Звездни компромати - Януари' 23

• 354 850
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Down south
Мама Пике изглежда control freak с доста агресивно поведение. Не знаем цялата история на случката, но от клипа това се вижда, а и Пике изглежда доста смутен от ставащото. В добавка и това, че е живяла близо до тях... Иначе много добре изглежда жената.
По-скоро те са живели в близост до нея.
Пике е купил къща за семейството си в (същата ерия/квартал) в Барселона, в която вече е живеела и майка му.

ПП Латино медиите са много vocal по въпроса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 626
Мис Симона Пейчева и дружки
Скрит текст:

Много фешън стайлинг

Др Денков и приятели в Париж
Скрит текст:
По социалистическо време червените плюшени покривки за спалнята баш с такива ресни се поръбваха. Момето ще е да е ровило в гардероба на майка си или раклата на баба си.
Как може да се барнат с работно облекло 🤪 баш в Париж.
Поне с официалните си анцунзи да се бяха нагласили 🤣

# 2 627
  • Sofia

Може ли да разкажете по-подробно? Simple Smile Какво се коментира по медиите?

# 2 628
Селена Гомез
Скрит текст:
Тайра Банкс
Скрит текст:
А. Богданска
Скрит текст:
Мегз
Скрит текст:
Десислава Тошева (българска модна дизайнерка, чиято нова колекция вече е отразена и в италианския Harper’s Bazaar)
Скрит текст:
Гала и Мари
Скрит текст:
Деси Цонева
Скрит текст:
Гери-Никол
Скрит текст:
Азис (не знам коментирано ли е)
Скрит текст:
М. Валериева ??
Скрит текст:

# 2 629
Този Денков джуниър си оставя ръцете в тези кореми, които прави. Но може да не е вината в неговата некомпетентност, то просто е абсурдно здрав човек да легне под ножа за "извайване" на корем... Толкова са груби тези изкуствено направени кореми, че сега чак си заобичах лекото сладко и женствено коремче, което имам. The war is over. Grinning

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 20:59 от Questar

# 2 630
Кацарова си е била супер с оригиналния нос. Тези дупки зейнали на горе са отврат. Аз мисля че тя се ремонтира в началото още като срещна новата голяма любов. Тогава изведнъж се подмлади, разхубави. На мен ми е симпатична обаче. Може и да е от сантименталност някаква. Виж щерка ѝ нито ми се гледа, нито ми се слуша, без причина.

# 2 631
На Благо булката, както и една сюрия поп-фолк вампки и инфлуенсърки, са на схемата: нос Преслава, зъби Джийзъса, патешка джука, микроблейдинг вежда, коса - руса или черна, може и да се редува през месец.

# 2 632
А този на Теди, който коментирате онзи дето деляха с Александра от Мюзик айдъл ли е? Нещо скандинавско беше. Една много дива мацка от риалити, дето после мъж, с когото живее  я преби в чужбина

Не, този е чех.

Майката на Пике е някаква ненормалница. Не случайно сина й има такова отношение към жените и семейните ценности.

# 2 633
На Благо булката, както и една сюрия поп-фолк вампки и инфлуенсърки, са на схемата: нос Преслава, зъби Джийзъса, патешка джука, микроблейдинг вежда, коса - руса или черна, може и да се редува през месец.

Тази тенденция не се ограничава само до фолкаджийки и инфлуенсърки - всяка трета жена и момиче изглеждат така по мои наблюдения. Дори и неквалифицирани работещи момичета заплатите си харчат за устни, вежди, коси и всякакви измислени процедури.

# 2 634
При Гала и Мари резултатът е в полза на майка й, изглежда много по-добре от дъщеря си.

# 2 635
  • Down south
Може ли да разкажете по-подробно? Simple Smile Какво се коментира по медиите?

Shakira, Joan Pique y Montserrat Bernabeu, когато са били в добри отношения

Скрит текст:
Приятелка на майката на Пике споделя, че бившата "свекърва" изживявала кошмар, след излизането на песента.
peopleenespanol.com

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 14:43 от bubanka

# 2 636
В един по справедлив свят. 👍
Скрит текст:

# 2 637
  • София
Азис закрил ревю на Агресия вчера:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 14:44 от bubanka

# 2 638
Майката на Пике е някаква ненормалница. Не случайно сина й има такова отношение към жените и семейните ценности.

Това видео е от 2016 година, вижда се, че Шакира й говори и се смее ....

# 2 639
Аз тотално не разбирам харесването на Кайли Дженър. Кендал е красива, Ким беше първата в някои отношения (абсурдната си фигура, контурния грим, скандалност), Кайли е една закръглена какичка, ни красива, ни елегантна, ни скандална, едни дълги нокти, лице на посредствена козметика и това е.

Общи условия

Активация на акаунт