха негови хора, за да ми предлагат и още и още, само за да се върна.
На мен не ми харесаха буквално мутренските методи на работа, обкръжението му, както и избухливия нрав. Успях да придобия впечатления за тези неща само за броени дни работа там.
Иначе получих заплащането, за което бяхме говорили, без уговорки. Където трябваше да ходя- викаше ми се такси, като пари за таксито се връщаха щедро закръглени нагоре. Изобщо, във финансов план при него никой не изглеждаше ощетен, напротив даже. Но все пак говорим за работа в офиса му, пир ръководните позиции. Ако на персонала в хотелите не се плаща- кой знае, може да има пръст някой друг, не точно шефа.
Горката ти, и аз щях да му ставам адвокат, но понеже познавах хора от "кухнята" бързо се отказах. Иначе моят мъж дълго време му беше мениджър и отношението към персонала беше меко казано отвратително. Там трябва да си послушен и неуморен. Сега пак звъни с предложения, но звучи повече като пиян зарязан любовник.
. Приличат на кукери с апрески. Ох голям цирк са, а Батинков с тая шубичка и небръснат - все едно идва от казана с ракията.