Да се оплачем... 2023

• 1 930 915
  • 26 783
  •   1
Отговори
# 60
  • SF
Всяка година, когато наближат празниците, започват това да се говори - пиратките, фойерерките, кучетата, котетата, птичетата, бебетата...
Обаче на нас ни се пуца.
Аз не изпитвам никакво удоволствие да гръмна с една пиратка. Да драсна, пална и метна през балкона. Това не знам какъв кеф носи.
По малките населени места, където хората много обичат да се изнасят, няма кой да организира светлини и заря и хората сами си ги правят в дворовете.

# 61
https://www.tiktok.com/@facebygargi/video/7183392325802921217?_r … 83392325802921217
Навсякъде има заря, само у нас има бебета и домашни любимци... А могат да организират примерно на площада, да е ясно, че ще има и просто да е на едно място. Отнемат емоцията, настроението и всъщност ако го направят организирано ще е по-добре, отколкото да продават кутия пиратки 100 броя за 2 лева.

# 62
За мен е все едно дали ще си купя фойерверки или направо ще си запаля парите. Второто поне ми спестява време.
Като дете обичах заря, а сега някак съм се наситила на гърмежи и светлини. Не изпитвам нужда ни да правя, ни да гледам. И за сватбата всички бяха много изненадани ма как нвма да имаме заря. Ми и без заря си беше добре.

Не знам дали е оплакване, но навън е поне 15 градуса. Птици пеят, подухва един топъл пролетен вятър, хората с малки деца са напълнили зоопарка. Чак слоновете са навън Grinning Не е хубава тази смяна на климата.. Хич не е добре.

# 63
Честита нова година! Допих си виното тази сутрин, викам си така и така ме боли глава, пък и беше някакво суперсладко гръцко десертно мавро-нещо си, тамън като за закуска 😁 Оплаквам се, че не ми се ходи из двора да търся останки от сношни фойеверки, не ми се занимава с останки от новогодишна трапеза и още по-малко ми се занимава с разтурване на елхата.

# 64
  • ☀️София / London🌂
На всякъде има заря, но само за Нова Година.
Тук се гърми от преди Коледа до Иванов ден, всеки ден!
Днес ходих в парка и се тряскаше в 11 часа, за какво точно?

# 65
  • София
И аз нямам против зарята, а против бомбите.
При свеки ми се падна бебе, ужас, няма да правя секс цяла година!

# 66
Честита Нова 2023! Желая ви една здрава, спокойна и успешна година!

Въобще не съм разбрала,че има нова тема и цял ден се чудех защо няма известия.
Благодаря за новата тема!

Кантара показа плюс два и половина кг.

# 67
За много години, дано новата 2023 е здрава и успешна за всички!
Снощи си изкарахме страхотно, песни, танци, ама днес положението е международно, аз изпих 1 бутилка бяло вино и главата ми е компот, МГ пи водка, ама колко е изпил не го знам, но и той е блокирал, явно цял ден ще ближем рани.
Не харесвам нито заря, нито пиратки, ние не гърмим, ама файда като всички покрай нас бяха като на война, ужасно ми е и днес продължават.

# 68
В нашия квартал си е спокойно, не пука никой нищо.
Мен от пиратки ме е страх, виж бенгалски огън обичам.

# 69
  • На морето!
Мечтая за момента, в който няма да има пиратки, бомби(чки) и всякакви такива по празниците! Зарята е супер, но тя си изисква човек, който е наясно къде и как да я организира.

След шока от гърмежите снощи, кучето ни още не се е възстановило. Всеки, който види какъв ужас преживява тази малка, клета душичка (чихуахуа), как се тресе и колко неадекватен и свит е по време на гърмежите и ден след това, си дава сметка какво наистина преживяват животните. Замислих се пак за животните в Украйна, но няма да споделям мислите си, за да не сдухам съвсем.

# 70
Честита Нова Година. Много здраве и щастие

# 71
.....след 1-2 десетилетия децата няма да знаят какво е това заря.
Би било толкова хубаво! За съжаление звучи невероятно.
Това са купчини пари, хвърлени във въздуха за 10 минути пукотевица, след която въздухът не може да се изчисти с часове. Най-безсмислената част от всеки празник ми е зарята.

# 72
Заря много обичам, пиратки също. Ами Нова година е!

# 73
Честита Нова Година! Да е здрава, спокойна и сбъдната 2023- та за всички ни! 🍀❤

Вечерта беше прекрасна, изпълнена с  много смях и танци. След 2ч.нещата загрубяха ..с брутална чалга и за нас празничната вечер приключи.
Всяка нова година, в нашия град е като на война. Но котарачо ме посрещна спокоен и спа с мен, не мръдна, докато аз не станах.

Ева ❤

# 74
Да се оплача... пак трябва да спра за няколко седмици кафето... а идва сесия... стомахът пак... днес съм като в пети месец подута 😒 ще пия чай цярь...

Общи условия

Активация на акаунт