Да се оплачем... 2023

• 1 941 531
  • 26 783
  •   1
Отговори
# 26 655
  • Точно където трябва
И мен ме боли глава, но по- скоро е от преспиване. Но това не ми е за оплакване. От хорското дуднене се оплаквам. Писна ми да ми дават акъл какво трябва да направя. Аз едва смогвам с ежедневни битовизми. Крада от съня си за а да се справя на елементарно ниво. Даже си позволяват са идват и започват някакви неща. Без значение аз мога ли сега да отделя време и да се включа. В къщата ми! Супер натоварващо е.

# 26 656
От снощи усещам някакво изтръпване в лявота бедро отпред, болката идва от згънката, където минава колона на бикините и продължава надолу, но не е от тях. Снощи спах без тях и нямаше ефект. Само това ми липсва, по нова година да не мога да си стоя на краката Confused
Иначе настъргах морковите, и нарязах продуктите за руската салата. За утре ми остават лозовите сарми и някои дребни неща Blush

# 26 657
Оплаквам се, че сутринта се събудих рано, а можех да си поспя.

Направих две баклави. Една за дъщерята и една за нас.
Сега отиде на РД, утре пък на НГ, дано всичко е наред.
Не знам аз ли съм параноичка и се притеснявам нон стоп за нея, като гледам повечето родители нямат такива дертове. 
Само аз звъня като луда през няколко часа, карам я да се прибира най рано от всички в компанията, няма да я оставя утре да спи в момичето, в което ще се събират...и още и още.
И все се чудя как тези родители са спокойни за децата си.
Ами...аз не съм.
Още повече, че е момиче, че е 150см и кльощава и всеки може да я метне на гръб и отнесе.
Охххх...дано никога не се случва това, дето си го мислим майките, че...

# 26 658
Ами моето е момче и като беше малък пак съм внимавала къде и с кого ходи и остава. И сега му напомням да внимава, да си отваря очите на четири и да не пие от чаша, която сам не си е приготвил или след като я е оставил без надзор.

Абаджиева, купи ли обувките? Ако не, бягай, че ще свършат! Една жена винаги има нужда от още един чифт обувки🤣

Да се оплача, че прекарахме Коледа болни, а сега се влачим с последващи хрема и кашлица и новата година май ще я посрещнем пак болни😡

# 26 659
Ess, на колко е момичето ти?
И аз се притеснявам и за двете си деца, въпреки че едното е голямо вече.

# 26 660
  • София
И ние сме така. Аз съм на втори антибиотик и не ще да минава скапания Синузит. Не че ще празнуваме, ама поне една чаша вино можеше да изпия с вечерята.

# 26 661
  • Бургас
Студено ми е. Краката ми са лед. Уж се завих и пак.

# 26 662
Дидка, и аз съм го преживяла това със синузита в студентските години, в една студена и ветровита зима. Естествено бях без шапка и.....Все едно ми цепеха главата с брадва, такова е усещането. Да минава бързо!
Карз, защо не ги измиеш на душа с топла вода? Или в леген с топла вода и сол. После дебели чорапки, няма начин да не се стоплят.

# 26 663
Втори компрес с ракия на гърлото за днес . Шмъркам вода със сол. Главата ми е балон. Само се моля  да се вдигна на втори за работа . Утре вечер ще гледам празника от дивана . Поне е нов и супер удобен. И това е някакво утешение . В годините съм била на НГ със заушка, с шарка. Ся за една настинка няма да се садвам. Нищо няма да приготвяме . Двамката сме, доволно втасали . Големият ще е навън с компания . Малкия и той отнесе малко вирус със себе си, но явно се справя по добре от мен и бързо го сбори. Свекърва ми и тя върви на оправяне. Само аз за момента не виждам светлина в тунела. Гърло, кашлица, запушен нос, адско главоболие . Поне температурата спря да се вдига .

# 26 664
А на мен ми е топло. Всички сме боси и по къс ръкав и отворен прозорец.

# 26 665
  • Бургас
Фроузен,сгрях ги с излизане навън 🤗
Болничките да оздравявате бързо!

# 26 666
И това е начин, Карз.☺
Аз мислех утре да си лежа кротко на дивана, но се оказа, че ще сме със сестрата на мъжа ми. Цяла седмица се чудят дали ще си заминават, сега това са измислили.

# 26 667
Не помня кой ме пита, но днес ползвах дайсъна на дъщеря ми (Airwrap). Супер е. Оказа се, че е безсмислено да имаш сешоар и това. В резултат, аз ще унаследя сешоара. Много съм добра в купуването на коледни подаръци! Преди две години купих масажьори за мъжа ми, след няколко месеца станаха мои. Сега и с дайсън се сдобих. Отсега започвам да мисля за подаръците за следващата Коледа. Хихихи.

# 26 668
Ей, Абаджиева,  честита придобивка. Много  харесвам Дайсън. Аз имам една сиромашка пръчка на която правя най яките къдрици евър. И се фантазирам че са сътворени от Дайсън.  Леле, не бях гледала толкова телевизия за цялата 2023. Супер яки филми 24/7.
Ной с Ръсел Кроу някой гледал ли е ? Мнения?

# 26 669
Оплаквам се, че ме боли кръста. Мажа се с "Диклак", а ММ ме поздравява с "Остаряваме бавно" на Богдана Карадочева и Стефан Димитров. Много хубава песен 😆

Общи условия

Активация на акаунт