Звездни компромати - Януари' 23

• 354 738
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 775
С компютърна обработка , как биха изглеждали някой звезди , ако бяха от противоположния пол.
https://aubtu.biz/82986/

# 2 776
  • Glasgow
За Джулия помня, че някак го "откупи" този златен мъж от бившата, носеше тениски с някакви надписи да я дразни, не беше цветя и рози

# 2 777
Много ми хареса развоя в темата от трикче за реклама на нойзито да се стигне до текстовете на Ина Григорова и добрите бг песни.

# 2 778
  • софия
Младата д-р Папазова цяла седмица ще бъде коментатор в "Преди обед". Пиша го в случай, че искате да сте в тренда😁
Скрит текст:

# 2 779
  • Враца
Много ми хареса развоя в темата от трикче за реклама на нойзито да се стигне до текстовете на Ина Григорова и добрите бг песни.

Аз изгледах интервюто на Герги Тошев с Ина Григорова, което беше качено тук (благодаря!).
Няколко неща ми направиха впечатление- първо, Ина Григорова е супер младолика и не само, че не е мръднала, ами даже се е разхубавила, но без бръчки.
Второ- много изглежда щастлива и спокойна. Също така е много разпиляна, обаче не ми изглежда повърхностно-разпиляна, просто се хвърля в много неща, които са й интересни.
Определено е човек, който не се взима насериозно. Няма претенции да е най-добра в нещо. Просто живее както й харесва да живее.
Естествено, възниква въпросът как се справя с финансовата страна на нещата, но това сигурно ще си остане загадка.
Това, което каза в началото- че е земинала, защото не е искала да остава в образа, който всички вече са иградили за нея, и да отговаря на очакванията им- това директно може да се свърже с Нойзи и неговото поведение. Ами той пък се взима твърде насериозно, и постоянно се опитва да "поддържа нивото" и да отговаря на очакванията на всички, които имат вече някакво мнение за него (обаче имам подозрения, че той си мисли, че имат едно мнение за него, а всъщнот хората да имат съвсем различно мнение).

Хареса ми, че Ина Григорова не е забравена- нито тук, във форума, нито от жерналистическите среди. Показва, че стойностните хора, които не трябва да бъдат забравени, не биват забравени. Успокояващо е накак Wink

Определено през 90-те всичко българско, което ставаше за слушане, беше на Ина Григорова. Случаенос?!?

# 2 780
Лора и Никол са наборки, или Лора е по-малка с година две.
Лора изглежда нелепо за мен. А наживо изобщо не е впечатляваща. Има мършав вид, нечистоплътна дори. Тя има дете от разстреляния Манджуков, после беше омъжена за един бивш на Зейнеб и тн.
Както казват бабите : от 100 панаира връщана.
Не можах да ви изчета тези дни, но:
Никол е с мъж, който е като порцеланова кукличка, нищо мъжествено не виждам в него от малкото, което излиза по медиите за тях.
Онази Лора си осребрява добре бъдещето, сега била любовница на Паскал Дойчев, собственика на ПУЛС ФИТНЕС и Гарнд хотела в Банско.  Добре изглежда все пак.

# 2 781
Ина Григорова беше прекрасен водещ в телевизия ММ през 90те.

# 2 782
  • софия
Ходих да гледам Паскал. По-хубав е от Шиши 🤨
Скрит текст:

# 2 783
не е лош Паскал, просто цялата тази схема с хотелите му и неплащането на персонала понякога е крайно отблъскваща... хубави хотели ама само ако знаеха хората за измъчения персонал на който я му се плати, я не

# 2 784
Преди Паскал си тренираше в Пулс като най-обикновен посетител и клиент. Носеше си постелчица, нареди се при всички, нямаше звездеене, пози. Човек никога не би предположил, че той е собственикът и шефът.

# 2 785
  • Враца
Аз сега си спомних, че съм работила съвсем за кратко за този Паскал Дойчев като юрисконсулт.
Много ме беше харесал (за работата), и след като се махнах, няколко пъти ми звъняха негови хора, за да ми предлагат и още и още, само за да се върна.
На мен не ми харесаха буквално мутренските методи на работа, обкръжението му, както и избухливия нрав. Успях да придобия впечатления за тези неща само за броени дни работа там.
Иначе получих заплащането, за което бяхме говорили, без уговорки. Където трябваше да ходя- викаше ми се такси, като пари за таксито се връщаха щедро закръглени нагоре. Изобщо, във финансов план при него никой не изглеждаше ощетен, напротив даже. Но все пак говорим за работа в офиса му, пир ръководните позиции. Ако на персонала в хотелите не се плаща- кой знае, може да има пръст някой друг, не точно шефа.

# 2 786
той все още тренира в пулс има си режим и всичко, естествено той е собственика но има стотици подчинени които се занимават с хотелите и фитнесите му

едит за да допълня.. да той плаща на ръководните позиции и важните хора около него, последни са тези в хотелите и каквото остане за тях и колкото, иначе останалите си вземат заплатите винаги първи и точно

# 2 787
С компютърна обработка , как биха изглеждали някой звезди , ако бяха от противоположния пол.
https://aubtu.biz/82986/

Така са ги обработили, че Скалата станал Пол Уокър, а Зейн - Скалата Joy

# 2 788
  • Berlin
В ММ започнаха едно време сума ти водещи, които сега знаем малко или много -Ива Екимова, Мартен Роберто (DJ мисля е сега), Лилана, Антония Йорданова (Knapp и стилист в БТВ), Мишо Вучков (журналист малко, сега не знам), Роро (RIP), Киро, (Кирил Христов, водещ), Наталия (имаше някакво предаване по БТВ май за малко), Ася Йочева (в реклами съм я срещала), Стоян Михалев също май беше там. Ина Григорова обаче не я помня. Сигурно има и други. Любимка ми беше Гути.

# 2 789
Аз съм погнусена от мазното интервю на Монди с Деси Цонева.

"Аз не съм дошла с басмената рокличка от Дружба" - казва Деси Цонева.

Цялото интервю се върти около това как тя е от род и не е някаква от Дружба.

Родът, за който толкова претендира Цонева всъщност е един от многото псевдо-елити, създадени от комунизма. Тогава много хора с басмени роклички и калпаци стават елит, а интелигенцията бива изпращана по села и паланки. Не ми се говори за починали хора, но и бащата, и дядото на Цонева в интелектуалните среди минаваха за нечестни и повърхностни хора. Не знам за каква всенародна любов се говори в интервюто.
Не била дошла с басмена рокличка, но поведението и излъчването ѝ е като на груба перачка с басмена рокля.
Добре че навремето не е имало възможност масово да се види какво представляват някои хора, ама наследниците им достатъчно ясно показват за какъв "сой" става дума.

Общи условия

Активация на акаунт