?Въпроси всякакви за СО? 2023

• 361 339
  • 8 160
  •   1
Отговори
# 60
С човек, който никога не поема вина върху себе си и не прави някакви компромиси, трудно се издържа дълго. Когато има неразбирателство и той отбягва  темата, освен, че не поема отговорност, а и се опитва да мине междудругото, говори за големи дефицити на тоя човек. Знаеш ли, кога точно ще ми мълчи някой и няма да ме забелязва....това никога не ми се е случвало. Просто не давам ниша на такова отношение.

# 61
  • София
Какво се случва в една връзка, когато започнете да си мерите егото? И преди си го имаше , но по премерено, знаеше кога и къде да отстъпва и да го пречупи. Напоследък обаче стана страшно. Караме се за нещо и после настъпва мълчание. Гробно мълчание с дни. Знае си, че не е прав, но егото не му позволява да си признае. Единствено прави опити за сдобряване в леглото, пак без да сме говорили, директно ми налита докато спя. И на сутринта вече започва да говори, все едно нищо не е станало. Проблема се замита под килима и така до следващия скандал. Ако отворя темата, казва айде сега да не си разваляме настроението пак.  Е, да ама на мен дори секс не ми се прави, когато има недоизказани неща и неразрешени проблеми. А ако в такъв момент му откажа секс, направо става страшно, изнася се на дивана и не ме поглежда с дни. Не разбирам какво стана, загуби ни се комуникацията.

После ще дочета, сега ще отговоря първото, кооето ми хрумна, четейки историята. Ами значи той те изнасилва.
Да, да, точно така - секс, когато едната страна не е е съгласна се нарича изнасилване.
Аз с мъж, който ме насилва не бих стояла.
Колкото до грозните манипулации, просто като се изнесе от дивана, аз ще си ида на гости при мама за няколко дни. А ако продължим така да не комуникираме ще се замисля за край на връзката.
Защото той не желае да спасява нищо, когато има проблем. А когато има проблем и само единият се опитва да спасява нещо, връзката я пиши бегала.
Лично мнение.
Отивам да  дочета.

# 62
Аз съм живяла няколко месеца така, когато с бившия имахме сериозен проблем и впоследствие се разведохме. Много е тегаво. Не знам какъв е проблема при вас Sad

# 63
"Знае си, че не е прав..." Тази твоя убеденост не обезмисля ли разговорите? Ако целта на всеки последващ караница разговор е да го убедиш, че не е прав, нормално е да ги избягва, никой не иска да си посипва доброволно главата с пепел. Пък и ако свадата няма някакви трайни отрицателни отражения, какво има да изясняваш.
Това със секса за сдобряване определено е кофти. Не, че не се практикува често, но поне преди това би могъл да те разсъни с някой комплимент, шега, закачка, така че и ти да се настроиш.

# 64
  • волно калдъръмче
Ама какво толкова има, когато сбъркаш, да си признаеш, че не си бил прав, да се извиниш и животът да си продължи. Това са напълно нормални неща - никой не е безгрешен. Аз нямам проблем да си призная грешката и да се извиня, да преглътна обида, да подмина дреболия. И докога мислиш, че ще продължава това, ако отсрещната страна свикне на това отношение, реши, че не греши или, че "няма да си посипва главата с пепел", щото на мен така или иначе ще ми мине?

# 65
Нищо няма. Освен ако си прав.

# 66
  • волно калдъръмче
Борба с жената кой е правия, не се води. Вселенски закон - бориш се с конкурентите или с равнопоставени по сила и възможности. В къщи я оставяш тя да е права или сама да ти признае правото и така си пестиш силите за истинските борби.

# 67
  • Варна
Предполага се, че това е най-близкия ти човек. С него ли ще води война? Много тъпо поведение.

# 68
Не знам на какви теми спорите, но ако не е нещо важно, не може ли да приемете, че сте на различно мнение по някои въпроси?

# 69
Борба с жената кой е правия, не се води. Вселенски закон - бориш се с конкурентите или с равнопоставени по сила и възможности. В къщи я оставяш тя да е права или сама да ти признае правото и така си пестиш силите за истинските борби.
Шегичка е това,нали?

# 70
Е то в една ситуация единия ще е прав, в друга - другия. Няма как някой да бъде "прав" по презумция за всичко. Поне в нормалните отношения, де.
И аз не разбирам за какво толкова има да се карат и спорят и търся правота...

# 71
  • волно калдъръмче
Шегичка е това,нали?
Да, истинският мъж никога няма да тръгне да си мери пишката с жена.

# 72
Не става въпрос да си го мерите,  но това отбягване на проблема с мълчание и после, какво толкова съм направил е нито мъжко, нито нормално. Всеки има Его, и когато в разговор ме убедят, че не съм права се извинявам, ако трябва.

# 73
Шегичка е това,нали?
Да, истинският мъж никога няма да тръгне да си мери пишката с жена.
Ясно. Ако и анонимната така изговаря проблемите, нищо чудно, че мъжът не желае да се включва в цирка.

# 74
Тука съветите са дадени за изграждаща се двойка(включително и моя).
Те са 15г. заедно, до сега са се разбирали някак. Надали са си опознали лошите черти сега. Тепърва и няма как да се показват, доказват и мерят онуй.
Някакъв външен фактор влияе според мен.

Общи условия

Активация на акаунт