Да се оплачем... 2023

• 1 941 533
  • 26 783
  •   1
Отговори
# 26 640
Ако синът ти е едър, може да са се уплашили момчетата. Пък и я само се е обърнал да ги погледне, я и по някоя реплика са си разменили. Като цяло аз не бих била спокойна детето ми да се прибира в малките часове на нощта. Че то по това време само пияни и наркомани има по улиците. Поне в моя град е така.

# 26 641
  • София
Не е едър,  но има втори дан таекуондо и е шампион по кик бокс 🤣. За около 30 секунди ги беше разтървал и задържал до идването на полицията.
Аз не съм доволна от това, защото може да си навлече проблеми. Много говорихме, но в случая е било или да ги остави да пребият две момчета, или да се намеси. Той не е агресивен и никога не би предизвикал подобно нещо

# 26 642
Пожелавам на всички болни здраве и на битото момче да не се наложат операции Heart

Ванне, ще трябва да свикнеш да се бодеш, защото мъжът ти едва ли ще се справи много добре. И мен ме е шубе да натисна копчето, обаче мъжът ми или толкова леко боде, че не пускам кръв, втория път като бодне силно пък едва спирам кръвта и най-вече ако ще те боде мъжът ти научи го, че ланцетът се вади право нагоре, не е нужно да разпорва пръста хоризонтално, след като те е убол. 
Колкото повече време съм в отпуск, толкова по-рано ставам Rolling Eyes

# 26 643
  • София
Не е едър,  но има втори дан таекуондо и е шампион по кик бокс 🤣. За около 30 секунди ги беше разтървал и задържал до идването на полицията.
Аз не съм доволна от това, защото може да си навлече проблеми. Много говорихме, но в случая е било или да ги остави да пребият две момчета, или да се намеси. Той не е агресивен и никога не би предизвикал подобно нещо

Знам, че ти се притесняваш, но синът ти е постъпил изключително благородно за мен. Знае си явно способностите и е спрял нещо, което е можело да завърши зле.

Аз чакам децата да се приберат сега. Бях сама 3 дни, много добре ми се отрази - чистих и разстребвах по малко, четох книжка, гледах филми, пих просеко. Имах нужда да бъда със себе си малко.

# 26 644
  • Варна
Ако синът ти е едър, може да са се уплашили момчетата. Пък и я само се е обърнал да ги погледне, я и по някоя реплика са си разменили. Като цяло аз не бих била спокойна детето ми да се прибира в малките часове на нощта. Че то по това време само пияни и наркомани има по улиците. Поне в моя град е така.

Не е моя син, на комшиите е.
Той е с такава миловидна физиономия, не вярвам да ги е уплашил. Било е целенасочено. На друго момче от компанията им се е случило същото, преди три седмици.

# 26 645
  • Бургас
Цял ден съм с главоболие...

# 26 646
  • София
И аз. Но при мен е от недоспиване – в 6.30 котката реши да ме събуди, за да си играем. Сега, разбира се, тя си спи Laughing

# 26 647
  • Бургас
То и при мен сигурно е от това.
Не се наспивам изобщо. Постоянно събуждане,сънища....ужасно е!
Няма сутрин в която да съм се събудила наспана и свежа! Няма! 😔

# 26 648
При теб може да е и от мъглата, и атмосферното налягане. Направо ме натиска отгоре + липсата на нормална дневна светлина

# 26 649
  • Бургас
Сутринта точно в гадната мъгла бях навън 😔

# 26 650
И аз съм с главоболие от събуждането още Sad Измерих си кръвното, малко е по-високо от нормалното, аз съм с много ниско.
Като извеждах кучето сутринта, освен мъгла имаше и много следи от самолети в небето. Абе уж са пътнически, пък небето беше на йероглифи, ще кажеш казачок са играли тия самолети Simple Smile

# 26 651
Сигма, Стела бързо да се оправят децата. Дано не им остане травма.
Аз май писах началото на годината- брата на снахата на колежката ми го бяха пребили, 21-2г момче и беше около 22ч. Някакви лапета, 15-16г, за пари. И нищо не можели да им направят защото са непълнолетни. А момчето цяла седмица лежа в болница, 3 дни беше в кома...

Аз пък нямам търпение да се върна на работа за да си вляза в ритъм.... От 23.12 до сега ставам все след 11ч... То това не е нормално.
И все нещо ми има, сега 3дни съм болна, не мога да преглъщам

# 26 652
И аз от отбора на главобола, събудих се в 5 без 15 и реших, че е рано и е добре да поспя още малко и така до 9, пих Паракофдал и ме отпусна малко, но от него ли сега пък ми е замаяно.

# 26 653
Дъщеря ми замина на гости при семейството на приятелка. Ще бъдат заедно на нова година, после ще я закарат в университетския град където учат, а ние ще отидем, за да я докараме обратно вкъщи за няколко дни. Ще обядваме заедно с другото семейство и ще се приберем.
Днес съм на мюзикъл с приятелка. Още не съм решила дали да мина през един магазин да си купя по-специални обувки. Вчера си купих два чифта кларкс за работа. Случайно ги видях, че са намалени на половина и ги купих. Ще оставя единия чифт на работа. Ще шофирам с любимите ми uggs и там ще ги сменя.
Дано се пооправи времето, че в момента е мокро и студено. Не е особено приятно за разходки. А Попито си иска разходките…..

# 26 654
Изпращам положителна енергия на всички, които имат нужда.
Оплаквам се от натоварено ежедневние. Вчера цял ден на работа, после на коледен банкет. Страхотен купон беше. И компаниите в ресторанта бяха весели като нас. Хубава музика, без неприлична чалга. Храната беше топла и вкусна. Като минус ще отчета задимяването. После и на дискотека.  Както каза една колежка да идем да видим къде ходят децата.  Е, нейното беше там. Моето каза, че трябвало да дойде да ме търси.
Днес много ме боли глава. Утре пак съм на работа до 19 ч. Май започнах да се радвам на поканата на свеки да идем в тях за нова година.

Общи условия

Активация на акаунт