Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 130 - януари 2023)

• 104 499
  • 1 453
  •   1
Отговори
# 105
  • София
"Добро" начало за годината, отново ме няма. Голяма каръщина ме гони, освен часовника от Палете лятото, нищичко не съм спечелила. Здраве да е 🍀

# 106
И Дианка с телефон Simple Smile , мен също ме няма с малко под 55 лв участия. Здрави да сме Simple Smile Благодаря на потребителката която сподели за сока от кактус и на нас ни стана любим.
Успех на всички днес

# 107
Куинс май ми влиза в списъка с игри  в които повече няма да участвам добре наградиха семейството сигурно са ударили над 1500 от награди там.Аз с моите над 50 лв за участия не успях да се класирам.

# 108
От Емаг така и не ми дадоха ваучер за имен ден. Явно миналата година са се объркали нещо.
Очаквах радиата да се активират поне с игри, че януари месец пада голяма скука, но и техните рекламодатели явно са се лепнали за инфлуенсърите. 🤷

# 109
  • София
Така като ви чета, се радвам че не съм участвала в queens. Щях да се разочаровам пак.

# 110
Нека пишем на организаторите да проверят драсканиците -бар кода в бележките на Диана,Мирослав,Пеньо в сайта на НАП.....Някоя резерва може да има късмет за телефон..от Qeens

# 111
Office.Bulgaria@maspex.com

Пишете тук относно Queens , ако искате да има шанс нещо да се промени.

# 112
  • Варна
За много години момичета.Най после в последното теглене съм с ваучер от Куинс.Добре започва годината.

# 113
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
За протокола няма ме в Куинс,чакам Милка за ваучерите.

# 114
По традиция не печеля от Куинс.
Ще се включа в милка само за сега.
Успешна година на всички!

# 115
И аз не печеля, поне имам един ваучер от тази игра (от преди Коледа), та не съм толкова разочарована.
Не знам кога ще играя пак, наградите на Милка не ми харесват и не смятам да участвам. Ако Евридей или Цева направят някоя кампания, ще е добре.

# 116
Писах за проверка на Куинс, използвах контактната форма в играта.
Наистина съм крайно разочарована, не толкова от това, че не печеля, а че печелят измамниците!
И досега бях убедена, че си правят бележки или че работят на каса и прибират такива, но вече не съм!... Няма как винаги да обират големите награди!? Нещо друго е...
Иначе печеля фиджет мече от Теди, 3-то без да си давам голям зор, с по една бележка. От преди пък имам 3 раници. Не може ли така да спечеля и някой телевизор или телефон, например!? Явно те са за такива като Дианчето!

# 117
И аз писах на този имейл, но не знам дали не трябваше в контактната форма. Писах да направят детайлна проверка на бележките, да не би да са манипулирани снимки (вкл. да се проверят кю ар кодовете).

# 118
  • София
Голямо разочарование в Куинс. Толкова много познати със съмнителнителните си действия имена са спечелили телефон... Жалко, смятах, че тази игра се провежда честно.

# 119
  • Велико Търново
Тя може и да се провежда честно, но като искат само снимка на кб, може да се рисува всичко, каквото е необходимо.

За много години, момчета и момичета! Желая ви една прекрасна година, много цветна, много пълна, много смислена! Бъдете здрави и се радвайте на споделени моменти с любимите хора! Спечелете желаните награди, но все пак не забравяйте, че това ни е просто едно хоби, което дава добавена стойност на ежедневието ни, а не го определя! Сбъдвайте ❤️🎉

Общи условия

Активация на акаунт