?Въпроси всякакви за СО? 2023

• 361 466
  • 8 160
  •   1
Отговори
# 8 145
  • София
Поредица от глупави решения. Купуват апартамент след връзка 1 година. "Богатите родителите" на мъжа отказват да й платят нейната половина, въпреки че явно тя това е очаквала. Свекървата обаче тегли заем, защото тя не може. Все пак апартаментът е наполовина неин, но реално тя дължи парите за него на свекървата, тоест ще е наистина неин, чак когато го изплати собственоръчно. Съответно зазлобява, изпокарват се с мъжа и стигаме до сегашната тема. Ами, прецакала се е, но само защото е живяла с идеята, че тези хора са й длъжни, пък те са си защитили интереса и не са й подарили половин апартамент. Да, единственият изход е да си събере егото и багажа, и да освободи хората от себе си. Не одобрявам насилието, и онзи не е стока, щом стои да я бие, ама в цялата ситуация, определено не е невинна жертва тя. И двамата са стиснали тоя апартамент и не пускат. Само дето както и да върти авторката, апартаментът ще остане при него. Колкото повече чака, толкова повече пари ще трябва да прежали.

# 8 146
  • Далечният изток
Сигурно го е обзавела... Пишеше за дивани, сушилни и т. н. Разубеждаваха да я да не купува скъпи вещи, но едва ли е послушала някого.
Не е трол, точно и аз щях да пиша, че толкова е капацитетът на момичето.

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 12:11 от AIDA_N

# 8 147
въпреки че явно тя това е очаквала.

И с какво право? Кой и е длъжен ей така да я прави съсобственик? Никой.
Въпросната е нагла и глупавичка.
Заслужава си съдбата.

# 8 148
Поправете ме, ако греша, но все пак половината апартамент е на нейно име, а е подписала договор за встъпване в дълг по кредита на свекървата. Че и нагла, да се оплаква.

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 12:47 от Прекрасная Василиса

# 8 149
Не го взимайте толкова присърце, не си заслужава. Споменът ми за този потребител, но с някоя от предишните му регистрации, е за арогантно и провокативно поведение във форума, та наистина не е нещо, за което си заслужава да се хаби емпатия и клавиатура.

# 8 150
  • Другата България
Аз се чудя как все още се вярва, че някой “я бие“.
След всички несъответствия в постовете и “гаргара“ с потребителите.
Ама -
Аз даже не съм убедена, че е трол. Все се надявам, че с тежките теми за рака няма как някой да си прави майтап.
Просто толкова е капацитета на момичето.
Не искам да вярвам, че И онова е измислица.
Прекалено.....шизофренично ми е.

# 8 151
  • София
Явно са се намерили един друг. И на акъл си подхождат, и на характер. Поне от нейните описания де, защото ние неговата версия я нямаме.

# 8 152
Не знам, ако дойде той, може друга история да разкаже.
Например защо съжителство с тази го кара да иска да скача през джама Joy

# 8 153
Не знам, ако дойде той, може друга история да разкаже.
Например защо съжителство с тази го кара да иска да скача през джама Joy

Дори и да е много токсична това не му дава право да я бие и души.
Да се разделят там и това е.

# 8 154
  • София
Вързала се е хубаво мацката, ама хубаво се е обвързала и сега ѝ тежи.
Парите ѝ тежат, без да осъзнава, че трябва да казва чао и да изгори всички мостове.

# 8 155
  • Сф
Току що прочетох върховна глупост в друга тема и почвам да мисля, че е точно трол и че няма нищо вярно в историите и.

# 8 156
Няма ми.

# 8 157
  • Другата България
Току що прочетох върховна глупост в друга тема и почвам да мисля, че е точно трол и че няма нищо вярно в историите и.
Откога ви говоря аз....

# 8 158
Откога ви говоря аз....

От къде сте сигурни, че пише една и съща анонимна?

# 8 159
Уникална е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт