Да се оплачем... 2023

• 1 930 927
  • 26 783
  •   1
Отговори
# 75
Мечтая за момента, в който няма да има пиратки, бомби(чки) и всякакви такива по празниците! Зарята е супер, но тя си изисква човек, който е наясно къде и как да я организира.

След шока от гърмежите снощи, кучето ни още не се е възстановило. Всеки, който види какъв ужас преживява тази малка, клета душичка (чихуахуа), как се тресе и колко неадекватен и свит е по време на гърмежите и ден след това, си дава сметка какво наистина преживяват животните. Замислих се пак за животните в Украйна, но няма да споделям мислите си, за да не сдухам съвсем.

Давайте му антихистамин. Моето куче не е имало такива преживявания, но зълва ми му прави звукоизолирана къщичка от одеяла между столовете и му дава антихистамин, защото нейното куче е много чувствително.

Нашата заря я отмениха заради поройните дъждове. Всъщност, отложиха я до другата събота.

# 76
  • Пловдив
Честита Нова Година! Пожелавам здраве и много успехи.
Бяхме с приятели, изкарахме много добре, обаче като се прибрах... под нас има два ресторанта ...еее в 5,30ч още думкаше здраво чалга + пиратки , бомби и фойрвеки

# 77
  • UK
Честита нова година момичета! Здраве желая на всички!

Ние изкарахме нормално, не беше особено празнични и весело. Но си хапнахме , пийнахме и се посмяхме добре. За съжаление гилямата ми дъшеря не беше нещо добре, като се прибрахме не можа да заспи попти до сутринта от болки в гърба и гърдите, сега търся къде има дежурен лекар да я прегледа, че хич не ми се ходи по спешните отделения. При нас в магазина момента е много зле спешното здравеопазване, по 5-7 часа се чака за прегледи.

И пак вятър и дъжд  при нас, не се наваля и надуха последните дни.

# 78
Черпя ви виртуално, днес моето момче става на 20 години. Как лети времето 🙂.

# 79
  • sofia
ЧНГ!
Вите, да е жив и здрав набора!

Заря много харесвам. Посрещахме милениума на площада преди 23 години и единственото, което ми се е запечатало като спомен е прекрасната заря. Беше впечатляващо!

# 80
Вите,  честито Heart
Дали от недоспиване, дали от руйното вино снощи, но кръвното ми е 137 на 97 Confused

# 81
Вита, нека е жив и здрав, рядко да те ядосва(не може без това) и много да те радва.

# 82
Честит празник, Вита! Жив и здрав да е!

Оплаквам се, че по празниците посетихме едно малко градче, с доста туристи и в едно от кафетата, в които седнахме се пушеше и вътре.

# 83
  • тук и там
Да ти е жив и здрав, Вита! Да е щастлив и упешен!

# 84
  • Mediterraneo
За много години!
Вите, да ти е здраво момчето!
Супер добре се чувствам тази сутрин след бутилка вино снощи. Вкъщи си бяхме, изкарахме си страхотно.
Оплаквам се, че бях на работа днес. Но пък поработих докъм 5, сега излизам със сестра ми да пием някъде по нещо, без мъже и деца.

# 85
  • Бургас
Вите,да ти е здраво и щастливо момчето!

# 86
Вита, честит рожденик,  здрав и успешен да е.

Оплаквам се,  че утре е последен почивен ден и се почва въртележката.  А аз също съм достатъчно настинала, все ме боли глава.

# 87
  • Точно където трябва
Само като си помисля, че сега чакам летен отпуск и ме втриса. А до тогава Confused
Ако може от някъде да ми падат парички няма да стъпя там.

# 88
Аз се оплаквам от нелогично многото почивни дни в България около тази Коледа и НГ. Страшно трудно е човек да свърши нещо по банки и държавни институции в момента.

# 89
Вите, да ти е жив и здрав! В един момент да се усмихваш със спокойствие!

Общи условия

Активация на акаунт