Звездни компромати - Януари' 23

• 354 741
  • 3 035
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Berlin
Оу, вярно, Диана Алексиева, забравих я, помня я. Тя после почти веднага започна една класация по БТВ да води (след закриването на ММ).

# 2 806
Кремена Х. се е докарала 20-ина годишна тука
Скрит текст:
Бау
Скрит текст:

Марта Вачкова като орисница на дъщерята на Ивайла Бакалова
Скрит текст:

# 2 807
Ето още малко промоция на книгата на Нойзи Wink
Предпоследният коментар Joy JoyJoy
Скрит текст:

# 2 808
В ММ започнаха едно време сума ти водещи, които сега знаем малко или много -Ива Екимова, Мартен Роберто (DJ мисля е сега), Лилана, Антония Йорданова (Knapp и стилист в БТВ), Мишо Вучков (журналист малко, сега не знам), Роро (RIP), Киро, (Кирил Христов, водещ), Наталия (имаше някакво предаване по БТВ май за малко), Ася Йочева (в реклами съм я срещала), Стоян Михалев също май беше там. Ина Григорова обаче не я помня. Сигурно има и други. Любимка ми беше Гути.
Предаването беше разговор с хора, които се обаждаха по телефона на всякакви теми и без ограничения във времето. Заедно с нея се въртяха и други водещи на същото предаване и мисля, че беше едно от най-успешните им и много преди отворените линии по националните телевизии след това. В него тя е разказвала и за себе си.

# 2 809
Ей, в каква красота живее Ризов! И Наталия Симеонова като типичната задушаваща бивша се устрои там.

# 2 810

Марта Вачкова като орисница на дъщерята на Ивайла Бакалова
Скрит текст:
Много ми е неприятна тая лицемерка. И нос на куче медалист, с който надушва винаги къде текат пари, да се присламчи там.

# 2 811
Денис Ризов прилича на лелка малко.

Той според мен няма против Наталия да се навърта наоколо, стига да не му е в къщата и да не са в едно легло.

# 2 812
Ей, в каква красота живее Ризов! И Наталия Симеонова като типичната задушаваща бивша се устрои там.

Те заедно ли са пак?
И тя ли живее там?

# 2 813
  • In The Middle Of Nowhere
Интересно поради какво е развил такава непоносимост към нея.

# 2 814
  • на село
Като стане въпрос за Диана Алексиева, в ума ми винаги изскача една нейна разголена снимка, с компактдискове, закачени на зърната ѝ. Може да е фина и интелигентна жена, така казват, но този нелеп образ, запечатан в паметта ми, винаги ми е пречел да я възприемам като такава.

# 2 815
Скрит текст:

Ивайла с тоя ботокс добре се е ..окотила

# 2 816

Те заедно ли са пак?
И тя ли живее там?
Аз я слушах в Тази сутрин при мама Саше и Деси, че разказваше как той си живее там, а тя и дъщеря им в София. Дъщеря й била признала на баща си, че не й се учело в чужбина и искала да остане в България. Сподели, че смята да учи психология, а също така към момента участвала в някаква рок група (не запомних име) и ходели по участия.

Колкото до Кремена Х., бая ботокс е отишло в това лице, като си спомням нейни стари снимки..

# 2 817
  • София
Наталия Симеонова за мен винаги ще остане странната бивша муза на Стенли. Винаги, когато се засекат в интервюта, той се върти и суче като влюбен гимназист. Хем недоумявам, като ги гледам, хем ми е симпатично Simple Smile.

# 2 818
На Марта Вачкова на лицето ѝ е изписано това, което има в душата и акъла си. Още един пример за наследница на соц звезда, известна само с това, че носи фамилията на баща си и се навира да става актриса. През живота си никакво изкуство не е правила, никакви сериозни театрални или филмови роли. Но роля на живота ѝ може да бъде да изиграе себе си като колхозничка в някой филм, защото това излъчва и има в себе си.

# 2 819
Надежда Нейнски - бивша Михайлова.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт